והנה החלק הרביעי. קפיץ קפוץ.
C Charmed 4ever. New member 27/6/02 #42 נייס, נייס... סופסוף מבינים את הסיבה לשינויים במצבי הרוח של פייפר.....
ל לייל אירי New member 27/6/02 #44 מצטערת להרוס את השמחה, אבל הריון, ועוד בכאלה שלבים מוקדמים, לא גורם לכאלה מצבי רוח.
C ChArMeD HaRrY New member 27/6/02 #46 וואי!! איזה יופי!../images/Emo180.gif איזה אנשים כשרוניים (שניכם...)! אוף, חבל שלי אין כשרון כתיבה כזה, זה ממש מותח!! תמשיכו! פרו ורבו!
וואי!! איזה יופי!../images/Emo180.gif איזה אנשים כשרוניים (שניכם...)! אוף, חבל שלי אין כשרון כתיבה כזה, זה ממש מותח!! תמשיכו! פרו ורבו!
A As I Am New member 28/6/02 #49 המפ. ../images/Emo181.gif אולי תפרסמי את כל החלקים ביחד (יחד עם החלק החמישי) כדי שאני אוכל לשים את הכל בטאג ליין... לעשות עשרים טאג-ליינז שונים בשביל כל החלקים נראה לי מוגזם טיפה, אז זה יכול לעזור.. ^^
המפ. ../images/Emo181.gif אולי תפרסמי את כל החלקים ביחד (יחד עם החלק החמישי) כדי שאני אוכל לשים את הכל בטאג ליין... לעשות עשרים טאג-ליינז שונים בשביל כל החלקים נראה לי מוגזם טיפה, אז זה יכול לעזור.. ^^
P Phoebe again New member 28/6/02 #50 אין בעיה אני אחבר אותם כשאני אפרסם את החלק החמישי שנקווה שהוא יהיה האחרון...