עונה :]
שם:ספיר. משפחה:בן נעים. גיל:15 תאריך לידה:30.6.1991 עיר:חדרה. מזל:סרטן. חבר:כה

שתיה:קולה מיים מאכל:ציפס :] צבע:ורוד, לבן צבע שער:חום כהה. צבע עיניים:חום בהיר. מס' מזל:2 שם אבא:פנחס שם אמא:רבקה. שם אח\אחות:רפי, ענבל, יקיר. תוכניות:השיר שלנוו :] מסטיק:שונאתת! מה תעשו כשתיהיו גדולים:מממ... מה הרגע המאושר בחייך:לפני יומיים, פגשתי את הגיים בויז, אישית, חודשים שאני אוהבת אותםםםםםםםם כפרעליהםם

מה היית משנה בך?מממ... באיזה ביטוי את מישתמשת יותר מידי:חחחחחח מממ.. מה עושה לך טוב:להיות עם אנשים שאני אוהבת מה עושה לך רע:לראות אנשים חוליםם :\ מה יש לך תמיד בכיס:כסף. אתה מכין אוכל לבד:לא:\ מה מעצבן אותך?חפרנים. איזה כישרון אתם רוצים שיהייה לכם:משחק.. מה הפריט הכי יקר לכם:צמיד של סבתא. במה הייתם רוצים להיות מוכשרים:משחק! מה יש אצלכם תמיד במקרר:אוכלP; מה החיה שאהובה עליך:כלבים. מה היית לוקחת לאי בודד:הרבה דברים :] ספר אהוב:מממ... סרט אהוב:מממ... איך אתה עכשיו לבוש:מכנס שחור, חולצה לבנה. מה הדבר הכי יפה שאין פעם נאמר עליך:אני אוהב אותך :] איך את מיתגברת על הבאסה:שומעת שירים של דניאל והגיים בויז[: איפו הייתם רוצים לבקר בעולם:רומא. עם מי תירצי לאכול ארוחת ערב:מממ..גיימבויז, דניאל! איזו עונה אהובה עליך בשנה:סתיו. ספורט אהוב:שחייה. מקום אהוב:בית [: טעם אהוב :מתוק. האיש האחרון שהיתקשר אלייך:ידיד השיר האהוב עלייך:'תני לי סיבה' - גיים בויז. השיר האחרון ששמעתה:'אל תגידי לי' גיים בויז חחח זמר\זמרת חוץ מדניאל:כ-ל הגיים בויז, רן דנקר, ניר רוזנבאום, ונינט טייב!! מההייתה עושה בשביל לפגוש את דניאל?הרבה מאוד דבריייייים