טוב

ebonyW

New member
את חייבת לעזור לה...

היי ויקי, אני יודעת שאת בטח נמצאת במצב מאוד קשה, ואני לא מתכוונת לשפוט אותך או את הערכים שלך, כי כמו שכבר כתבת, אני לא מכירה אותם. אבל, וזה אבל די גדול, אני חושבת שאת חייבת לסייע לחברה שלך. אם את מפחדת שהיא תנסה להתאבד, אולי תעשי את זה בשיתוף פעולה עם פסיכולוגית. אני לא יודעת איך כל הסיפור נודע לך, אבל אם היא סיפרה לך, זו קריאה לעזרה. אונס = רצח. ואונס שחוזר על עצמו, זה כבר למות כל יום מחדש. את חייבת לעשות משהו, והפתרון המאגי אינו מספק במקרה זה. תהיי בטוחה שהיא רק תודה לך על העזרה. לפעמים כשאנחנו נמצאים במצבים קשים, אנחנו לא יכולים לראות את הדרך הנכונה, ובסופו של דבר בוחרים בדרך הגרועה ביותר. זה בדיוק המקום בו אנחנו זקוקים לתמיכה של משפחה וחברים, גם אם אנחנו לא מודעים לזה באותו הרגע וגם אם אנחנו מתנגדים לזה בתוקף. מישהו צריך לעשות את העבודה השחורה ובמקרה הזה זאת את. את יכולה לפנות לער"ן או לדלת פתוחה או למקומות מסוג זה ולבקש הכוונה. את פשוט חייבת לעשות את זה !!! את חייבת לשבור את המעגל. אם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לעזור - כל דבר - אני אשמח אם תפני אליי. אני יודעת שזו נראית משימה בלתי אפשרית, אבל אני מבטיחה לך שעם כל צעד שתעשי, הדרך תהיה יותר ויותר קלה. חזקי ואמצי ושיהיה בהצלחה, ושוב, אם את צריכה עזרה, אני אשמח לסייע. שיהיה רק טוב אבוני.

Yev

New member
ועכשיו פסיכולוגיה לא בגרוש

לנאנסות יש תחושה שהם אשמות באונס, ולא האנס. כהמושג נקרא "אשליית שליטה" אין לי כוח כרגע להכנס להסברים למה ואיך נוצרת שהיא אשמה, אבל זה אחת הסיבות שמנועות מנאנסות להתלונן.

Ethan16

New member
לדעתי

אני מציע שתהיי לצידה ותתחילי להרגיע אותה ולהיות לצידה ותוך כדי להסיט אותה מהרעיון שאם היא שומרת את זה בבטן זה יעבור. פשוט תגידי לה ללכת לספר לאיזה פסיכולוג או שתלך לערן אבל תגרמי לה לעשות את הצעד כי זה פחות יסכן את החברות שביינכם.... אבל זאת רק דעתי.....

למעלה