טוב

תומס19

New member
סבבה

לי אין בעייה ודבקה ניראה לי מדליק לילבוש חליפת עור צמודה(סתםםםםםם) אבל אל תישכח שלא כולם טובים בהתחלה(אני אני אני) ואפשר להבין את זה מההיסטוריה שלי(שאני לא מאמין שלמישו יש כוח ליקראו) עוד לא ממש החלטנו על עלילה ככה שזה גם יכל לתת לנו כיוון(יש עד יום רביעי לחשוב כי רק אז המישחק אולי יתחיל) אז עם יש עוד אנשים שבעד שיגידו ומי שנגד שיגיד

אני חושב....

שמצד אחד זה יכול להיות מגניב אבל אז צריך שאחד יעשה לכולם את הדמויות (את הציור) מצד שני זה יהיה יותר קשה וניהיה צריכים לבחור כולם ביחד בגד וזה יהיה ארוך ודפוק....

Evil Beast

New member
ממש לא! לוולברין לגמביט ולציקלופ יש

אותו בגד? לא! בינתיים תראו את הדמות שלי. ואחרי זה עוד ספרייט חדש.

Evil Beast

New member
זה סתם מין חליפת ספיידרמן

אתם מוזמנים להשתמש בה(או בכל ספרייט אחר שלי..) ואם תרצו, אני אכין לכם ספרייט!

Evil Beast

New member
ועוד שמהו לדמות שלי:

הוא לומד במכללה כרגע, ועובד במשטרה בשעות הפנאי(בתור מרגל ובלש). ולא, הזהות שלי לא סודית(בשביל המשטרה, לכל השאר אני לא ידוע)

Evil Beast

New member
הנה הספרייט של טיים בומב

הדמות של צמרמורת בריאן ג'ואנס- Time Bomb(אני עזרתי לו עם השם הזה
)

תומס19

New member
סבבה

אז שיפתח מישתמש חדש ולי ולבוריס(אני גם) אין חליפה(בזמן שאנחנו רעים לפחות)

תומס19

New member
עם אתם רוצים לעשות קבוצות אז סבבה

רק תגידו לי מי בקבוצה כדי שנדע עם אתם כולם ביחד או שיש כאלה שצריך לצרף באמצע

אני מחליף דמות

למה? כי אני משוגע! שם: ג'ון סמית' גיל: 20 גובה: 1.89 שיער: שחור עיניים: ירוקות מבנה גוף: שרירי, אתלט, לא רזה ולא שמן כוחות: מסוגל להפוך את היד הימנית ליד קיברנטית (רובוטית), כמו פורג' מאבולושן. אני יורה ממנה קרני לייזר ויש לה סופר כוח. על רגל החליפה שלי יש מכשיר שהופך אותי לבלתי-נראה. על העין השמאלית אני מרכיב מכשיר איתור שמסוגל לאתר גלי מוח של מוטציות. דרך העין השמאלית (רק עם המכשיר) אני יכול לראות דרך קירות ולראות בלילה. ביוגרפיה: גדלתי בבית יתומים שבו התעללו בילדים ובגיל 10 ברחתי ממנו. המשכתי ללכת לבית-הספר, אבל במשך היום גרתי במחסן נטוש בקצה העיר. בגיל 14 הצטרפתי לקבוצה (איזה קבוצה שלא נהיה) ומאז אני שם. ובכל זאת, למדתי 12 שנה כמו שצריך, אז אני לא טיפש!

אה, כן

מהאצבע הרובוטית הזאת (לא מהיד השלמה, ביד השנייה ייש אצבע) אני מסוגל לנתח טביעות אצבע כאשר אני נוגע בחפץ. לדוגמא, אני נוגע בשולחן שמישהו נגע בו עם האצבע הזו ואז אני יכול לדעת מי זה (אם אני מכיר את טביעת האצבע שלו).

תומס19

New member
או קיי

רייסטלין הציע כמה שמות לקבוצה והם: אקס פייטרס,מגה מיוטנטס,מיוטנטס פריים,מ' פייטרס,יחית מ',יחידת אקס תיבחרו אתם כי זאת הקבוצה שלכם בכל זאת

frodo1

New member
אני מעדיף אקס-פייטרס

וצריך להחליט מי המנהיג, לא?

frodo1

New member
הנה אני!

זה קיין אלוורס! עשיתי אותו מהפנס הירוק. ועשיתי אותו לבד!

Evil Beast

New member
זה לא היה חכם.

תראה, אתה לקחת דמות שמישהו הכין, זו לא דמות מקורית. וזה ממש לא נחמד. אז, או שאתה משנה בסיס, אוש אתה מכין בעצמך אחד חדש דנדש(או ציור) וד"א. את הדמות הזאת הכין מישהו בשם קילה קרוק. הוא הכריכב אותה ממגנטו, מ ביסון, וסייקלופס. אז תשנה את הבסיס ומהר.

frodo1

New member
לא רוצה../images/Emo70.gif

את כל הדמות הזאת עשיתי מהפנס הירוק
אני יודע שאין לו מסיכה, אני צבעתי לו את הפנים

C y b e r

New member
זה אני, רייסט

ואני בעד או אקס פייטרס או מגה מיוטנטס

למעלה