טופיק טופיק!

Paige

New member
אההה....

מלקקת כוסונים? ממש לא
בפרק הראשון של שבוע הבא... הוי, הוא כל כך חתיך!!! הוי, הוא נראה כל כך טוב בגולף שחור!! הויש, איזה באסה שהוא לא יהיה 4 פרקים!!

charmed Phoebe

New member
דווקא בפרק ההוא לא אהבתי אותו...

יותר מידי נשי כזה (אל תשאלו בעיות קשות)

Ophel McNeil

New member
יותר מדי נשי?....../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אוו....*נאנחת* ~_~ (אני מתאהבת בפרצוף הזה.... ^.^ והזה). אל תנסו להבין, אתם מימלא לא תצליחו....

As I Am

New member
נכון?? ../images/Emo103.gif

הוא כל כך מעולה שם!
Am I falling for COLE?!?!
גאד... אני מקווה שלא

Ophel McNeil

New member
|קול|../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif|מת|../images/Emo67.gif|מדמם|

תוספת מלין: |קול|
|ליאו|
|צנזורה| (לין - *מתעלפת*) ונחזור לאופל (המפוחדת)- קול. מעצבן. אותי. מאוד. מאוד. מאוד. מאוד. ואני יכולה להמשיך ככה, אבל לין כאן מאיימת על חיי עם סכין. אתי, את מוזמנת להתנקש בחיי (העולם יודה לך :), אבל זה לא יעזור לעובדה שקול *צונזר, בגלל שאני לא רוצה לגרור הודעות שיפרטו את החסרונות בליאו* אבל את זוכרת מה אומרים על טעם ועל ריח, נכון? ^.^

Ophel McNeil

New member
ספוילרים.

מה שהרתיח, עצבן, וגרם לי לרצות להרוג את קול, היה דווקא השחקן. למה? זה פשוט, אם תשימו לב, קול לא משנה הבעות פנים! בכלל! וזה לא שהשחקן לא יכול, עובדה כשקול היה טוב המשחק היה נהדר. אבל ג´וליאן מקמהון (השחקן) כנראה שמע שלרעים יש רק הבעת פני אחת, ואם תשימו לב, כל פעם שהוא רע - הוא מעוות את הפנים שלו כאילו הוא בז לכל הסביבה וחושבת שהיא מתחתיו, ומשאיר כל הזמן את ההבעה שלו ככה! מתי לעזאזל ראיתם בן אדם עם פרצוף מקובע?! מתי?! אני יודעת שהרוב לא שמים לב, אבל אני אוהבת קולנוע, ומאוד צורם בעיניים דברים כאלה, ובלהציל את טוראי ליאו רציתי לבכות, ולהתחיל לדפוק את הראש בשולחן, והתחלתי לצעוק לעבר המסך: "למה?! למה אתה לא משנה את ההבעה?! די כבר! אתה רובוט?! איך אפשר להיות כל הזמן עם הבעה אחת?! זה לא הגיוני! די! תמות!" זאת הסיבה העיקרית בגללה אני מתעבת את קול, ולא סתם לא מחבבת אותו. ודרך אגב, אתם יכולים להתווכח איתי כמה שאתם רוצים על עם קול חתיך-או-לא, אבל מה שאמרתי כרגע זה בגדר עובדה, ואנשים שלא ממש אכפת להם ממשחק לא טוב וכו´ לא מתעצבים בגלל זה, אבל לי זה גורם לרצות לרצוח את הדמות, והשחקן.

charmed Phoebe

New member
אני לא אתווכח על זה

את די צודקת יש לו שלוש הבעות פנים עיקריות: הרגילה (שבה הוא סתם נראה רגיל). זאת שבה הוא רע: שכמו שאמרת הוא נראה שהוא בז לכל העולם. וההבעה המבולבלת: כמו בפרק כלה ושטן בעונה השלישית כשפיבי נישקה אותו והוא היה פשוט נראה מבולבל...

Ophel McNeil

New member
ותוסיפי הבעה רביעית -

הבעת כלב: "פיבי, תאהבי אותי." בעעעע.....

charmed Phoebe

New member
להבעה הזאת עוד לא שמתי לב...

אבל אני אנסה... בכל מקרה אני מנסה לגרור לוייכוח או משהו אבל זה לא משנה את העובדה שהוא חתיך מהמם וגם האישיות של קול מדהימה (לפי דעתי).

Woogyman

New member
לדעתי השחקן עצמו דווקא טוב

יש קטעים שהוא ממש מצחיק (כשהוא טוב בעיקר). אני התחלתי לשנוא את הדמות מפרק 16 של העונה ה4. אני מת על פייג´, אז זה לא מסתדר לאהוב את שניהם שם :) השחקן עצמו דווקא נחמד.

Paige

New member
כן... ../images/Emo58.gif

כששקטע של קול המקור נכנס ממש, זה היה ברור שעכשיו זה הולך לפי צדדים - פייג´ וקול. אז כמה שאני נהנית להביט על השד האוסטרלי החתיך שלי, את פייג´ אני אוהבת יותר

Woogyman

New member
גם אם הולכים לפי יכולות משחק ../images/Emo58.gif

המשחק של שניהם היה פשוט מדהים בפרק ההוא, אבל של רוז שם בכיס הקטן את של ג´וליאן. כל הקטע שהיא משתגעת שם, ובוכה. זה ממש ממש ממש נראה אמיתי. בכלל הזכרתי כמה אני אוהב את המשחק שלה?

Paige

New member
כן, הזכרת ../images/Emo8.gif

כבר הזכרתי כמה אני אוהבת את רוז/פייג´ בכללי?

As I Am

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo103.gif

אהה... אתי-דיר? אר יו אוקיי?... אניוואי - למה את חושבת שפיבי מעצבנת? אוי אלוהים, היא היצור הכי שולת בעולם...!!
קול קצת הורס אותה בעונה השלישית אבל... וול... מסתדרים. [*מתחמקת מהאגרטל (~כל הזכויות שמורות לפייפר~) שנזרק עלי*]. חוץ מזה שעכשיו כשאני צופה שוב בעונה השלישית, קול נראה לי גם כיצור שולת במיוחד בעצמו ^_^ אבל עדיין, מיי דיר פיבי... *מבט חולמני* היא פשוט כל כך גדולה... מצחיקה בטירוף, מגניבה, חמודה ומושלמתתתת ^.^ לין נחשו מה? עוד מעט מתחילים ארבעה פרקים של מכושפות - והוידאו של מי התקלקל?? *חיוך ציני* *מתאבדת*
I hate life.

Ophel McNeil

New member
אני מאמינה

שאתי לא אוהבת את פיבי מאותה סיבה שאני לא אוהבת את פייפר - קינאה טהורה.

Paige

New member
לין, I feel you....

הוידאו שלי מקולקל גם הוא אז הקלטתי בוידאו בסלון, ובגלל זדיגיטלי הטלוויזיה חייבת להיות על הערוץ שמקליטים בו, וכמובן שהדוד ה*צונזר* שלי היה חייב להעביר ערוץ....... (* אין סמיילי שיתאר את הרגשתי. Sorry.*)

Woogyman

New member
יש לי את כל העונה בוידאו

אם אתן צריכות פרקים מסויימים תגידו.

למעלה