טופיק טופיק!

charmed Phoebe

New member
טופיק טופיק!../images/Emo39.gif

או.קיי הפורום הזה אכן מת אבל הנה טופיק אז אופל אם את עוד פה תגיבי! ואם יש פה עוד מישהו תגיבו גם! והטופיק הוא: אם יכלתם לשנות דמות כלשהי את מי הייתם משנים ומה הייתם משנים?

הוגו

New member
שלום מי את ?

את לא הדר? ועם כן תגיבי כי אני צריך לדבר איתך בשיא הדחיפות ועם לא אז נעים מאוד לך

Ophel McNeil

New member
טוב, זה קל...../images/Emo8.gif

ככל הנראה הייתי משנה את קול, הוא נושם, זה מפריע לי. עכשיו ברצינות, כנראה לא הייתי משנה כלום, כי אני אוהבת כל דמות בדיוק איך שהיא, גם אם היא אולי ילדותית מדי, או זנותית מדי, או רצינית מדי. זה כל היופי בסדרה, השילוב של כל זה בדמות ובאופי שלה. ואנשים, תמשיכו עם הטופיקים.... בבקשה.... אני מתה כאן משיעמום ורילפלייר לא עובד.... והוגו- הדר בפורום היא paige.

Woogyman

New member
אני הייתי משנה את פייפר

גורם לה להתחיל ללמוד קצת להרביץ. חוץ מה(ספויילרון) הסכין שהיא זרקה על ההולו ב4.13 (סוף ספויילרון) אף פעם לא ראינו אותה ממש נלחמת. והיא יכולה להרביץ טוב דווקא, כשהיא ופיבי היו רעות בעונה השלישית היא הקפיאה את המכשף ההוא וניפצה אותו עם בעיטת קארטה שלא הייתה מביישת את יעל ארד (אפילו שהיא ג´ודו)...

Ophel McNeil

New member
פייפר באמת יודעת להרביץ.

למשל, בעונה השלישית, בפרק הראשון "ירח הדבש נגמר", בבית המשפט, אחרי שהיא קלטה שהיא לא יכולה להקפיא שדים- היא הרביצה להם יפה מאוד. וגם באימונים עם נטליה היו לה גלגלונים נהדרים. היא כנראה לא מרבה להרביץ בגלל שקודם כל היא לא צריכה (יש לה כוחות חזקים מאוד), ויכול להיות שזה בגלל שפיבי כבר עושה להן את העבודה...
אבל דווקא בעונה הרביעית (פרק 19 למשל), היא לוקחת את עצמה יותר בידיים, לא? (בהחלט יכול להיות שלא.... שמישהו ירענן את זכרוני...) ואת דריל אני דווקא אוהבת, כל הקטע של אני-לא-רוצה-לדעת-אבל-למה-לעזאזל-טימובקטו?! מצחיק וחמוד...
חוץ מזה, הוגו- (א) אם אתה פונה אליי באינטרנט אתה יכול לקרוא לי אופל, שזה השם הוירטואלי שלי, וזה יותר נוח ככה...^-^ (אוי ואבוי- אני נדבקת מלין!) (ב) אני לא יכולה להתחבר כרגע לצא´ט, אבל אני אנסה בעשר בערב, כפי שביקשת. ואם כבר הודעה, אז P3- מה קורה עם המשחק שלך?

Woogyman

New member
ממ

את פרק 19 לא ראיתי עדיין (שוב עניין המרתון). פייפר אמנם הרביצה לשדים בתחילת העונה השלישית, אבל גם זה היה בקושי. היא צריכה ממש ללמוד אמנויות לחימה. ונכון שהיא לא צריכה בגלל הכוחות שלה, אבל לפעמים יש מצבים שאין להן כוחות (יותר מלפעמים) וצריך לדעת להגן. חוץ מזה אם האלדרז יראו שהיא מרביצה הם יכולים לתת לה כוח שיעזור לה עם זה, כמו הריחוף של פיבי.

Paige

New member
לפי 4X18...

שמעתי שפייפר הרביצה ספין-קיק די מרשים! היא יכולה אם היא רוצה
השאלה היא - האם היא רוצה?

הוגו

New member
אתן אומרות להרביץ זה לא נכון!

בעונה השלישית היא לא מרביצה היא מכסחת אותם,ולהרביץ זה משהו אחר ולהילחם זה משהו אחר,היא נלחמת לא מרביצה עם היא היתה מרביצה היא היתה מתה ממזמן. היא נלחמה (להילחם=פנצ´ם קיקים(זה באנגלית לא בעיברית)) וזהו בעיקרון. ופרו נלחמת העונה השלישית ממה כמו לוחמת, אני לא בדיוק זוכר איזה פרק זה היה אבל נירא לי שזה היה עם השד שהיא קחה ממנו את הכוח שיכול להרגיש מה אנשים מרגישים ובקיצור הסוף הפרק היא נלחמה ממה טוב הסיבוב במדרגות היא ממש נלחמה יפה (אפילו יותר מהמלאכיות של צ´רלי(הסרט כמובן).)
power of 3 be com to me

Woogyman

New member
הוא כנראה מתכוון שיש הבדל

בין לשבור למישהו אגרטל על הראש, שידוע כתחביבה הגדול של פייפר, לבין להתחיל עם מהלכי קראטה וקפיצות ועניינים. ואם כבר העלנו את סוגיית פרו, מישהו יסביר לי מאיפה היא למדה להסביר? מילא בפרק עם האמפת´, אפשר להגיד שזה בא עם הכוח. אבל בכח סוף העונה השלישית, כשהיא נלחמה בטארקין (השד החבר של בלתאזור) או שהיא הרביצה לאנשי קומנדו שבאו לבית חולים... מאיפה היא למדה להילחם ככה?! פיבי לומדת אומניות לחימה כבר ארבע עונות ולא נלחמת טוב כמו שפרו נלחמה שם. בטח בגלל ששאנן ביימה את הפרק :) פרוטקציות.

Ophel McNeil

New member
לא נכון...

פיבי התחילה ללמוד אומניות לחימה כאשר היא גילתה שהיא מכשפה (בעונה הראשונה), פרו התחילה ללמוד שנה אחרי פיבי. בפרק מהעונה השניה "Ms.Hellfire" מזכירים שהיא הולכת לשיעור לאומניות לחימה. ואם תראה - יש המון קטעים במהלך הסדרה בהם היא מכסחת אנשים (בפרק החתונה של ליאו ופייפר, באימונים עם נטלי, בבית המשפט, לא חסרים מקרים). ומתי בדיוק פייפר מנפצת אגרטלים על ראשים של אנשים? o_O

Woogyman

New member
האגרטל הוא חברה הטוב ביותר של פייפר

המון שדים שנכנסו לבית בשלושת העונות הראשונות קיבל ממנה אגרטל מתנה :) היום ישודר הפרק עם השד ההוא שהיה אמפת´. גם הוא קיבל אגרטל בראש.

p3

New member
אני ממש מצטער-

אבל המשחק ייצטרך להדחות לכמה זמן. יש לי פשוט מלא מחויבויות בזמן האחרון, ואני לא אוכל להשקיע במשחק את הזמן הנדרש. הוא כנראה יתקיים לקראת החופש הגדול, או בתחילת יוני.

הוגו

New member
אני היתי משנה את דריל

דריל מעצבן כזה הוא משעמם בקושי רואים אותו ואין לו תפקיד חשוב ותודה יורי ויורי בואי לצאט לא סיימתי לדבר איתך

charmed Phoebe

New member
אני המשועממת היחידה שנמצאת פה?

אם לא שמישהו יבוא לצ´ט או משהו!

Woogyman

New member
בבקשה דיי עם ההודעות האלה...

נכון שהפעם שירשרת וזה בסדר, אבל עדיין. זה סתם ממלא את הפורום בהודעות חסרות תוכן.

למעלה