טוב תקשיבו

LemonLimeLilach

New member
טוב תקשיבו

נראה לי שיש לי משהו בידיים.

כל פעם שאני מכינה משהו שצריך להעמיד את הבצק ולחכות לו כמה שעות, כשאני שוב נוגעת בבצק הוא ג'יפה עד לרמה של אי אפשר לעבוד איתו. כל פעם מסיבה אחרת (אחרת הייתי יודעת אם זה יותר מדי נוזלים או פחות מדי, אבל זה לא שהוא תמיד נוזלי מדי...).

אם אני מכינה משהו שצריך רק להעביר לתבנית ולשים בתנור, זה יוצא לי פרפקט (בראוניז, מאפינס למיניהן, עוגות).

אז מה המחלה שלי?

/פורוםאפייה

o0Invisible0o

New member
אממ..

אין לי מושג.
לא התפחתי בצק מלא זמן. זה לא כאילו שמרים, מגבת ולתת לזה איזה שעה לפחות ואז לקחת את הבצק, לסדר אותו בתבנית ווטאבר ולתנור?

טוב, אני האמת זוכרת שעושים איזה מיליון התפחות ולוקח נצח אבל זה עדיין הבסיס הזה, לא? מה את אמורה לעשות עם הבצק שיוצא לך דביק מדי אחרי ההתפחה?

LemonLimeLilach

New member
לא יודעת כל פעם משהו אחר

אתמול הוא היה לי נוזלי מדי. לפי המתכון הייתי צריכה לעטוף אותו בניילון נצמד ולשים במקרר שעתיים, אז זה מה שעשיתי... זה היה לרולדה.

o0Invisible0o

New member

התייעצתי עם אמא והיא לא יודעת אז אין לי מושג.
אפשר להתפיח פעם ביחד ולראות מה קורה..

ורייצ' - אפייה=אוכל טעים וביתי וטרי ו..יאמ.

Rachel47

New member
צחקתי שעה!!

אני משוכנעת שבניסיון להכין כל אחד מהמתכונים האלה יקרה לי בדיוק אותו דבר

אני משתגע גם לכם יוטיוב לא מסמן את הסרטונים שצפיתם ("Watched") בעמוד ה-Subscriptions? אני מאבד את עצמי שם

o0Invisible0o

New member
לגמרי אבל בכנות?

זה ממש מרגיז. תחשבי שאת רגילה לכך שכל מה שאת רואה את מסמנת וכל מה שלא, לא מסומן והם כולם באותה רשימה..ואז...את לא יכולה לסמן יותר והכל באותה רשימה ואין לך דרך לדעת מה ראיתי ומה לא.
כאילו, זיכרון אבל זה מבלבל כי..את גם לא יודעת מה מצטרף לרשימה הזאת ומתי, זה מתעדכן אוטומטית.
בקיצור. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.

אני לאחרונה נרשמתי למלא ערוצים והדף שלי מתמלא תוך שניה בסרטונים חדשים... אני לא מצליח לעקוב כבר מה ראיתי.. ייאוש.
נקווה שזה יסודר (אם כי זה לא נראה כמו תקלה).

RenanaD

New member
היי, לא אמרתי שזו לא בעיה! אמרתי שזה

first world problem

o0Invisible0o

New member
בעע...

קיבלתי 70 במבחן...!

אין לי מה להתלונן, קיוויתי רק לעבור אותו ..ממש לא הצלחתי ללמוד אליו.
.
חבל, הסמסטר הזה היה כ"כ יפה עד עכשיו, כל הציונים היו 90+.
לרגע חשבתי לגשת למועד ב' אבל אין סיכוי כי המבחן ממש קרוב להגשה של הסמינר + בתקופת החגים + כשאחותי מבקרת בארץ.
וזה רק קורס אחד של 2 נקודות, זה לא כ"כ משפיע על הממוצע.
לא נורא, נכון?

למעלה