אז..... הדמות שלי......
שם: בת' (קיצור של אליזבת') גיל :16 הכינוי של הפיצול שלי:סבג' ביגרפיה: הייתי נערה רגילה עם משפחה נורמלית, עד שיום אחד התעוררתי וגיליתי שכל המשפחה שלי נרצחה, הרוצח נמצא בחדר שלי עם הסכין ביד מת, והפיג'מה שלי מלאה בדם... לקחו אותי למשטרה שם חקרו אותי ואז מחוסר בראיות שחררו אותי ושלחו אותי לבית יתומים כי אף אחד מהשמפחה שלי לא רצה לקבל אותי..... בית יתומים לא היו לי חברות כי כולם היו בטוחים שרצחתי את המשפחה שלי, אז יום אחד ברחתי משם... כשהסתובבתי ברחובות איש אחד אימץ אותי והוא לימד אותי את אומנויות הלחימה, ואחרי שהוא מת חזרתי לרחוב......... אחרי מס' שנים תקף אותי איש אחד עם כוחות מוטנטים שחיזקו אותו כך שאחרי 5 דק' לחימה איתו נפצעתי קשה והייתי על סף התעלפות.... אז בדיוק בזמן שבית העירנות לסף ההיתעלפות פגשתי את סבג'.... בעיני רוחי הוא היה אדם צעיר בעל שער שחור ארוך והבעה נעימה.... הוא סיפר לי שהוא היה מכשף בעל כוחות חייתיים אבל מכשפים אחרים פחדו מהכוחות שלו אז הם שרפו לו את הגוף והנפש הסתובבה לה בעולם בלי יכולת להיכנס לשום גוף עד שאני נולדתי והוא משום המ נמשך אלי ונכנס לתוכי בתוך נפש שנייה אבל הוא גילה שבאותו רגע שהוא קיבל גוף הוא קיבל את הכוחות שלו בחזרה והיה מסוגל להפוך שוב לכל בע"ח שהוא רצה או אפילו סתם לקבל את התכונות החייתיים שלהם... הוא סיפר לי שהוא כבר השתלט על הגוף שלי מתי שהרוצח בה לרצוח אותי בשנתי ושהוא הגן עליאבל לא הספיק להגן גם על בני משפחתי.... הוא ביקש ממני רשות לעזור לי נגד המוטציה שתקפה אותי (ברור שהרשתי) ואז ראיתי אותו משתלט בעדינות על הגוף שלי ונלחם (ומנצח) את המוטציה שתקפה אותי.... ככה הסתובנו ברחוב לפעמים גנבתי קצת אוכל כדי להחיות את עצמי... יום אחד פגשתי נער שנראה בערך בגילי שנראה בריא השיער שלו היה חום שמהגיע עד הכתפיו ועיניו חומות כהות בעל פנים יפות ובגדים בגווני כחול.... אני רציתי ללכת אליו ולבקש ממנו מס' מטבעות אבל גלל שעברו מס' ימים מאז שאכלתי לאחרונה התעלפתי באמצע הדרך..... התעוררתי יומיים אח"כ כשמולי אותן הפנים שראיתי ברחוב וחשבתי שאני חולמת רציתי להתהפך לצד השני כדי להתעורר והרגשתי משהוא רך במיוד מתחתי.... גיליתי שאותו נער ראה אותי מתמוטטת באמצע הרחוב אז הוא לקח אותי לביתו ושם הוא והוריו טיפלו בי וניקו אותי והאכילו אותי... אחרי מס' ימים כבר יכולתי ללכת וקיין אלוורס (זה היה השם של אותו נער) הראה לי את הבית ואת השכונה שלו....... סיפרתי לו בכלליות על עצמי (ברור שהשמטתי כל דבר שקשור לסבג') ומאז ועד היום אני עדיין אצלו (עברו שלושה שבועות מאז הוא מצא אותי). מראה: נערה בעלת שיער חום שחור שמגיע עד הגב התחתון ועיניים כחולות עמוקות, גובה 1.60 גוף רזה-קצת שרירי. כשהפיצול שלי משתלט העיניים שלי הופכות לאדומות-צהובות אש עם טיפה כחול והגוף שלי נראה גמיש יותר וחזק יותר........