טוף, אז ככה:

skaatushonet

New member
אההההההההההההה

שימו גלגלצ מהר יש עכשיו את בתוך המקוריי חיחיחיח זה מצחיק

skaatit 1

New member
חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי../images/Emo6.gif

זה קורע!!!

skaatushonet

New member
ממש!!!!!

הביצוע של הראלי בהרבבבבבבבבבבבבבבבבה יותר יפה.... מושלם קטן

skaatit 1

New member
זה שונה לגמרי...../images/Emo6.gif

הראלו'ש שר את זה ב-ה-ר-ב-ה יותר יפה!!!!!!!!

skaatushonet

New member
אורטל החדשה ומרטה

בנתיים אל תכינו כלום כי זה לא בטוח שאתן תיהיו..טוף? אני יודיע יום ראשון או שני... בנתיים יש רק בלונים ושל “הראל-מזל טוב!” אז כל השאר תכתבו כבר מה אתם רוצים שלא ישאר לכם את ההכי דפוק...

skaatushonet

New member
עוד לא ידוע...תעקבי!

את לא חדשה נכון??סורי... אה ולא נראה לי שאם זה יקרה נפרסם את זה בפורום...אלה נשלח מסרים ככה זה לא יהיה גלוי...

skaatushonet

New member
מקפיצה!!

חחח אורטל... (הישנה) אנשים תרשמו מה אתם רוצים להביא!!!! אני מביאה את הבריסטול הגדול עם הברכות של כולם + מצגת שעשיתי בשם הפורום... אז תשלחו לי את הברכות במסרים!!!

skaatushonet

New member
שבת שלום לכולם!!!

בבקשה תדאגו שהשירשור הזה וספירת המלאי לא יעברו דף... אני לא יכולה לדאוג לזה כי אני שומרת שבת... אז תתפללו לטוב! ותקוו...יום ראשון קרב ובא.... גם את אלירז...חחח

לגבי היומולדת של הראל!!

הראל יהיה ביומולדת שלו באילת!! יש לו הופעות מה-1.8 עד ה-22.8 אז ככה שלא נוכל לארגן לא כלום!!!
באסססססססססססה!! אליה

meitar 8

New member
חחחח ממש לא!!

הראל מה-1 עד ה-22 באילתת אבל יש כמה ימים שהוא חוזר ואז נוסע שוב!!!!

שאלה לי עילכם.. ../images/Emo48.gif

1. דיברתם בכלל עם אמא שלו?? 2. מי יוכל להבטיח לכן שהוא שם...??? 3. ועם פתאום הוא יגיד לאמא שלו שהוא לא מגיע..??? זה לא שאני רוצה להיות רעה אבל חבל על כל הטרחה אני חדשה פה ואתן לא רוצות שאני יבוא אבל אני רק ממליצה לכן שתודאו שהוא יגיע לשם בכל מקרה שאמא שלו תמציע איזה משהו שהוא בטוח יגיע לשם...!!!!!! אז עם אני מבאסת אז סליחה אבל זה רק בשבילכן.. אז שיהיה לכן
הראל ה|מלך| שלי..
"יבואו ימים אחרים ועם שמש ועם אלוהים ובוקר בסדר וערב בלי נדר וריח של משהו מתוק משכר באוויר... "

בקשר ליום הולדת דחוףףףף

אה...רציתי לדעת אם אתם עושות להראל מסיבת הפתעה אם כן אז איפה זה ?באיזה שעה?ומתי..?תענו לי בבקשה...!

skaatushonet

New member
מתוקה...

אני ממש לא רוצה להשמע רעה אבל למה נראה לך שנגיד לך??? קודם כל זה בכלל לא בטוח,מחר אני מדברת עם אהובה... וזה עונה גם לשאלה שלפנייך....ובקשר לעודני ילד: זה לא שאנחנו לא רוצות שתבואי,אלה את פשוט חדשה ובגלל היומולדת מלא חדשות מצטרפות ואי אפשר להביא את כולם. חוצמזה אם זה יקרה בע”ה אנחנו נשלח לחברי הפורום מסרים איפה זה יהיה באיזה תאריך והכל,כדי שזה לא יתפרסם... שבוע טוב לכולם!!!

למעלה