טוב

ToryMaster

New member
טוב

אז, אני רוצה לנסות לעשות כישוף הגנה על חברה שלי (למרות שקשה לי להאמין שזה יצליח), כי היא נאנסה וזה אל נפסק, וזו הדרך היחידה בה היא מרשה לי לעזור לה, יש לי אישור ממנה. מישהו יוכל לעזור לי? עצות? טיפים? משהו? הכוונות?

jbu

New member
בנקודת מבטה היא לא רואה את

בנקודת מבטה היא לא רואה את הדברים הכי טוב וזה מובן ההורים חייבין לדעת על זה לפחות.

jbu

New member
פניתי פעם למשטרה

פניתי פעם למשטרה לגבי מישהוא אף אחד לא קרא לי מלשן ובמשך שנים הוא לא העיז להביט בי בעיינים וגם חברים שלו יותר פחדו ממני, זה הדבר הנכון לעשות אני כול הזמן הלכתי מכות עם הבחור הזה עד שיום אחד פשוט לא הגבתי פשוט הלכתי באמצע למשטרה, תעשי את הכישוף ותלכי למשטרה מה נראה לך שהם יהרגו אותה? דם אם הם ידעו שהיא הלכה למשטרה הם לא יעיזו להסתבך ככך. את לא יכולה להיסתמך רק על הכישוף במיוחד שאת לא מאמינה שהוא יצליח כי הוא לא.

ToryMaster

New member
ובכן

אי אפשר לפנות למשטרה מסיבות שאני לא יכולה לפרט כאן, אם אתה רוצה אני אספר לך במסרים והיא לא מוכנה שנספר להורים שלה

LiL FiZz

New member
אממ אני חושבת שאתן חייבות

לפנות למשטרה! תארי לך שהאיש הזה עושה את זה גם לאחרות.... מה זה כל פעם אותו איד או כל פעם אחד אחר??

Jerald_Admonds

New member
דילמות דילמות

עוד פעם כוונה טובה. אבל אי אפשר לדבר על דבר כזה בקלות ראש. אתה באמת יכול לראות כיצד אנסו שוב ושוב את הידידה שלך הורגים את רוחה שוב ושוב בלי לעשות כלום בנידון? ובכן אני לא הייתי יכול! לא יודע מה הם מידות המוסר שלך אבל עליך לפעול! הפיתרון הפשוט הוא לפנות או להורים שלה או למשטרה שיהוו לה גב ויטפלו בה וישמרו עליה מעצמה ומהם. ותאמין לי שכלא זה הדבר הכי פחות גרוע שיכול לקרות ומגיע לחארות כאלו על מה שהם עושים. ובנוסף לזה אתה יכול לפרוש את הגנתך האנרגטית עליה, ולהתפלל עליה ואיתה שלא תשקע אל תוך בור אפל שלא תוכל לצאת ממנו.

Jerald_Admonds

New member
הממם סליחה

את בחורה ובחור. עדיין צריכה לעשות משהו בנידון. וכישוף צריך להיות לך רק לעזר לא האמצעי הראשי.

jbu

New member
זה בדיוק מה שאני מתכוון לומר

זה בדיוק מה שאני מתכוון לומר, את יכולה לחזק אותה מנטלית כמו שאלמוג אמר או\ו את יכולה לעשות כישוף לאנסים אבל את חייבת ללכת למשטרה, המצב רק ידרדר, בזמנים כאלה את צריכה לעשות חשבון נפש כבד ולהחליט אם את מוכנה להקריב את החברה שלך כדי שתמשיכו להיות חברות או להיסתכן בלאבד חברה אבל להציל אותך. עדיף לקחת את הסיכון זה לא משחק.

ToryMaster

New member
אה באמת? זה אל משחק?

אתם חשובים שלא שקלתי את כל הנושא הזה? נו באמת! JBU - אתה עצמך דיברת איתי כמה פעמים ואתה יודע פחות או יותר מהן אמות המוסר שלי ומה רמת האיכפתיות שבי! אני מודה לכם באמת על הניסיון לעזור, אבל כשאתם באים אלי בגישה של התנשאות ושל "משטרה! חייבים משטרה" כשזה בלתי אפשרי גם אם היא הייתה מסכימה זה מעצבן. עניתי על השאלה הזאת: אני מוכנה להקריב את החברות שלי איתה, אבל אם אני אטפל בזה בעצמי, לא רק שאני אבגוד בה - היא לא תתמודד עם בגידה כזאת ולאר משנה למה זה ומאיפה זה מגיע - אני גם מסתכנת בזה שבגללי היא תתאבד. אתם יכולים להבין איך שאני לא מסוגלת לקחת על עצמי אחריות כזאת

Jerald_Admonds

New member
הייתי מודה לך

אם היית יכולה לפרט בנוגע למורכבות שקשורה לעיניין שמונעת ממך לפנות לסמכויות כמו המשטרה בבקשה לעזרה, אפילו אם היא בכלל הייתה מסכימה.

ToryMaster

New member
אני בת

אני מצטערת נורא אבל בפעם האחרונה שניסיתי להביא את זה לידיעת ההורים שלה, היא כמעט התאבדה, אז אני לא יכולה לעשות את זה אתם לא יכולים לדבר על אמות המוסר שלי בלי להכיר אותי! זה ברור לכם?

nubis

New member
כן

במקום להתרכז באנסים תחזקי את המנטליות של חברה שלך בשביל לעזור לה לצאת מהמצב שבו היא נמצאת ולהתמודד עם המציאות העגומה שהיא שרויה בה. 1) עשי את ה MPE 2) דמייני את חברה שלך מוקפת בכדור כתום (כמו שמש זוהרת) תוך שאת אומרת את מילת העוצמה 'יהוה אלוה ודעת'. 3) הרגישי איך ההילה של חברה שלך מתחזקת מרגע לרגע. חזרי על כך במשך שבוע לפחות רבע שעה כול יום. בברכה אלמוג

Rounin

New member
יש משהו יותר טוב

זה נקרא אומנויות לחימה. וגם בזה יש שימוש באנרגיות.

nubis

New member
ילדון

זה אם לא שמתה לב שרשור רציני, אם אתה בא עם הצעות כאלו..לך!. בהצלחה בדרכך אלמוג

shataltal

New member
תיראי

קצת פסיכולוגיה בגרוש - הסיבה היחידה שחברה שלך לא רוצה ללכת למשטרה היא כי היא מתביישת. בתור חברה את חייבת לעזור לה לצאת מזה, להתגבר על הבושה. שבי לה על הנשמה ללכת למשטרה כי עם כל הכבוד למאגיה, אלא אם את רוצה לפגוע בהם, כלום לא יעזור. אם בסוף היא עדיין מסרבת את צריכה לחשוב טוב טוב מה יותר מסתדר לך - לשמור על הבןאדם כחברה שלך או לשמור על הבןאדם נקודה.

jbu

New member
דיברתי איתה וזה לא דבר כזה.

יש לה ערכים יותר גדולים מאילו (באיחור אני יודע)

למעלה