טוב......

• פותח הנושא p3
  • פורסם בתאריך

p3

New member
טוב......../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

התחלתי לכתוב היום פאנפיק של מכושפות... וזאת פעם ראשונה שאני כותב פאנפיקים בכלל... ובקושי קראתי שני פאנפיקים בחיים שלי, ו... כאן זה הפרק הראשון, והלא משוכתב, אני ממש אשמח אם תתנו לי ביקורת בונה, מאוד בונה... ואיך שזה עכשיו, זה נראה שהכל סתמי ולא מתחבר, אבל זה מתחבר, אל תדאגו...וזה ממש קצר... תגיבו!
נב- אם זה גרוע, תגידו ואני ארד מזה...

itamr

New member
יפה! גדול! מצחיק! חמוד! הכל!

ממש יפה! אהבתי תמשיך תעשה המשך!!!

Phoebe again

New member
זה חמוד מאוד! אני רואה ששאלת כמה

קטעונים מהסדרה... בכל מקרה, חמוד ומוצלח! גם אני התחלתי לכתוב פאנפיק פעם אבל לא הלך לי...
אולי אני אנסה שוב...

Charmed 4ever.

New member
וואו.. אני מתה לראות את ההמשך

טוב.. ההתחלה נשמעה קצת זקנה מבחינת פייפר.. ההמשך.. לא ממש הבנתי מה היה שם עם פיבי.. מה היא נהייתה פרופסורית או משו?? נשמע דווקא מתאים לה.. והסוףף היה ממש יפה.. כבר מחכה להמשך לדעת איך יגיבו הבנות כשיגלו שהאיש מת אגב.. הסנייר נשמע ממש מגניב..

p3

New member
תודה רבה לכולם!../images/Emo9.gif

ופיבי היא יועצת בקולג´, אמרו את זה בהתחלה... ואני עכשיו עובד על פרק 2, ואת תגלי...

ChArMeD HaRrY

New member
וואו!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וואו!! איזה יופי, איפה למדת לכתוב ככה? ממש כמו סופר אמיתי - חשבת על המקצוע הזה? אני רוצה כבר לקרוא את פרק ההמשך. ואין שום ביקורת, ד"א.

Ophel McNeil

New member
אררר..... אותך, אני לא אוהבת... ../images/Emo123.gif

ביקורת בונה? אוקי, הדמויות לא מתנהגות כמו בסדרה (מצד שני, עד כה קראתי רק פאנפיק אחד בו כל הדמויות התנהגו כמו בסדרה). פייפר מוזרה לחלוטין בהתחלה ("ליאו, מתוקי!"), פיבי בוגרת מדי... ליאו לא סיפר לבנות שהאיש מת... הדברים הרגילים. ^^ יש משפטי "תיאור" בולטים מדי, (אתם יודעים, משפטי תיאור, כמו - "מאז שהתחלת לצאת לפני שלוש שנים עם דני ולעבוד בתור יועצת ספרות לחטיבות ביניים, הבית שלך נשדד פעמיים וחטפת טראומה, והחלטת לקחת קורס צניחה...." - בקיצור, משפטים שמתארים את חיי כל הדמות בלי שום קשר לסיפור), כמו שליאו שאל את פיבי איך העבודה שלה בתור יועצת... אה, כן, וכתבת את הפועל "דיחחו" שאני רק אנחש שהוא "שוחחו"... ררר..... וחוץ מזה.... פאנפיק נהדר!
כן ירבו כאלה! כזה פאנפיק טוב.... אם לי היה אומץ, הייתי מפרסמת פאנפיקים בעצמי (*שיעול*לין*שיעול*)..... נכון שאני נשמעת נודניקית אם כל ההערות...
אבל זאת ביקורת בונה! ואני בתור סופרת (עלק, סופרת), תמיד שמחה לקבל ביקורת בונה, זה גם מראה שבאמת קראו את הסיפור שלי.... בקיצור - המשך, ומיד!

p3

New member
תודה לשניכם...../images/Emo13.gif

אופל, כמעט הלכתי לבכות כשקראתי את החלק הראשון...סתם בצחוק (לעולם לא תדעו אם בכיתי באמת... מוהאהאהאהא!!!) אבל תודה רבה על הביקורת, ואני אנסה לשפר... חוץ מזה שהאחיות כן יודעות על האדם המת, תראו את זה בפרק השני... אבל את צודקת, אני צריך טיפה להסוות ת´משפטים...אבל אני חושב שפיבי ופרו יצאו ממש דומות! לפחות בקטע בהתחלה... על ליאו ופייפר אני צריך עוד לעבוד...אררר... דרך אגב, ה"דיחחו" היה אמור להיות "גיחחו", אני אשנה את זה... טוב, עוד מעט אני אפרסם ת´פרק השני, שהוא כמעט גמור. ושוב תודה לכולם על התגובות היפות! יייייפי! אייקונים חדשים!

Ophel McNeil

New member
לעולם אל תבכה כאשר אתה

מקבל ביקורת....
איך אומרים? שים לב, אבל אל תיקח ללב.
אגב, הפאנפיק שלי יפורסם עוד מעט, והוא אומלל בצורה מטורפת.... ^^

ChArMeD HaRrY

New member
יפה מאוד!!!../images/Emo180.gif

ממש יפה, מאיפה יש לך את כל הרעיונות (במיוחד אהבתי את הקטע שהכוחות של ליאו לא עבדו...)? עלה והצלח!! נ.ב. לפי מה שסם או מישהו אמר כשדיברו על הכוחות של פייג´ אז אמרו שרק אם האור הלבן(או איך שאומרים את זה) הוא שלם אז יש לו את הכוחות של האורות הלבנים(אם אני לא טועה...).

Charmed 4ever.

New member
וואו.. יותם אתה ממש מוכשר

אהבתי מאוד... אתה לא יודע איך פערתי את הפה כשהפרופסור נישק את פיבי והכוחות של מלינדה נשמעים ממש מגניבים... תמשיך תמשיך....

p3

New member
תודה לכולם!!! ^_^ והמשך מחר...

דרך אגב, עשיתי שכתוב כבר לפרק 1 עם כל ההערות של אופל, אני אפרסם בסוף את הפיק עם כל התיקונים...

Ophel McNeil

New member
גרררר..... ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עכשיו אני לא סתם שונאת אותך, עכשיו אני גם מקנאת בך למוות! *הלכה לבכות בצד*
זה לא סתם היה פרק טוב.... זה היה פרק נפלא!
באמת שאין לי ביקורת בונה עליו... הוא פשוט היה כל כך טוב! ליאו לא מצליח להפעיל את הכוחות שלו.... מלינדה מאמי... ^^ הדמויות גם באמת מתנהגות כמו שהן מתנהגות בסדרה. והעיקר - אין שום קול. אני מצפה לחלק השלישי! ^^ (והחלטתי שאני לא מפרסמת את הפאנפיק שלי, יותר מדי השפלה....
).

Phoebe again

New member
יש לי פאנפיק לפרסם הבעיה היא שאני

לא יודעת איך להעתיק קובץ של וורד לפה... מישהו יכול להסביר לי? ואגב יותם פרק שני מהמם!

p3

New member
תודה, יעל!

ואת מעלה את זה בדיוק כמו תמונה...

Phoebe again

New member
אין בעד מה הפאנפיק באמת מעולה!

הבעיה היא שבטעות הפכתי את הפאנפיק שלי למסמך אינטרנט ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות עם זה...

Piper

New member
מעוולה! חומר טוב..

תמשיך כך! לאאא אל תמשיך כך! תמשיך לכתוב בצורה פצצתית..זהו..נרגעתי..נשמעתי לשנייה כמו המורות שלי.. אני כבר רוצה לקרוא את הפרק השלישי (או חלק??) רק לא הבנתי שני דברים..למה הפרופסור נישק את פיבי? (אחרי שסילביה נישקה אותו) ו..בלי שום דבר כן..אבל..פרו לא אמורה למות? או שאתה עושה את זה בלי קשר לעלילה בסדרה עצמה? לא משנה...יש לך רעיונות יפים!

למעלה