טוב תקשיבו כולם רגע!

Sabat0

New member
לא ראיתי כל-כך הרבה סימני קריאה בחיים שלי

מסייה שרייבר, אני מבין את הלהט שלך והרצון לעזור, אבל בחיאת רבאק, אפשר לכתוב נורמלי. מענין שאני השם היחיד שנכנס ככה להודעה שלך
. לא הבנתי למה אתה אומר שאני שלילי. רוב החבר'ה פה די צוחקים מהבדיחות שלי. מה שאני לא אוהב זה אנשים שמדברים שטויות, זה באמת נורא מרגיז אותי. גם לא ברור לי למה אתה חושב שאני לא "נותן בראש"? עבר כבר הרבה זמן מאז שבכלל הגבתי לך פה, ואני תוקף פחות או יותר כל יום (עם כל שלוש המדינות שלי). דונט וורי, סמי אורי - לפחות לא בנושא הזה. לגבי כל שאר השרשור הזה... וואלה, אין לי מושג מה לומר. באמת שאני יכול רק להפגין ענוה וצניעות מול השחקנים הרציניים - בין אם זה ניצן, אלכס התותח, אוהד ואלעד מהברית שלנו (לא נראה לי שהם מגיבים כאן יותר מדי), ואפילו יוסי כפרות. אני תמיד שמח להתנדב לעזרה במבצעים, אתה מוזמן לשאול את מנהלי הברית שלי. אבל אני לא טקטיקן טוב, אני חייל טוב. צריך לומר לי מה לעשות, ואני עושה. חבל שאנחנו מדברים כאן אך ורק על חלומות באספמיה; מה לעשות, המציאות מרה וכואבת יותר ממה שאתה חושב. יש כאן די הרבה ישראלים שלא יהססו לתקוף ברית ישראלית אחרת (לא נתחיל לצין פה שמות ומקרים, זה סתם יגרור מגה פליים-וור שאפילו ערן לא יוכל להתעלם ממנה (גם מסוכן בעונה הזאת, מבקשים לא להדליק אש במקומות ציבוריים וזה)). ישועה לא תמצא כאן, זה בטוח. תמיד נדמה שאנחנו מתאחדים ותופסים את עצמנו בזמני משבר, ואז באמת פועלים כאחד עם שיתוף פעולה טוב - אבל זה זמני. זה תהליך מחזורי שחוזר על עצמו מאז האיפוס.

darkest

New member
OMG

נראה לי עלית על משהו:) זה ה-ה-ב-ד-ל ביננו לערבים יש לך כמה מוחות שמנהלים את העסק, רובם חיילים שעושים מה שאומרים לה ואצלנו כל אחד גנרל לפחות:) סתם משהו שחשבתי- זו טעות לתקוף מדינה עם הרבה אדמה אדמה באה והולכת- לקחת, ילקחו לך- בעיקר אם יש לך יותר מידי לדעתי (ואשמח לשמוע הצעות) צריך למצוא מדינת מאיה...לאו דווקא עם הרבה אדמה...להוריד אותה ל2000 אדמה... ואז....להוריד לה את כל החיילים ככה ישאר לה מספר אזרחים מגוחך וכדי שלא ימחוק את המדינה נדאג פעמיים ביום לשלוח עליו ריגול ככה כל יום 2-3 מדינות ערביות במאיה... כל אחד יתרום קצת מה דעתכם צריך רק 2 מדינות כימיות לתעלול הזה ככה סתם לקחת 4000-5000 אדמה בהשמד זה בזבוז- יחזירו לכם אם כל אחד מאיתנו ייקח קצת....בעיה להחזיר

yogev678

New member
במקום להרוג חיילים

תעשו שיחרורים לצבא זה לוקח לו מהאזרחים וגם זה מוסיף לכם אני לא יודע מה איתכם אבל אני אוהב אזרחים ערבים הם עושים את כל העבודה השחורה..

GM Alon

New member
עכשיו נראה אותך לוקחת להם אדמה בלי להורידאותם

מהמאייה בתאוריה זה נשמע פשוט אבל זה לא..

למעלה