תקשיבי,אני מספיק מחוממת עלייך טוב?
אז בסדר,אולי זה מוזר והכל,אבל אני אמרתי לכולם שלא יפתחו תקוות,ואני מקווה שהן לא עשו כך... אפשר לארגן את זה עם אהובה!!!לא חייבים הכל לעשות עם הראל!!!!אז מקסימום נשלח או נביא מתנה מכל הפורום וזהו,אבל בהחלט שאפשר גם מסיבה!!! למה שלא ירצה לעשות את היומולדת שלו עם המעריצות??זה בנוסף לחברים!!!הוא יעשה גם עם חברים וגם עם משפחה וגם איתנו!!!!צריך רק לתאם עם אהובה!!!חוצמזה הוא לא מתחתן זה רק יומולדת!!לחשוב מה זה!!!!וואי כמה חסרת תקווה את יכולה להיות???אנחנו מתחילות לארגן את זה לפני שאנחנו מדברות עם אהובה כי כמו שאמרת אין לנו זמן!!!מקסימום אם אהובה לא תרצה שנעשה אז לא נעשה אבל למה להיות כזאת שלילית???את שוכחת שהראל אוהב את המעריצות שלו!! מה קרה זה סה"כ יומולדת!!!! זאת מדינה קטנה זה לא כזה קשה!!! אני לא רוצה שאף אחת מפה תרגיש רע אם זה לא יקרה,לכן אל תפתחו תקוות!!!!!בגלל זה בהתחלה אמרתי רק ללי וליעל,אבל אחת פתחה על זה שירשור ואחרות התחילו לארגן אז למה לא??? אף אחת לא תכעס עלי אם זה לא יקרה,כי זה לא יהיה באשמתי,ואני עשיתי הכל כדי שזה כן יקרה!עכשיו זה תלוי רק במשפחה שלו ובו....אם הם יגידו לנו שהם מעדיפים שלו-אז סבבה! נשלח לו מתנה וזהו!ברור שאני יהיה קצת בדיכי אבל העיקר שניסינו! ואם את לא רוצה-אל תבואי!!בסוף זה עוד יקרה ואת תפספסי את הראל...בעיה שלך!