טוב

ortalosh

New member
אני כן רשמתי ביוגרפיה!!!!!!!!

פשוט בגלל שהיא ארוכה מידי אז שמתי את הקישור שלה!http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=615&msgid=17354794

Evil Beast

New member
טוב החלטתי להשתתף.

שם: ג'יימס "ג'יימי" מקפרסון שם קוד: מנדארק כוחות: להפוך לצל, איש גומי.(להתמתח, להפוך לחפצצים כמו כדור וכו') היסטוריה: כשג'יימס נולד, לא מצאו אותו. רק מצאו צל, ואז הצל הפך לג'יימס. כשהיה קטן, הוריו טיפלו בו, אבל הוא כל הזמן התמתח. לאחר כמה זמן, בגיל 13, העבירו אותו למכללה לילדים מחוננים על שם הקדוש מנגו(הארי פוטר השפיע עלי). כאשר גילה דברים נוראיים מצד המנהל, החליט לברוח. ועכשיו, אחרי 4 שנים בדרכים. הוא השתקם בביתו החדש, שם הוא מנסה לפתח את כוחותיו. גיל:17 שיער, עד הכתפים, בצבע חום עיניים חומות מבנה גוף שרירי ורחב. משפחה: הורים-רוברט ואנג'לה. אח- סטיב, מוטאנט אף הוא, אבל עם כוחות פחות מפתיאים, והורסים(שליטה במכשירי חשמל, גאון לא יאומן)

frodo1

New member
אי אפשר שני כוחות

שלא קשורים אחד לשני! תבחר אחד מהכוחות האלה או כוח חדש.

אנדרו15

New member
למה לא?

אני עוד לא מבין למה יש מוטנטים שיש להם כוח כזה וכוח אחר שלא קשור עליו(ניראה לי לפחות שיש כאלה)

Evil Beast

New member
מה זאת אומרת??

זה מאוד קושר!! אם אני צל אני יכול להפוך להרבה דברים!!! ואני יכול להתמתח ולשנות גדלים! או להפוך לכדור! יש מישהו שכוחותיו דומים לכוחותיי בסטטיק שוק, למי שמכיר את איבון. ורק שניה, אש ותעופה קשור? ממש לא!

frodo1

New member
אאאאאאאאאההההההההההההההההה

חשבתי שאתה מתכוון שכשאתה לא בצורת צל אתה יכול להתמתח! סורי, טעות שלי, לא הבנתי אותך.

Hellbeast666

New member
MY TURN!!!!

שם:לי-קוואן-יונג גדל בקוריאה (במנזר קוקיוואן)כל חייו, כאשר שם למד אומניות לחימה קוראניות(טאקוונדו,קוקסול ועוד...)אלוף העולם שלוש פעמים ברציפות בקרבות חופשיים כבר בגיל 15 (!) דובר את כל שפות המזרח הרחוק . בגיל 17 כאשר גילה את יכולות האנרגיה המפלצתיות שלו אמר יפה שלום ועזב את המנזר מסיבות נוספות אשר לא יפורטו במכתב זה. מעולם לא פגש את הוריו או כל קרוב משפחה אחר שלו,כרגע לא ידוע כלום על משפחתו. הוא מסוגל לספוג אנרגיה (לדוגמא יריית לייזר ) ומחזיר אותה פי שלוש מחוזקה המקורי. כאשר האנרגיה שלו טעונה במלואה מסוגל ליקוואןיונג לפוצץ מבנים ועצמים ענקיים כגון :בניין עזריאלי,או מטוס הרקולס ידוע במהירות שלו, מבנה גופו צר וגבוה, שיער שחור עם צמה, 1.80,אוכל הרבה אוכל אורגני ומתאמן 10 שעות ביום. זה רק תרשים ראשנוי של הדמות המופרחת הזאת צפו להמשך...

Hellbeast666

New member
שכחתי את הצבע עיניים ועוד כמה

צבע עניים : חום דבש (לאחר גילוי האנרגיה עיניו נהפכו למין כסף אדמדם) צבע עור : חום בהיר גיל:27 לאחר שעזב את המנזר עבר לויטנאם שם מצא את שלוותו באימון קבוצות נוער ורכש שם ידע בעוד מספר אומניות לחימה וכלי נשק. בזמנו הפנוי משחק Tekken 4 בפלייסטיישן 2 שרכש לא מזמן חיי פנאי אין לו יותר מדי מכיוון שמהנזר לימד אותו כך ויקח לו זמן להסתגל לעולם החיצוני

אנדרו15

New member
יש לי תמונה בשבילך(עם אתה רוצה)

יש לו חרבות אבל עם תירצה אני יכל לימחוק אותם

Hellbeast666

New member
תודה רבה מגניב ביותר אבל נראה לי...

שמצאתי את הציור שלי: master Li kwon Yung

אני גם משתתף../images/Emo22.gif

תכתוב לי בבקשה את החוקים וגם בדיוק מה המשחק. אגב מה נסגר אם הדברים שאתם כותבים בכל הודעה? גם אני צריך לכתוב? בדיחה: שני אנשים שתו בבר, וצועקים אחד על השני, פתאום אחד מתחיל לצעוק על השני "שכבתי עם אמא שלך", כל האנשים בבר מסתכלים עליו ומחכים לתגובה של השני, השני: "אבא בוא הביתה אתה שיכור". קורע.

תומס19

New member
זהו ניראה לי שסיימתי את הדמות שלי

אז הכנסתי אותה בקובץ שמצורף (יש שם גם תמונה שלו במצב שהוא מוטש וכן זאת אותה תמונה של הדמות הקודמת שלי) וליקראת הסוף כבר לא ידעתי מה ליכתוב אז כתבתי את זה מהר ודי חיפפתי אז מיצטער ולא הצלחתי ליבחור כינוי אז ההיתי שמח עם מישו היה יכל להציע לי כינוי טוב

ortalosh

New member
כינוי?..............

אולי..........*חושבת* מטאליק(יעני מתכת)??

Evil Beast

New member
רציתי לשאול, וזה לכולם

אם יהיה לנו כאלה חליפות כמו באקסמן המקורי או באבולושיון. לא יהיה לנו בדיוק אותו דבר, אבל יהיה לנו? כי אני מכין עכשיו ספרייט של הדמות שלי, וחשבתי לעשות לה חליפה כזו של סופר גיבור.. ואולי הפעם לא נעשה כאילו שאנחנו בורחים ממה שזה לא יהיה, אלא ממש אשכרה זה יהיה אקסמן, ולא ג'ובילי(המבין יבין).

למעלה