טוב, יש לי בעיה אמיתית.
יש מישהי שהיא 'חברה' מהלימודים.
יצא לי להיות איתה בהרבה קורסים משנה א' ו..איכשהו נהיינו חברות כי יש לנו חברים משותפים ונושאים משותפים וכו' וכו' אבל אני לא אוהבת אותה ואחרי שיצא לנו לעבוד על פרויקט ביחד הגעתי למסקנה שאני ממש לא אוהבת אותה ורוצה להרחיק אותה כמה שיותר מחיי כי היא מעיקה עלי, היא שלילית ומפגינה את השליליות הזאת החוצה ו..בכללי היא לא עושה לי טוב.
במקביל שמתי לב שהיא גם מרבה לחקות אותי (ברמה שהייתה לעיתים מפחידה).
נגמרו הלימודים, הכל טוב ויפה והיה ברור שהאינטרקציה בינינו תרד למינימום אבל עכשיו היא הצטרפה ל'עבודה' שלי, היא בצוות הכותבים יחד איתי ולכל אחד יש את המחלקה שלו, את מה שהוא אחראי לכתוב עליו.
תחום ההתמחות שלי הוא כמובן טלוויזיה ובתקווה שאני אכניס ניו מדיה בעתיד בתהליך הדרגתי.
בקיצור, היום הייתה לנו פגישה והיא עוד לא התחילה לכתוב אז היא התחילה לזרוק רעיונות לכתבות.בעקרון יש לה את התחום שלה והוא לא טלוויזיה או ניו מדיה אבל בגלל שהיא עוד לא התחילה יש לה את החופש לגלוש קצת לתחומים הללו והחוצפנית הזאת הציעה רעיונות לכתבות בדיוק בנושאים האלה! סדרות אינטרנט שחובה להכיר + ד"ר הו (סבבה, אני לא מכירה ד"ר הו ובתכלס היא בכלל לא ראתה את כל העונות והפרקים במסודר אז..?)
בקיצור, היא מתסכלת אותי.
איך אני נמנעת מלהיות מתוסכלת ממנה? איך אני גורמת לה להפסיק לחקות אותי? איך אני מבליטה את עצמי ואת השוני שלי ממנה?
למה היא עושה את זההההההההההההההההה?
אוף.
באמת שאני לא יכולה להעביר את רמות התסכול שלי ממנה והעצבים שלי מהניסיון שלה להגדיר את עצמה דרך תחומי העניין שלי. פתאום היא מכריזה על עצמה מומחית לתחום הניו מדיה ו..מהההה..? את מכירה שתי סדרות וחצי כי אני אמרתי לך לראות אותן.
איך זה התנקם בי ככה? אם היא תשתלט על התחום הזה באתר אני אבכה.
ו..לא בא לי מלחמה.
אוף.
יש לכן עצות לחיים?