טוב תקשיבו

RenanaD

New member
באסה על הציון, אבל תוותרי... חבל על הכחות

o0Invisible0o

New member
טוב, יש לי בעיה אמיתית.

יש מישהי שהיא 'חברה' מהלימודים.
יצא לי להיות איתה בהרבה קורסים משנה א' ו..איכשהו נהיינו חברות כי יש לנו חברים משותפים ונושאים משותפים וכו' וכו' אבל אני לא אוהבת אותה ואחרי שיצא לנו לעבוד על פרויקט ביחד הגעתי למסקנה שאני ממש לא אוהבת אותה ורוצה להרחיק אותה כמה שיותר מחיי כי היא מעיקה עלי, היא שלילית ומפגינה את השליליות הזאת החוצה ו..בכללי היא לא עושה לי טוב.
במקביל שמתי לב שהיא גם מרבה לחקות אותי (ברמה שהייתה לעיתים מפחידה).
נגמרו הלימודים, הכל טוב ויפה והיה ברור שהאינטרקציה בינינו תרד למינימום אבל עכשיו היא הצטרפה ל'עבודה' שלי, היא בצוות הכותבים יחד איתי ולכל אחד יש את המחלקה שלו, את מה שהוא אחראי לכתוב עליו.
תחום ההתמחות שלי הוא כמובן טלוויזיה ובתקווה שאני אכניס ניו מדיה בעתיד בתהליך הדרגתי.
בקיצור, היום הייתה לנו פגישה והיא עוד לא התחילה לכתוב אז היא התחילה לזרוק רעיונות לכתבות.בעקרון יש לה את התחום שלה והוא לא טלוויזיה או ניו מדיה אבל בגלל שהיא עוד לא התחילה יש לה את החופש לגלוש קצת לתחומים הללו והחוצפנית הזאת הציעה רעיונות לכתבות בדיוק בנושאים האלה! סדרות אינטרנט שחובה להכיר + ד"ר הו (סבבה, אני לא מכירה ד"ר הו ובתכלס היא בכלל לא ראתה את כל העונות והפרקים במסודר אז..?)
בקיצור, היא מתסכלת אותי.
איך אני נמנעת מלהיות מתוסכלת ממנה? איך אני גורמת לה להפסיק לחקות אותי? איך אני מבליטה את עצמי ואת השוני שלי ממנה?
למה היא עושה את זההההההההההההההההה?

אוף.

באמת שאני לא יכולה להעביר את רמות התסכול שלי ממנה והעצבים שלי מהניסיון שלה להגדיר את עצמה דרך תחומי העניין שלי. פתאום היא מכריזה על עצמה מומחית לתחום הניו מדיה ו..מהההה..? את מכירה שתי סדרות וחצי כי אני אמרתי לך לראות אותן.
איך זה התנקם בי ככה? אם היא תשתלט על התחום הזה באתר אני אבכה.
ו..לא בא לי מלחמה.
אוף.

יש לכן עצות לחיים?

הו, אני מכירה אנשים כאלה!

רוב הסיכויים שהיא בכלל לא מודעת למה שהיא עושה, וגם אם תעלי את הנושא מולה, היא לא תבין על מה את מדברת.
פעם הייתי עם חברה שלי בחופשה במלון ורצינו לעשות תמונות פרצופים משוגעות בטיימר, ובכל פעם היא חיכתה לשניה האחרונה של הטיימר, ראתה איזה פרצוף אני עושה, ועשתה אותו דבר. ואני מדברת כאן על עשרות תמונות.
בסוף פשוט שיניתי בשניה האחרונה את הפרצוף לפני כל תמונה כדי שהיא לא תוכל להעתיק

קצת רע, אני יודעת, אבל אני שונאת שעושים דברים כאלה. זה כמו לקחת למישהו את האישיות!!.

מה אפשר לעשות-
חשוב שלא תעבדי את הביטחון שלך בעצמך ואת הרעיונות שלך. זה שהיא לוקחת ממך רעיונות ודעות לא מוריד מהחשיבות שלהם.
את יכולה לא לחשוף את הדברים האלה בפניה, או פשוט להיות קצת פחות נחמדה אליה. היא (כמעט בוודאות) תתרחק ממך ותמצא מישהו אחר "לחקות". זה לפחות לפי הניסיון שלי...

o0Invisible0o

New member
חחח אוי לא. הרגת אותי עם התמונות!

אוף. חשבתי שהתרחקתי ממנה..והפסקתי לשתף את הרעיונות אבל מעצבן אותי שהיא עכשיו מספיק מלאת בטחון בשביל לקחת בעלות על הנושא שאני מחשיבה את עצמי מומחית ומבינה בו.
חוצמזה שאני מפחדת שהכתבה שלה תהיה סוג של איחוד של כל הפוסטים שלי ולא יהיה לי מה לעשות עם זה.

אוף שתמצא כבר מישהו אחר לחקות..כזה..עכשיו.

אני אתרחק ונקווה שהיא לא תעתיק ממני יותר מדי.
וכן, יצא לי לדבר איתה על זה פעם, היא לחלוטין לא מודעת לכך שהיא עושה את זה.
היא לקחה לי כ"כ הרבה רעיונות לעבודות..אפילו לסמינר! אחרי שקלטתי שזה קורה רמזתי לה, הבנתי שהיא ממש ממש ממש לא רואה או מבינה את זה, זה פשוט עובר מעליה ואז עברתי לטקטיקת "כן, אני עוד לא יודעת מה אני עושה" למרות שכבר היה לי רעיון די מבוסס...זאת הייתה הדרך היחידה שלי להתחמק מזה.

אחד הנוראיים היה כשרציתי לעשות סמינר על הפמליה + ווידס והיא אפילו לא ראתה ווידס ואז היא החליטה לעשות על זה..
אז החלפתי נושא כמובן וחשבתי על משפחה בהפרעה ואז פתאום עלה לה הרעיון הגאוני של משפחה בהפרעה! בסוף היא חזרה לפמליה והוסיפה סדרה אחרת שלא ראיתי ואני הלכתי לכיוון או.סי וגוסיפ ואחרות שלא נראה לי שהיא תלך ואם היא עדיין תחליט ללכת לכיוון הזה לא אכפת לי כי הצגתי את זה בפני המרצה כבר אז הוא יודע שזה הרעיון שלי.

אבל אווווווווווווווווף.
שתשיג אישיות משל עצמה.

RenanaD

New member
יואו, היא נשמעת חתיכת בחורה מעיקה

תנסי להרחיק אותה ממך איכשהו, תהיי לא נחמדה, מתנשאת, לא יודעת... בלתי חיובית כלפיה כמו שאת בד"כ חיובית כלפי אנשים אחרים. גם אם זה לא כיף
ואז אולי היא תלך כבר למישהו אחר.
אין דרך להגיד לה איזה משהו, כדרך אגב, שיגרום לה להבין שהיא בעצם בורה בנושאים האלה שהיא מתיימרת להכיר טוב?

o0Invisible0o

New member
מכירה את האנשים האלה ש..

יודעים הכל?
בקטע הזה שהם תמיד צודקים, תמיד יודעים יותר טוב ותמיד יתווכחו על צדקתם? זאת היא. להגיד לה שהיא בורה במשהו זה לא יקלט אפילו.
וזה לא שהיא בורה, היא יודעת יותר מאנשים אחרים בעיקר כי דיברתי איתה על זה והיא צפתה בכמה דברים אבל זה לא התחום שלה.

ווטאבר.
כן, אני לגמרי מתרחקת ממנה פשוט מבאס אותי שהיא פלשה לעבודה שלי ושמתוך זה היא מנסה לקחת בעלות על התחומים שלי.

למעלה