טופיק טופיק!

charmed Phoebe

New member
דבר ראשון לא הפעם שירשרתי אני לא

הייתי זה שפתח הודעות חדשות בשביל זה! ודבר שני סליחה :)

Woogyman

New member
התכוונתי שהפעם ההודעה משורשרת

בלי קשר למי שכתב אותה. אני יודע שאתה לא זה שכתב את כל ההודעות...

הוגו

New member
חצופים(בלי להעליב)

אתם אומרים לי לא לכתוב כאלה הדעות בזמן שאתם כותבים ופיבילה אני הצ´ט בואי וגם אתה סם
power of 3 be com to me

Woogyman

New member
פיבי...

אמרת "אני לא זה שכתב" אז חשבתי שטעיתי ואת כן בן. טוב לא חשוב :)

PopPy

New member
קול../images/Emo99.gif

הייתי גורמת לו להישאר תמיד בלי חולצה
עכשיו ברצינות... הייתי משנה את פיבי, אני לא יודעת בדיוק באיזה כיוון אבל היא די ילדותית (בעונה השניה והשלישית הכוונה, ברביעית היא השתפרה) ודי מרגיזה. חוצמיזה שהיא עם קול שלי, אבל זה כבר נושא אחר...

הוגו

New member
חחחחחחחח.... קול שלך?

אתי כמה דברים. 1) קול לא שלך יש הפורום הזה תור ענק! לכול(אני לא כי אני בן) 2) פיבי לא ילדותית והיא חכמה ואני מת על פיבי ואני מבין. 3) אני מבין שאת חדשה פה עם את לא שירשרת את ההודעוה שמעלי ונעים מאוד לך אופיר
power of 4 be com to me

PopPy

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo85.gif

אני שונאת אנשים כמוך... לגמרי שונאת.
הצעה ידידותית: קח קורס כתיבה, באנגלית ובעברית.
קח גם תור להשתלת מוח בדרך.
אני אתבטא בקשר לקול איך שאני רוצה, בלי שום קשר לברבורים שלך.
על טעם ועל ריח אין להתווכח- מכיר את הפתגם הזה? לדעתי פיבי מרגיזה וילדותית, לדעתך פיבי חכמה. אתה אולי יכול לחשוב (אני מתארת לי שזה קשה מאוד בשביל אנשים כמוך) שפיבי חכמה (NOT), אין שום קשר בין זה לבין הבנה בסידרה.
אני פה מהרגע שהפורום הזה נפתח, אז כדאי שתתחיל להבין אחרת. ומאוד לא נעים לי להיתקל באנשים כמוך. אלה הודעות שפשוט מוציאות אותי מדעתי. זה כמו ההודעות של ברית בדיונים שבהם היא בטוחה שהיא צודקת, או ההודעות של חדשים בפורום ה"פ בתפוז ("אני מבין החי באולם בארי פותר! אטה לו טגיד לי לו לאישתמש בעיכון אזה!!!"), ואלה שני דברים שאני שונאת. אני ממש מקווה שהקרציה הזה לא יעמוד בקצב ויעזוב מהר.

Ophel McNeil

New member
אתי.... לא תורך לחוד חידה?

תקעת את השרשור ^-^ (שמישהו יעצור אותי - זה מתפשט!) בכולפן, יש משהו שרציתי להגיד. יש דברים שהסדרה נותנת לנו כעובדה, ואין עליהם ויכוח, כמו למשל שפייפר בשלנית טובה. אז די נותנים לנו כעובדה את זה שלפיבי יש את חוכמת החיים שלה (למי שראה את "2X03 - "The painted world), אבל בקשר לילדותית, זה כבר באמת עניין של טעם אישי.

הוגו

New member
לכבוד אתי

אני מצטער שעצבנתי אותך סליחה ומה שהיתכוונתי כולם ממש פה אוהבים את קול אבל למה אולי יש לו גוף פצצה אבל הפנים שלום הוא לא חתיך הוא נחמד חמוד כזה ואני מבקש סליחה חחחח....

Ophel McNeil

New member
כולם פה אוהבים את קול?!

כולם פה אוהבים את קול?!
אני יודעת שאמרתי שהוא השתפר מעט בעונה הרביעית, אבל הא&^#$^$@ חזר לסורו, וכשראיתי את "להציל את טוראי ליאו" (איכות חרא, ראיתי עשר דקות ונכנעתי), רציתי לרצוח את הבן %&^$%
ברצינות, אני ברגעים אלה במצב שבו אני כל כך קרובה להתנקשר בחיי השחקן, העיקר שיוציאו את הדמות מהסדרה. (מצטערת על העצבנות, אני פשוט לא מבינה איך אחרי עליה יפה וטובה שהוא עשה בתחילת העונה הרביעית, הוא שוב חזר כל כך להיות אידיוט ולעצבן
)

charmed Phoebe

New member
להתנקש בו?../images/Emo46.gif

אני מציעה שלא... ויי אחרי שראיתי את השידורים החוזרים היום קול לא יוצא לי מהראש

PopPy

New member
גו ***! גו ***! גו ***!../images/Emo85.gif

(סורי, שכחתי איך קוראים לך
) קול מדהים... אופל כנראה מטפחת נטיות התאבדותיות אם היא מדברת עליו ככה לידי
קול מדהים, קול סקסי, קול כוסון, קול מושלם
. בפרקים האלה כשפיבי עדיין לא יודעת שקול הוא בלת´אזור קול כ"כ סקסייייייייייייייייייייייייייי! שאלה: אני יודעת מה זה מלקקת שטיחים/קירות, אבל מה זה מלקקת דלתות-שיש-עליהן-תמונות-של-ג´וליאן-מקמהון-בריאן-קראוז-פקונדו-ארנה-דין-קיין-ובקסטריט-בויז?

charmed Phoebe

New member
אהם אם התכוונת עליי אז פשוט פיבי ו

קול אוי הוא מדהים
ואת צודקת לפני שפיבי גילתה שהוא בלתז´ור הוא היה כזה
אי אפשר לתאר כמה הוא מדהים!!!!!!!!!!
נ.ב: מלקקת תמונות?

PopPy

New member
חחחח../images/Emo6.gif מלקקת כוסונים../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

(דאמט זה נשמע רע)

למעלה