טוב

תומס19

New member
אתה צריך ליפתוח משו כזה

אתה צריך לירשום את הכוחות שלך בחתימה ועוד כמה דברים חשובים כמו שאחרים עשו ולהישתמש בו למישחק (מיצטער פשוט שלי עוד לא גמור אז אין לו את הפרטים בחתימה)

לבו לעל וגם הוא- נשבע לכם.

גם אני רוצה להשתתף. וולברין הכי חזק. ציקלופ אפס. והתכנית הרבה יותר טובה מהקומיקס (האמיתי לא האבולושיין). אני אשמח לתגובות. בדיחה: אמא ובת נוסעות ברכבת בזמן מלחמת העולם השניה ומולן יושבים קצין גרמני וחייל צרפתי. הרכבת נכנסת למערה ולפתע הם שומעים נשיקה ולאחריה סתירה חזקה, וכשהרכבת יוצאת מהמערה הם רואים את הגרמני משפשף את לחיו האדומה. האמא חשבה: הבת שלי שווה, הגרמני נישק אותה אז היא סתרה לו. הבת חשבה: איזה אמא פצצה, דפקה לגרמני סתירה כשהוא ניסה לנשק אותה. הגרמני חשב: הצרפתי המניאק נישק מישהי מהן היא חשבה שזה אני וסתרה לי. הצרפתי חשב: יופי עוד מעט יש עוד מערה ואני אוכל עוד בעם לנשק לעצמי את היד ולהכניס גרמני סתירה. קווווווררררררע. יקירנו האהוב נרו יאיר הי"ד שאול מופז.

frodo1

New member
../images/Emo41.gifהודעה חשובה בקשר למשחק../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

לא הורגים, לא כורתים איברים, לא מפוצצים אנשים, ולא שום דבר כזה

מממממממממממממהההההההההההההה????????

לללללללללמממממממממממהההההההההה???????????? איך אפשר להיות הרעה בסיפור אם אי אפשר לרצוח בדם קר????????????????????????????????? (או יותר נכון דם חם!!!!!!!!!!) ובקשר לדמות שלי.. שיניתי שוב.. השיער ישאר סגול.. (זה יותר שווה) ומאיה.. יהיו לי כנפיים!! אני רוצה כנפיים!! ואמיתיות לא מאש!!

frodo1

New member
../images/Emo41.gifבקשר להודעה הזאת../images/Emo41.gif

את כל הדברים הנ"ל אסור לעשות רק למשתתפי המשחק, אבל אם יש איזה איש ברחוב אז אפשר לפוצץ לו ת'אמא
שלומית, זה בגלל שביקשת כל כך יפה.

גייד לי

New member
סוף סוף המחשב הדפוק שלי החליף לי את

השם משתמש.. אז אנשים.. שיניתי לג'ייד..

גייד לי

New member
סוף סוף המחשב הדפוק שלי החליף לי את

השם משתמש.. אז אנשים.. שיניתי לג'ייד..

אליזבת16

New member
באמת

הייתי צריכה שתגידי את זה 3 פעמים כדי שאני אבין שקוראים לך....... אמממממממממממממממממממ שנייה.......... זה על קצה הלשון שלי.......... אה כן.......... ג'ייד!!!!!!!!

frodo1

New member
../images/Emo41.gifעוד חוקים../images/Emo41.gif

אסור לשחקן לכתוב שתי הודעות ברצף, אלא אם כן הוא שכח משהו בהודעה הקודמת.

אני חושב...

שלפני השעות צריך לכתוב את כל החוקים ושהם יהיו ברורים. אחר כך לבחור שעה, ואז צריך לכתוב את כל הדמויות של השחקנים בפורום (גם שם בפורום וגם הדמות שלו במשחק) ולשחק. עדיף שינהל הכל המנהל של המשחק.

frodo1

New member
אוקי, אלה המשתתפים

mayasigalush: שם: בת' (קיצור של אליזבת') גיל : 16 הכינוי של הפיצול שלי: סבג' ביוגרפיה: הייתי נערה רגילה עם משפחה נורמלית, עד שיום אחד התעוררתי וגיליתי שכל המשפחה שלי נרצחה, הרוצח נמצא בחדר שלי עם הסכין ביד מת, והפיג'מה שלי מלאה בדם... לקחו אותי למשטרה שם חקרו אותי ואז מחוסר בראיות שחררו אותי ושלחו אותי לבית יתומים כי אף אחד מהשמפחה שלי לא רצה לקבל אותי..... בבית יתומים לא היו לי חברות כי כולם היו בטוחים שרצחתי את המשפחה שלי, אז יום אחד ברחתי משם... כשהסתובבתי ברחובות איש אחד אימץ אותי והוא לימד אותי את אומנויות הלחימה, ואחרי שהוא מת חזרתי לרחוב......... מראה: נערה בעלת שיער חום שחור שמגיע עד הגב התחתון ועיניים כחולות עמוקות, גובה 1.60 גוף רזה-קצת שרירי. כשהפיצול שלי משתלט העיניים שלי הופכות לאדומות-צהובות אש עם טיפה כחול והגוף שלי נראה גמיש יותר וחזק יותר........ כוח של הפיצול: להפוך לחיות כוח של בת': חושים על טבעיים shlomitosh: שם ושם משפחה:ג'ייד לי נולדה בניו-יורק ההורים שלה העיפו אותה מהבית היא לבד מאז. והיא גונבת היא רוצחת.. מה שבא לה..די לשרוד בעולם..(היא מהחברה הרעים..) הכוח שלה: הוא שליטה על האש- יכולת ליצור אש ולשלוט עליה! עיניים:חום ושהיא משתמשת בכוח שלה הן הופכות לאדומות עם צורה של אש שיער:סגול כהה-ושאני משתמשת בכוח שלי השיער שלי הופך לאש גובה:175 בת 16 יש לה כנפיים frodo1: שם ושם משפחה: קיין אלוורס גיל: 16 גובה: 1.76 מ' עיניים: חומות כהות, כמעט שחורות שיער: חום, מגיע עד הכתפיים כוחות: שליטה בכוח פנימי (קי) מבנה גוף: שרירי וחסון, עם פנים נאות מאוד ביוגרפיה: קיין נולד לאמא יפנית ואבא אמריקאי. בגיל חמש הוא גילה את הכוחות שלו, ומאז הוא מתאמן כדי לפתח אותם. להורים שלו אין בעיה עם מוטציות, אז הוא חי איתם. חייתי עד גיל עשר ביפן ואז עברתי לאמריקה. רייסטלין מאגר: שם: ג'ון ספיר גובה: 1.89 מ' גיל: 20 שיער: שחור, כמעט עד הכתפיים עיניים: כחול-חשמלי מבנה גוף: די רזה, לא שרירי במיוחד אבל גם לא חלש במיוחד. כוחות: מסוגל ליצור חפצי אנרגיה וחיות כחולות. כמו-כן הוא מסוגל גם ליצור כדורי אנרגיה או קרני אנרגיה. יוצר סביב גופו מגן שמתקשה והופך לספיר. ביוגרפיה: הוא היה בטיול כיתתי ביער כשהיה בן 15 וכרגיל הלך בסוף הטור. מבין העצים זינק אריה ואיכשהו הוא ירה עליו כדור אנרגיה והבריח אותו. כמה ימים מאוחר יותר, בטעות פוצץ תחנת דלק. מאז הוא נרדף על-ידי שונאי המוטציות והמשטרה, ולכן ההורים שלו מרשים לו לגור במרתף ולא בחדרו הרגיל. ortalosh: כינוי:דייאן(פשוט תקראו לי די). ביוגרפיה: אורטל, לא כתבת ביוגרפיה כוחות:יש לה כוחות ריפוי ושליטה בתת מודע של אנשים(לשלוט בחשיבה של האנשים,ולאלץ אותם לעשות כרצונה). היא גם מקבלת לפעמים הבזקים כשיש נוכחות חזקה במקום. גיל:16 עיניים:אפורות עמוקות שיער:חום-שחור,חלק גובה:175 ויש עוד את הדמות של אורן (אנדרו 15) אבל הוא עוד לא כתב עליה.

frodo1

New member
ועוד משהו

שכל המשתתפים ירשמו את האייסיקיו שלהם.

frodo1

New member
שכחתי את צמרמורת

סליחה, צמרמורת, זה לא אישי. שם- בריאן ג'ואנס ביוגרפיה- בריאן נולד באנגליה לזוג הורים בכפר קטן. הוא גילה את הכוחות שלו בגיל 10 כאשר פוצץ את החדר שלו. לאחר מכן הוא עבר ללמוד בלונדון ומשם טס לארה"ב בגלל הוריו. הוא מתחמק מלימודים בכל אפשרות למרות שהוריו לוחצים עליו להפך. ברוב שעות היום הוא נמצא ברחוב. גיל:17 כוחות: מגביר או מאט את התזוזה של החלקיקים בחפץ\אוויר\בן-אדם וע"י כך יכול להקפיא את הזמן ולפוצץ אנשים מרוב מהירות תאור חיצנוי: עיניים ירוקות ושער חום, גוף שרירי (לא יותר מידי), גובה 1.76.

למעלה