טוף, יש לי תלונה

טוף, יש לי תלונה

גלי צה``ל, אחרי השעה 2, משדרים מוסיקה גרועה אבל ממשששש מששששש גרועה יש למישהו הצעות לאן לעבור ?

סורי דרלינג

בשעות הללו אין נפש חיה שערה חוץ מתלמידי התיכון שלא מפסיקים לעשות רעש מתחת לחלון חדרי.אין לי מושג מה להציע אולי ברדיו תל אביב וללא הפסקה משמיעים מוסיקה שקטה וטובה שירי הרססססססס (שירים שהורסים וגורמים לאנשים להמיס ליבם) שעוזרת לאנשים להרדם

מרפי

New member
לי יש הצעה בשבילך:

עזוב ת`רדיו עבור לטלויזיה, ואם יש לך כבלים, אז מה טוב.... בשעה הזאת יש אחלה של אחלה סרטים...... ומוסיקה מעולה למי שיש YES אני שומעת רק שם את המוסיקה שלי....

גם את

ערה בשעות האלו???????? מה אני הזקנה היחידה כאן שבשעה 22:00 העיניים נעצמות מעצמן ואני צריכה להקליט סקס והעיר הגדולה???????

מרפי

New member
להקליט ?????? מי שמע על זה...

בטח שאני ערה, אלה מה? לא חבל לבזבז זמן יקר בשינה? בשביל זה יש את שבת בבוקר.... כפרה, כל התוכניות הכי טובות בטלויזיה הם בשעות האלו, שיחות הטלפון הכי עסיסיות הם בשעה הזו הכוכבים הכי יפים בשעות הקטנות הירח מחייך וזורח אחרי חצות תהיי ערה, חבל לבזבז את זמנינו הקצר על סתם שינה.....

כן להקליט

אחותי, אנ`לא יודעת מה את עושה בחייך, אבל אחרי יום לחוץ בעבודה ולאחריו לימודים ואם יש זמן אז יוצאים קצת, ואם את מחזיקה מעמד, אז כל הכבוד לך כי אני לא מצליחה להחזיק מעמד. ושיחות טלפון עם מי בדיוק, כולם ישנים בחבר`ה שלי. ואין לי מאהבים שאוכל לנהל שיחות לוהטות.

מרפי

New member
עברתי כבר את שלב הלימודים

וגם כשלמדתי, עבדתי במשמרות בשעות הלילה, וחזרתי לישון איזה 6 שעות וקמתי סחוטה ללימודים, ולא - אני לא על איזה טריפ או משהו !!! אבל ככה זה, יש אנשים שיכולים לישון שעות ויש כאלה שכמה שעות בלבד מספיקות להם גם. עם מי מדברים? עם כל החברות שלא מצליחות להרדם כי החבר שלהם זרק אותם והם גם ככה ערות (כי הן בוכות) אז צריך לעודד...... כמו אתמול בלילה שנרדמתי בשעה 1 כי עד אז דיברתי עם חברה של אחי, שקיטרה על מר גורלה

voodoochild

New member
צודקת

ביום שישי האחרון היה ירח מלא, היה מקסים ירדנו למדבר יהודה ורכבנו את מסלול נחל פרצים, מערת הקמח והר סדום על אופניים מ - 22:00 עד 03:00 אח``כ ניגבנו משהו בדרך הארוכה חזרה לתל-אביב, היה מגניב .....

voodoochild

New member
כשאני לא עובד

אני משתדל מאד מי כמוך יודעת שמה שאני עושה מנוון לאללה ואני הרי קשת וקשתים חייבים להיות עסוקים ובתנועה כל הזמן, אז אני חייב לפרוק בסופי שבוע, לא יכול להשתעמם ולהתנוון

הספורט

היחידי שלי הוא הליכה בים, ואם אין מדוזות להכנס עם הבגדים בספונטניות למים

מרפי

New member
סבבה אחי

גם אני ראיתי את הירח המשגע שהיה.... פעם בצעירותי גם אני הייתי עושה טיולי גמלים, טיולי אופנים, טרקטורונים ומה לא, מדבר יהודה היה הבית השני שלי..... תגיד, איך אפשר לחזור לימים האלו? איך עשית לי חשק יא וודו דיק אחד

voodoochild

New member
וואלה אז פעם הבאה

קובעים אם מתאים לך, שיהיה ירח מלא אנחנו רוכבים כמעט כל ירח מלא כי בקיץ , חם רצח לרכב ביום....... חוץ מלשחר חבר שאני רוכב איתו שיודע כנראה למחזר שתן, כי הוא שורד בכל טמפרטורה......

מרפי

New member
וודו דיק מה עם טיולים????????

קדימה, תן את כל אופציות מה חדש בתחום הטיולים - ממש בא לי עכשיו, זה אחלה זמן בשבילי כל עוד אין לי עבודה שפוך קצת אור על מצבי העגום

voodoochild

New member
שקיעות יפות

אני במקומך הייתי נוסע לח``ול מקום טרופי אם הרבה אלכוהול ושמש..... אבל, אם בארץ אז יש מקום מקסים ליד מצפה משואה דרומה מבית שמש, פארק בריטניה אני חושב .. אפשר ללכת בשבילים בפארק נוף מקסים לכוון הים (כי זה גבוה), אפשר להביא ספר טוב ולקרוא כי בנק` תצפית יש שם ספסלים של קק``ל, והשקיעות משם חבל``ז (יחסית לשקיעות בארץ).. רכבתי שם לפני כמה שבועות, מקסים גם ברגל לא רק באופניים,..... מקומות נוספים יגיעו בהמשך מרפ ..... תני לי רק לסגור פה כמה נישות.... כדי שגם אני לא אמצע עצמי בלי עבודה.

turtle

New member
התוכניות הטובות ביותר

מרפי יקירתי בשעה היעודה בדרך כלל אין תוכניות ממש מענינות אלא כמובן הערוצים הכחלחלים (בלו או פלייבוי) והרי יש לך יס אז ......... אני מעריך שאת בקיאה בהזדמנות חגיגית זאת אני רוצה לקטר על הלחות הנוראה הסוררת באזור מישור החוף והשפלה אנא עיזרו לי ברעיונות מקוריים

למעלה