טופיק טופיק!

Paige

New member
גם לי...

חוץ מ-17 עד-20... (אייל -
- אתה עוד תשלם על זה!!! מוהאהאהא). אני אקליט אותם כשיבוא הזמן :) תודה!

PopPy

New member
המפ.. חוכמת חיים?../images/Emo85.gif

לפיבי? טוווווווווווווב... פייג´ שהיא חדשה לגמרי בכל הקטע (עד 4x07 הכוונה) של הקסמים יותר חכמה ממנה ופיתחה רעיונות מעולים שעזרו להן לא פעם... לעומת זאת פיבי שהיא מכשפה כבר שלוש שנים ויותר מבוגרת מפייג´ לא העלתה אף פעם רעיון מבריק כזה... וקול לא הורס אותה, פיבי הייתה כרגיל בעונה השלישית, זה כמו שתגידי שפרו הרסה את פייפר של תחילת העונה הרביעית כי היא הייתה עצבנית... וחשבתי שרק אני מקליטה את כל הפרקים של העונה השלישית! לפחות אני לא לבד
*ממשיכה לחכות ל4x08 (עוד 60 מגה)*

Ophel McNeil

New member
אתם המון פעמים

מתבלבלים, אז אני רוצה להדגיש משהו - |השגד|מידת ההכרות שלך בעולם הקסמים לא, אבל לא, אבל לא משפיע על הקישורים של ךבעולם האמיתי. אם פייג´ הציעה רעינוות מדהימים ונפלאים בעונה הרביעית (דווקא לא שמתי לב לזה, היא לא הייתה חכמה יותר מהרגיל, או מכל אחת מהאחיות האחרות), ופיבי לא, זה בגלל שפייג´ היא עילוי והיא יותר חכמה מפיבי. את מכניסה כאן את הנסיון שלהן בעולם הקסם ללא שום קשר (ושוב פעם, אני אישית לא שמתי לב. לדעתי כל האחיות חכמות, ולא דווקא חוכמת ביה"ס, אלא חוכמת חיים, ונסיון). וקול כן הרס את פיבי. תשווי את פיבי של העונה השניה, חסרת-האהבה-עם-דייטים-כושלים-בועטת-שדים-קטלנית, לפיבי של העונה השלישית סמרטוט-אהבה-בוכה-שמשקר-לאחיות-שלו-ולא-יכול-להחליט-מה-הוא-רוצה-בחיים. ואני פוחדת לדעת איך היא תהיה בסוף העונה הרביעית, אחרי שאתם יודעים מה קורה....

PopPy

New member
זה כן קשור../images/Emo85.gif

היית מצפה שלפיבי שיש שלוש שנות ניסיון כמכשפה יהיה את הרעיון המבריק ב4x07 (
) להיכנס למחשבה של פייפר, לא לפייג´ שהיא מכשפה סה"כ 7 פרקים (
). חוצמיזה שפיבי תמיד הרגיזה אותי, אז אולי בגלל זה אני לא רואה את ההבדל
והאמת היא שאני לא פוחדת מהתגובה של פיבי, אני יותר פוחדת מהתגובה של פייפר כשהיא תגלה (
רציני) שפיבי רעה ושהיא בהריון ושקול הוא המקור יאדה יאדה יאדה... היא בטח תפוצץ הרבה דברים בפרקים האלה

Ophel McNeil

New member
../images/Emo26.gifלכולם - חשוב מאוד לקרוא../images/Emo36.gif

אנשים, שימו רווח בין סימן הספוילר, לספוילר עצמו. אתי, אני מגיבה לך, אבל את לא היחידה שעושה את זה. אתם לא שמים לב לזה, אבל מאוד, מאוד קשה לפספס ספוילר (בעיקר אם הוא קצר) כשהוא צמוד לסימן שלו. הרבה אנשים סתם "מרפרפים" על ההודעות, ולא תמיד סמים לב לסימן, והרבה יותר לא מספיקים "לקלוט" את הסימן לפני שהם קוראים את הספוילר. בקיצור - בבקשה, שימו רווח, או שורות מתות, או משהו, אחרי האזהרה, אוקי? ואתי, אני באמת חושבת שאי האהבה של פיבי מטשטשת אצלך את הגבולות....

הוגו

New member
חחחח......(ספוילר)

חחחחחח....... כן היא פייפר עלולה לפוצץ את עצמה הטעות כשהיא תדעה את זה היא עוד צפוצץ את הבמאי
סתם! אבל מה באמת קורא כשפייפר תגלה את זה היא באמת תפוצץ דברים תגידו היא יכולה לפוצץ את ליאו? היא פוצצה שד היא פוצצה את שקס היא יכולה לפוצץ בטעות את ליאו אוי אני ממש היתרגשתי כשהיא הקפיאה את ליאו והרגה אותו בעונה השלישית

Woogyman

New member
פייג´ הציעה את הרעיון בפרק בגלל ../images/Emo58.gif

שהמקור כבר שיחק לה במחשבה, אז היא ידעה כמה הוא אוהב לעשות את זה. חוץ מזה שזה לא משנה כמה זמן פיבי נמצאת בעולם הכשפים, יכול להיות שבמקרה פייג´ קראה על החלק הזה בספר ופיבי פשוט שכחה, בגלל כל הניסיון שלה. כשאת יודעת קצת דברים על משהו יותר קל לך לזכור אותם מאשר שאת יודעת המון על משהו.

Ophel McNeil

New member
ספוילר ../images/Emo58.gif

חוץ מזה, רואים בעיקר את חוסר הניסיון הנוראי של פייג´ בפרק "A knight to remember" כאשר היא קראה את הלחש לזימון האביר, והאחיות שלה ניסו לעצור אותה. בתור מכשפות מנוסות, פייפר ופיבי יודעות שאסור לעשות דברים כאלה, סתם לקרוא לחשים וכו´ מהספר, בלי לדעת מה הם עושים, אבל בשביל פייג´ זאת הייתה סתם אגדת ילדים מהילדות שלה - משהו לא מזיק.

p3

New member
לא הייתי משנה אף דמות.

לפי דעתי יוצרי הסדרה התעלו על עצמם והמציאו דמויות מורכבות ואמיתיות, שמשלימות אחת את השניה.

למעלה