LemonLimeLilach
New member
טוב תקשיבו
נראה לי שיש לי משהו בידיים.
כל פעם שאני מכינה משהו שצריך להעמיד את הבצק ולחכות לו כמה שעות, כשאני שוב נוגעת בבצק הוא ג'יפה עד לרמה של אי אפשר לעבוד איתו. כל פעם מסיבה אחרת (אחרת הייתי יודעת אם זה יותר מדי נוזלים או פחות מדי, אבל זה לא שהוא תמיד נוזלי מדי...).
אם אני מכינה משהו שצריך רק להעביר לתבנית ולשים בתנור, זה יוצא לי פרפקט (בראוניז, מאפינס למיניהן, עוגות).
אז מה המחלה שלי?
/פורוםאפייה
נראה לי שיש לי משהו בידיים.
כל פעם שאני מכינה משהו שצריך להעמיד את הבצק ולחכות לו כמה שעות, כשאני שוב נוגעת בבצק הוא ג'יפה עד לרמה של אי אפשר לעבוד איתו. כל פעם מסיבה אחרת (אחרת הייתי יודעת אם זה יותר מדי נוזלים או פחות מדי, אבל זה לא שהוא תמיד נוזלי מדי...).
אם אני מכינה משהו שצריך רק להעביר לתבנית ולשים בתנור, זה יוצא לי פרפקט (בראוניז, מאפינס למיניהן, עוגות).
אז מה המחלה שלי?
/פורוםאפייה