לא ראיתי כל-כך הרבה סימני קריאה בחיים שלי
מסייה שרייבר, אני מבין את הלהט שלך והרצון לעזור, אבל בחיאת רבאק, אפשר לכתוב נורמלי. מענין שאני השם היחיד שנכנס ככה להודעה שלך
. לא הבנתי למה אתה אומר שאני שלילי. רוב החבר'ה פה די צוחקים מהבדיחות שלי. מה שאני לא אוהב זה אנשים שמדברים שטויות, זה באמת נורא מרגיז אותי. גם לא ברור לי למה אתה חושב שאני לא "נותן בראש"? עבר כבר הרבה זמן מאז שבכלל הגבתי לך פה, ואני תוקף פחות או יותר כל יום (עם כל שלוש המדינות שלי). דונט וורי, סמי אורי - לפחות לא בנושא הזה. לגבי כל שאר השרשור הזה... וואלה, אין לי מושג מה לומר. באמת שאני יכול רק להפגין ענוה וצניעות מול השחקנים הרציניים - בין אם זה ניצן, אלכס התותח, אוהד ואלעד מהברית שלנו (לא נראה לי שהם מגיבים כאן יותר מדי), ואפילו יוסי כפרות. אני תמיד שמח להתנדב לעזרה במבצעים, אתה מוזמן לשאול את מנהלי הברית שלי. אבל אני לא טקטיקן טוב, אני חייל טוב. צריך לומר לי מה לעשות, ואני עושה. חבל שאנחנו מדברים כאן אך ורק על חלומות באספמיה; מה לעשות, המציאות מרה וכואבת יותר ממה שאתה חושב. יש כאן די הרבה ישראלים שלא יהססו לתקוף ברית ישראלית אחרת (לא נתחיל לצין פה שמות ומקרים, זה סתם יגרור מגה פליים-וור שאפילו ערן לא יוכל להתעלם ממנה (גם מסוכן בעונה הזאת, מבקשים לא להדליק אש במקומות ציבוריים וזה)). ישועה לא תמצא כאן, זה בטוח. תמיד נדמה שאנחנו מתאחדים ותופסים את עצמנו בזמני משבר, ואז באמת פועלים כאחד עם שיתוף פעולה טוב - אבל זה זמני. זה תהליך מחזורי שחוזר על עצמו מאז האיפוס.
מסייה שרייבר, אני מבין את הלהט שלך והרצון לעזור, אבל בחיאת רבאק, אפשר לכתוב נורמלי. מענין שאני השם היחיד שנכנס ככה להודעה שלך