טוב......

• פותח הנושא p3
  • פורסם בתאריך

Hugo Oneil

New member
../images/Emo26.gifיותם אתה ממש..../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

אתה ממש מכושר גם כותב פאנפיקים ושירים, עוד תכתוב לי תסריט שלם עוד מעט!
ובאמת זה ממש יפה אני ממש מצפה לחלק 3

p3

New member
אין בעיה....

איפה שיש לך את האפשרות לבחור קובץ, את פשוט בוחרת את הסיפור שלך.... זה הכל!
ואני כבר לא יכול לחכות לקרוא את הפאנ-פיק שלך... אני בטוח שהוא מאוד טוב!

Ophel McNeil

New member
../images/Emo45.gif

התחלה מלאת פוטנציאל.... אני מחכה בקוצר רוח להמשך...
רק שאלה - למה הצעירה נשארה מעולפת? ליאו לא ריפא אותה? (משום מה זה מזכיר לי את הפאנפיק שלי *מרביצה לעצמה*). וגם... המשפט - "פרו הספיקה להגיד לא הרבה לפני..." הוא לא מנוסח מעט מוזר?
ואחרון חביב, אבל זה לא קשור לתוכן, אלא לצורה. עצה - כדאי שאחרי כל משפט של בן אדם תרדי שורה, אחרת זה נשמע כאילו כמעט אין רווחים, והכל נראה כמו קטע אחד ארוך. מה גם, ואת זה היל אמרה לי, צריך מספיק כבוד למשפט שאדם אומר בכדי שהוא יעמוד בפני עצמו....
המשיכו ככה! (אבל בבקשה שלא תהיה מכת פאנפיקים.... אוקי?).

Phoebe again

New member
תשובות ותודות... ../images/Emo176.gif

אופל- הצעירה נשארה ישנה ולא מעולפת כי אחרי שליאו ריפא אותה הגוף שלה נשאר רדום מחוסר כוח. המשפט באמת מנוסח מוזר... אקח את זה לתשומת ליבי וכך גם את ההערות בקשר לצורה. וכמובן תודה! איתמר- השאלות שעולות מו הפאנפיק מכוונות בשביל יש פרק שני. ותודה! יותם- אהמ... פרו באמת יצאה טוב ופיבי וליאו פחות, ובקשר לפייפר ההתנהגות שלה נובעת ממשהו שיקרה בפרק הבא ואם תנסה לדמיין את פייפר בצורה הזאת זה אמור לצאת כמוה כשהיא שמחה... ותודה!

itamr

New member
הפאנפיק ממש יפה אבל יש בו הרבה

שאלות פתוחות! מה קרה לילדה? מה קרה לקול? מה קרה לפרו? מי זה האיש המיסתורי? מה יש לעזאזל לפייפר? הא וליאו לא אומר "מי היא בכלל?". חוץ מזה ממש יפה!!! אהבתי!!!

Ophel McNeil

New member
האמממ..... שאלות פתוחות

זה חלק מהסיפור....
בשביל זה יש את ההמשכים.

p3

New member
מקסים!../images/Emo13.gif

ממש ממש ממש אהבתי... רק קצר מדי... תמשיכי מהר! פרו ממשמתנהגת כמו במציאות, פיבי וליאו פחות, אבל גם. בקיצור- כל הכבוד! ו.....
הקטע עם פייפר ממש נחמד, אבל הוא טיפה מזכיר את פיבי ב-4X12... יותר מדי דומה...

p3

New member
הנה הפרק השלישי.../images/Emo19.gif

הוא יצא לי הרבה יותר גרוע משני הפרקים הקודמים. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לשפר אותו (ויש הרבה מה לשפר).

Charmed 4ever.

New member
אוקיי תגובה....

אז.. כמה דברים:
הרוון ממש מגעיל והוא ממש מזכיר לי את דראקו מאלפוי
כל הקטע עם פרו היה ממש לא מובן אבל ממש ממש מעניין
ליאו היה די בכייני...
פיבי באה לנשק את ליאו
אהבתי.. ממש אהבתי....
מלינדה ממש חמודה............. ו..זהו.. יותם.. אני לא חושבת שאתה צריך לכתוב את החלק הזה מחדש... רק לשנות כמה פרטים בכל הקטע עם ליאו..... אני לא יודעת מה איתכם אבל אני אהבתי.......

Phoebe again

New member
יפה מאוד! ../images/Emo45.gif רק שהקטע עם הרוון

הזכיר לי משום מה את סיפורי הארי פוטר...

Ophel McNeil

New member
גררר..... אולי די לשנוא את ליאו?! ../images/Emo123.gif

לא. ברצינות. ליאו נראה כאן כמו הגרסה היותר מעצבנת של אחי הקטן (אם זה אפשרי). די לבכות! אה, ומשהו אחרון. הקפצת מעט את מלינדה בגיל... לא?
בחלק הראשון היא בת שנה בעריסה, בחלק השני היא לפחות בת שנתיים שיושבת ליד השולחן, ובשלישי הייתי מהמרת על שלוש שמבטאת מילים. נו, לפחות זה מתאים.... חחח.... אגב. אם זה עוזר, לין ואני טוענות כבר ממזמן שליאו ופיבי זוג (וליאו וקול. וליאו ופייג´. כדאי שאני אסתום עכשיו, לא?).

Ophel McNeil

New member
והערה אחרונה ששכחתי.

פייפר מעלפת את פיבי? טוב שלא הגזמנו.... קודם כל, אובר-ריאקטינג. פייפר לא תלך ותרביץ לפיבי, גם אם זאת תנסה לנשק את ליאו (3X18). בטח כשהיא בכלל לא בטוחה מה מתרחש. דבר שני - אי אפשר לעלף אדם ע"י מכה בראש בידיים חשופות! (מנסיון
). חייבים לפחות נשק כהה, כמו מחבט, או כלי מתכת. דבר שלישי, אני מצפה שפייפר תפקפק מעט יותר ולא ישר תקבל את מה שליאו אמר לה לגבי הנשיקה.... בעיקר עם פיבי לא הראתה סימני מוזרות קודם לכן (מה שלא צוין). אני מצפה שהיא לא תבין, תחקור, ולא ישר תקבל את זה....
אבל אם תמשיך בכיוון הזה, אני עוד עלולה להיות מאושרת
. (זה דרכי לרמוז לך שהפיק שלך נפלא).

למעלה