טוף, אז ככה:

אני פשוט בשוק!!!!!!!!!!! כנסו...

אני ממש לא מאמינה על הפורום הזה... חשבתי שאתן קצת יותר רציניות ולא תשלו פה סתם בנות... שבוע לפני היומולדת של הראל אתן מארגנות לו מסיבה???? נו באמת!!! תקשיבו בוודאות אבל אני יודעת שהראל לא מתכנן מסיבה עם מעריצות אלאל מסיבה לחברים דשלו ולמשפחה שלו בלבד!!!!!!!!!!!!!!! ככה שתוציאו את זה בחשבון חוץ מזה שאין לו זמן יש לו תחזרות למחזמר ואת ההופעות באילת... תנו לו קצת פרטיות מי שרוצה להביא לו מתנה שתביא לו באחת ההופעות על חשבון ביומולדת... מה אפשר לעשות... תקישיבו אבל די להשלות פה בנות... מחכות שאהובה תחזור אליכן... כאילו מי שקובע את זה זאת אהובה... זה אסף האמרגן שלו אז תצאו מהבוןעה שיצרתן לעצמכן , אתן חושבות שתצליחו לארגן???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אז גם אני נרשמת!!!!!!!!!1 נו באמת!!! תצאו מהאשליות, תפסיקו לעבוד על בנות פה שאשכרה מאמינות לכן!!!!! ניראה לכן שכל מה שצריך כדי לארגן מסיבה זה שלטים ובלונים??? אולי תעשו לו את זה באמצע הרחוב... יאללה יאללה לכו תעבדו על מישהו אחר... וסורי שאני כזאת תוקפנית פשוט אתן משלות בנות פה ואם זה לא ייצא לפועל מה שכמעט בטוח שיקרה הן ירגישו הרבה כהרבה יותר רע!!!!!!!!!!!!!!!!

skaatushonet

New member
תקשיבי,אני מספיק מחוממת עלייך טוב?

אז בסדר,אולי זה מוזר והכל,אבל אני אמרתי לכולם שלא יפתחו תקוות,ואני מקווה שהן לא עשו כך... אפשר לארגן את זה עם אהובה!!!לא חייבים הכל לעשות עם הראל!!!!אז מקסימום נשלח או נביא מתנה מכל הפורום וזהו,אבל בהחלט שאפשר גם מסיבה!!! למה שלא ירצה לעשות את היומולדת שלו עם המעריצות??זה בנוסף לחברים!!!הוא יעשה גם עם חברים וגם עם משפחה וגם איתנו!!!!צריך רק לתאם עם אהובה!!!חוצמזה הוא לא מתחתן זה רק יומולדת!!לחשוב מה זה!!!!וואי כמה חסרת תקווה את יכולה להיות???אנחנו מתחילות לארגן את זה לפני שאנחנו מדברות עם אהובה כי כמו שאמרת אין לנו זמן!!!מקסימום אם אהובה לא תרצה שנעשה אז לא נעשה אבל למה להיות כזאת שלילית???את שוכחת שהראל אוהב את המעריצות שלו!! מה קרה זה סה"כ יומולדת!!!! זאת מדינה קטנה זה לא כזה קשה!!! אני לא רוצה שאף אחת מפה תרגיש רע אם זה לא יקרה,לכן אל תפתחו תקוות!!!!!בגלל זה בהתחלה אמרתי רק ללי וליעל,אבל אחת פתחה על זה שירשור ואחרות התחילו לארגן אז למה לא??? אף אחת לא תכעס עלי אם זה לא יקרה,כי זה לא יהיה באשמתי,ואני עשיתי הכל כדי שזה כן יקרה!עכשיו זה תלוי רק במשפחה שלו ובו....אם הם יגידו לנו שהם מעדיפים שלו-אז סבבה! נשלח לו מתנה וזהו!ברור שאני יהיה קצת בדיכי אבל העיקר שניסינו! ואם את לא רוצה-אל תבואי!!בסוף זה עוד יקרה ואת תפספסי את הראל...בעיה שלך!

הרעיון של המתנה... נשמע לי....

כבר הרבה יותר טוב.... וגם יותר מעשי אם בא לכן אני מוכנה גם לעזור אני פשוט לא רוצה שבנות פה יושלו... ותרגיעי תצמך אז אולי לא תתחממי עליי סתם... לא באתי לקרוא לך שקרנית!!!!!! והלוואי וזה ייצא לפועל... אבל לא ניראה לי... ניראה שכל הרעיון של מתנה יותר אמיתי ויותר הגיוני... מסיבה ל-25 בנות??? עד כמה שהוא אוהב תמעריצות שלו ... לא נישמע לי ממש פרקטי או יצליח... ובקשר לאהובה...דברו איתה אבל באותה מידה אתן יכולות להביא לו מתנה דרכה זה נשמע לי כבר הרבה יותר הגיוני... והדבר האחרון למקרה שחשבת את זה זה לרדת עלייך... הלוואי וזה ייצא לכן לפועל... המטרה שלי הייתה זה בנות פה לא ישלו תצמן...ואני לא נגד... אני למשל אם הייתי רוצה לארגן מסיבה עם הראל לא הייתי עושה את זה דרך אהובה אלא דרך האמרגן שלו בלי שום קשר אני לא חושבת שזה ייצא לפועל לפחות לא השנה... בגלל כמה שהוא עסוק...

skaatushonet

New member
אנחנו אולי נגיד לו,זה לא יהיה הפתעה

אם כבר מדברים עם אהובה,אז למה לא מסיבה?? מקסימום נביא לו דרכה מתנה כמו שאמרת... אני בעד שבכל זאת תרשמי את השם שלך בשירשור ספירה כדי שאם זה יקרה את גם תוכלי לבוא....ואנחנו לא רוצים להעיק עליו! אם זה מעיק לא נעשה...אני בטוחה שכולם יבואו...אני לא נשאר שם 7 שעות,סתם מסיבה קטנה של 2-3 שעות משו כזה...

skaatushonet

New member
לא פה..

בשירשור ספירת מלאי... אני צריכה שם כי אז זה יעשה בלאגן...תודה!!! ומצטערת שהתרגזתי...אבל זה קצת פוגע הזילזול הזה...בכל זאת אני עושה מה שאפשר...

skaatushonet

New member
וחשוב לי להדגיש

לכולם שתקחו בחשבון שזה בסוף לא יצא לפועל!!! עכשיו אנחנו מארגנים כי ביום ראשון לא יהיה כ"כ זמן,אני צריכה לשאול את אהובה אם זה לא מפריע להראל,ואם היא אומרת שהם מעדיפים שלא אז לא נעשה...ואז אל תתנפלו עליי כי זאת לא תהיה אשמתי...אתם רואים שאני עושה מה שאני יכולה....אז בנתיים אל תפתחו תקוות,טוב??אולי זה לא יקרה... אבל לא לשכוח שאולי זה כן יקרה!!!

שוב...

אם אתן צריכות עזרה עם המתנה שנשמעת לי רעיון כבר הרבה יותר טוב ולזה אהובה בטוח לא תתנגד... אני מוכנה לעזור...

למה כל הזילזול?../images/Emo178.gif

הבנות פה מודעות לכך שזה אולי לא ייצא לפועל אז למה כל הזילזול שלך?

אבל אנחנו אמרנו שלא אממ../images/Emo178.gif

שכחתי איך קוראים למילה
כאילו אמרו פה שאולי זה לא יקרה אז שלא יחיו באשליות או משהו, ככה שאנחנו יודעות שאולי זה לא ייקרה, אבל במידה וכן?

i love skat

New member
תקראו את מה שאני אומרת-חשוב נורא../images/Emo70.gif

תראו..לדעתי אלירז באמת צודקת. הוא בלחץ מטורף של חזרות להצגה והופעות באילת ואת מעט הזמן שיהיה לו הוא יבלה עם חברים ומשפחה ואנשים שקרובים אליו. ואתן כבר מפתחות פה ציפיות על שלטים ועל תמונה לעוגה ועל מי בא ועל מוזמנים. זה באמת לא יצא לפועל..אנחנו אשכרה בתוך בועה..יום ראשון הוא מתחיל סיבוב הופעות ואת כל הזמן שיהיה לו הוא יקדיש לחזרות ולמשפחה ולחברים כי הם עדיפות אשונה אצלו אז פשוט בואו נכין מתנה משותפת מהפורום.ונביא אותה..בלי יומהולדת וכאלה.

skaatushonet

New member
תקשיבו.

אני ממש לא מעלה ציפיות מכלום פה כי רוב הסיכויים הם שלא יקרה כלום ושנביא רק מתנה. אבל- למה ישר להיות שליליים? אולי הוא עסוק והכל אבל אתם כ”כ איבדתם תקווה ששכחתם שזה אולי כן יכול לקרות! ואם לא נעשה את זה עכשיו,אולי נוכל לעשות מן מסיבת יומולדת מאוווווד מאוחרת,אחרי החופש? אני לא מעלה ציפיות,אבל צריך לנסות למצוא את האיזון בין לא לכן (וואי אלוקים,אני כ”כ עייפה!) הראל הוא גם בן אדם או אולי קודם כל בין אדם,וגם לו יש רגשות והוא לא יזרוק אותנו לפח ככה...במיוחד לא אמא שלו.תקוו בכל זאת טוב? ותגידו תהילים!זה חשוב מאוד!!!

אני לא בעניין הזה../images/Emo3.gif

שונא ימי הולדת
...הם מעצבנים אותי.. אבל יכולת לכתוב את ההודעה ככה שהמילה הראשונה שתקפוץ לי לראש לא תהיה "פקצה"

למעלה