טוב תקשיבו כולם רגע!

orschraiber

New member
טוב תקשיבו כולם רגע!

אני יודע שאני לא בעל השפעה רבה בפורום ובמשחק! ואני יודע שכל הזמן מנסים למצוא פתרונות איך להשמיד את האלה מהעשירייה! אבל עכשיו באמת נמאס! אנחנו חייבים למצוא פתרונות! זהו זה כבר לא משחק! תדמיינו את זה כמלחמה אמיתית! מה היינו עושים? באמת?!?! אנחנו חייבים להתחיל לאחד את כל הישראלים! אבל כולםםםם!! יצור קשר עם כל מנהיגי הבריתות הישראליות הקטנות והגדולות! חייבים להראות נוכחות במשחק! אנחנו לאט לאט שוקעים יותר ויותר! ותסלחו לי על הגזענות אבל הם סך הכל ערבים! שלא יחפרו יותר מידי! אם אנחנו רוצים אנחנו יכולים להשחיל להם! מה זה כל הבולשיט הזה שהם לוקחים כל שני וחמישי היכל?! די נשבר לי הזין מהם! חייבים להתחיל לחלק לקבוצות לפי כוח ולעשות עליהם אמבושים! וגם אם לא נצליח להוריד את כל הערבים..עדיין נוכל להחליש אותם! עכשיו דוגרי..מה הקטע שלהם? הם רק רוצים להתאבד עלינו השרמוטות! סבתו- אחי אני באמת אוהב אותך גבר אבל אחי אתה כל הזמן שלילי..יאללה אחי לא כל יום מקבלים זכות להשמיד ערבי! תן בראש! ואני מקווה שיוסף וכל שאר המנהלים והאנשים שיש להם קשרים עם ראשי בריתות אחרות לארגן שכולם יום אחד (נקבע אותו כבר) יתאספו פה בפורום הזה ונחלק את כל הישראלים לחוליות של 3 אנשים באותו הכוח בערך! ופשוט נתחיל לזיין ערבים! אני חושב שזה באמת יכול לעבוד ואולי יש לי מתנגדים! (בטוח יש!) אבל עדיין אחים שלי אני לא מסוגל לתת לערבי מזדיין להשפיל אותי ולהיות יותר טוב ממני! מצטער! ככה אני!!! אני מבקש שמי שבעד זה שיכתוב פה..ומי נגד יתן פה הסבר גם.. תודה רבה..

ostk

New member
אני איתך באש ובמים!

טוב שעוד אנשים רואים את זה - הגיע הזמן!

darkest

New member
בשביל לנצח אותם אתה חייב להפנים

הם רובם שחקנים טובים יותר מרובינו אנחנו שמחים כי נניח מישהו מהם מאבד עלינו בהשמד 200 מיליארד כוח. אבל תבין- הם רואים את זה כקבוצה! אחד מקריב 200 מיליארד זה לא נורא- תוך 3 ימים הוא מחזיר את הכוח והשאר תוקעים אותנו ברגע שתקבל את זה שהם טובים מאיתנו, ומבינים טוב יותר את המשחק...תתחיל לחשוב איך לנצח אותך

fabregas0

New member
נחמד אבל לא

לאבד 1.4 טריליון כוח בלי להוריד לאויב כוח (ספארטא ועוד הרבה מהתוקפים על מיקי) לא נקרא להבין את המשחק. אתם נותנים להם חוכמה וכוח שאין להם. תגידו מה שתרצו בקלות אפשר להשמיד אותם אם תיהיה הענות. \:

darkest

New member
הם הרבה יותר חכמים ממה שאתה מבין

וגם לספרטה, טריליון זה לא הרבה, לכמה שהוא עושה ביום... זה חוזר מאוד מהר ומיקי גמור בינתיים

orschraiber

New member
יודעת מה..יכול להיות שמיקי גמור..

אז מה עכשיו? ניתן להם לקחת את ההיכל כל הזמן?! ניתן להם להשפיל אותנו? ניתן להם?! כי אני ממש לא! ועוד משו..את תשבי ותגידי שמיקי גמור בלי לעשות כלום? זה הסוג בנאדם שאת? אם כן אז חבל שאת מוותרת בכזאת קלות! זה לא יעזור לך הרבה בחיים..

darkest

New member
כשאני הייתי מקום ראשון

לא חיכיתי שיתקפו אותי... תקפתי תמיד באוטומט.... אם הייתה לי את המדינה של מיקי לפני כמה ימים...סמוך עלי שהיא הייתה שם...עם עוד 2 חברה כבר מטוף והיא הייתה בלתי חדירה

orschraiber

New member
אני מאמין לך!

אבל במקום להגיד "אם הייתי" אז יאללה בואו ניתן להם בראש! ונשבור להם אותו! וגם אם לא נצליח לפחות נגיד שניסינו ולא שתקנו להם!!!

darkest

New member
אם אתה באמת רציני יש רק דרך אחת

תצרף את אלכס למסנגר שלך- ומה שהוא אומר לך....תעשה, בלי לפחד על כוח שייאבד לך אחד מהשחקנים הגדולים שיש פה והוא התרופה לערבים...הוא מבין עבודת צוות ואם גם אחרים יעשו ככה.... אז המשאלה שלך תתגשם

blubel

New member
מסכים איתך בקטע שמיקי היה צריך לתקוף

ולהוריד את הערבים... הקם להורגיך השכם להורגו!

fabregas0

New member
כ"כ נכון

לא יכול שלא להגיב חח היה ברור שהוא יפול, חבל שלא לקח איתו כמה שיותר כעוד היה לו טריליון הפרש על כולם! - חבל -

fabregas0

New member
מיקי גמור זה כן

אבל אנחנו לא. אפשר להוריד אותם בכל כוח שיהיו. כל תקיפה שלהם הם מאבדים מלא כוח. ונכון הם יחזרו, אז בואו ננצל את זה שיעדיין לא החזירו. לרוקן אותם מאדמה דרך הים את עם אלא מעט צוללות. ואלא כמו מקום ראשון שהוא דמו+ הרגו לו בתקיפות שלו ועליו למעלה מ100 אלף חיילים למשטר שלו יהיה קשה מאוד להשיג מחדש את הכמות הזאת או בכלל כמות מספיק גבוהה. אין מה לאבד תקווה.. ומה שאמרת זה לא חוכמה זה כוח.. הם קנו טונה חבילות, טונה כסף זרקו על זה.. איפה בדיוק השכל פה? \: מצטער לא שיכנעת אותי

darkest

New member
החוכמה שלהם זה תקיפת צוות

עושים זאת באומנות, מקריבים מה שלנו נראה הרבה במבט ראשוני....אבל זה זניח בתמונה הכוללת המסר שלי- להפסיק לזלזל בערבים:)

fabregas0

New member
לא מזלזל באף אחד

בטח אבל לא נותן להם תכונות שלא מגיעות להם. חכמים הם לא, יכולת משחק אין להם. הקרבה בלי בעיות ועבודת צוות מדהימה.. מעולם לא פסלתי את התוכנות האלא אצלהם. בדיוק ההפך מאיתנו. לא חייב להקריב מדינות, אפשר עם כפולות או משהו. תראו מה קרה להם כהם הקריבו את עצמם. נכון כוח תמיד אפשר להחזיר אבל בנתיים חלקם סופגים תקיפות. אם ספארטא לא היה נכנס לשלום היינו יכולים להשמיד אותו גם. קורה..

freesoul21

New member
אתה יודע כמה זמן אתמול חיפשתי אנשים בשביל

לתקוף את דירוג 1? היה לו רק 83 אלף חיילים, הרגתי לו 22 אלף חיילים, אבל אף אחד לא היה מוכן/זמין/אין תורים. ברגע שתחליטו שאתם לא מפחדים על המדינות שלכם אז תוכלו לעשות דברים.

orschraiber

New member
סבבה..צודק!

זה מה שנעשה- לאט לאט נתחיל להביא לפה מדינות שלא מפחדות! כל מי שלא מפחד להתאבד על הארץ שלו למען ארצנו חח..שיתפקד כאן ועכשיו! בקשר לתורים אל תדאגו! נדאג שלכל אחד מכאן יהיה 360 תורים!!! אבל העיקר שתתפקדו!!!

berko2

New member
אני מוכן להשתתף בתקיפות כמו שניסה אמרה

מה המסן שלך?

למעלה