טוב שאלון

איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךך

יאאא ברצינות? גמני רוצה

hagarshtar

New member
יש סיכוי שתראי אותו מתישהו../images/Emo118.gif

וכן בשיא רצינות

../images/Emo10.gif לא חושבת תראי למה מאמי

אני גרה רחוק איפה נראה לך אני אפגוש אותו אולי שנה הבאה מי יודע אולי איזה מפגש מעריצים אין לי מושג! אבל מה שבטוח שבזמן הקרוב לא כי לא עולה לי רעיון איך אפגוש אותו.. זה מבאס חח

לא זה לא זה.. זה פשוט ש

מאוד הייתי רוצה לראות את דניאל לחבק אותו (יאי שרירים) חיחי סתם.. הוא ממש מקסים אני לא אשקר לך ואגיד לך שזה מכניס אותי לדיכאון חחח ממש ממש לא.. פשוט מאוד הייתי רוצה את זה וזה קצת מבאס שזה לא קורה אבל ממשיכים הלאה אני מאמינה שעוד כמה שנים זה יקרה אפילו פחות

shay08

New member
עונה

שם:שי משפחה:ברק גיל:12 תאריך לידה:9.8.94 עיר:רחובות מזל:אריה שתיה:קולה מאכל:קוסקוס צבע:אדום צבע שער:שחור צבע עיניים:חום מס' מזל:4 שם אבא:איציק שם אמא:גלית שם אח\אחות:שקד רותם תוכניות:השיר שלנו , פפרצי מסטיק:אורביט מה תעשו כשתיהיו גדולים:לא יודע מה הרגע המאושר בחייך:ממממ..לא יודע מה היית משנה בך?ממממ..לא יודע:):) באיזה ביטוי את מישתמשת יותר מידי:אין מה עושה לך טוב: - מה עושה לך רע: - מה יש לך תמיד בכיס:פלאפון אתה מכין אוכל לבד:לא מה מעצבן אותך?השאלה הזאת איזה כישרון אתם רוצים שיהייה לכם: - מה הפריט הכי יקר לכם: ,mp3 במה הייתם רוצים להיות מוכשרים:יש שאלה כזאתתת מה יש אצלכם תמיד במקרר:חלב מה החיה שאהובה עליך:כלב מה היית לוקחת לאי בודד:mp3 ספר אהוב:לא קורא ספקים סרט אהוב:חיפושית בהילוך גבוה איך אתה עכשיו לבוש:פיג'מה - חולצת דיאדורה ומכנס 3/4 מה הדבר הכי יפה שאי פעם נאמר עליך: - איך את מיתגברת על הבאסה:שומע שירים איפו הייתם רוצים לבקר בעולם:ארצוטת הברית עם מי תירצי לאכול ארוחת ערב:דניאלל חח איזו עונה אהובה עליך בשנה:קיץ ספורט אהוב:כדורגל מקום אהוב: - טעם אהוב : שוקולד האיש האחרון שהיתקשר אלייך:חבר השיר האהוב עלייך:אלייך השיר האחרון ששמעתה:סוכריה זמר\זמרת חוץ מדניאל:רוני מההייתה עושה בשביל לפגוש את דניאל?הכל

עונה :]

שם:ספיר. משפחה:בן נעים. גיל:15 תאריך לידה:30.6.1991 עיר:חדרה. מזל:סרטן. חבר:כה:p שתיה:קולה מיים מאכל:ציפס :] צבע:ורוד, לבן צבע שער:חום כהה. צבע עיניים:חום בהיר. מס' מזל:2 שם אבא:פנחס שם אמא:רבקה. שם אח\אחות:רפי, ענבל, יקיר. תוכניות:השיר שלנוו :] מסטיק:שונאתת! מה תעשו כשתיהיו גדולים:מממ... מה הרגע המאושר בחייך:לפני יומיים, פגשתי את הגיים בויז, אישית, חודשים שאני אוהבת אותםםםםםםםם כפרעליהםם:) מה היית משנה בך?מממ... באיזה ביטוי את מישתמשת יותר מידי:חחחחחח מממ.. מה עושה לך טוב:להיות עם אנשים שאני אוהבת מה עושה לך רע:לראות אנשים חוליםם :\ מה יש לך תמיד בכיס:כסף. אתה מכין אוכל לבד:לא:\ מה מעצבן אותך?חפרנים. איזה כישרון אתם רוצים שיהייה לכם:משחק.. מה הפריט הכי יקר לכם:צמיד של סבתא. במה הייתם רוצים להיות מוכשרים:משחק! מה יש אצלכם תמיד במקרר:אוכלP; מה החיה שאהובה עליך:כלבים. מה היית לוקחת לאי בודד:הרבה דברים :] ספר אהוב:מממ... סרט אהוב:מממ... איך אתה עכשיו לבוש:מכנס שחור, חולצה לבנה. מה הדבר הכי יפה שאין פעם נאמר עליך:אני אוהב אותך :] איך את מיתגברת על הבאסה:שומעת שירים של דניאל והגיים בויז[: איפו הייתם רוצים לבקר בעולם:רומא. עם מי תירצי לאכול ארוחת ערב:מממ..גיימבויז, דניאל! איזו עונה אהובה עליך בשנה:סתיו. ספורט אהוב:שחייה. מקום אהוב:בית [: טעם אהוב :מתוק. האיש האחרון שהיתקשר אלייך:ידיד השיר האהוב עלייך:'תני לי סיבה' - גיים בויז. השיר האחרון ששמעתה:'אל תגידי לי' גיים בויז חחח זמר\זמרת חוץ מדניאל:כ-ל הגיים בויז, רן דנקר, ניר רוזנבאום, ונינט טייב!! מההייתה עושה בשביל לפגוש את דניאל?הרבה מאוד דבריייייים:)

עונה

שם:קרינושש משפחה:סנדלרר גיל:15 תאריך לידה:19ץ2 הץתאריך הכי ליגה בעולם1 עיר:אשקלון עיר הפחדים! מזל:גדים שולללט@!!! חבר:אין.. שתיה:קוולה=] מאכל:קוסקוס צבע:וורוד צהוב בננה תכלת חלש אדום וכתום צבע שער:חום צבע עיניים:חום מס' מזל:לא מגלה:p שם אבא:ניסים שם אמא:דליה שם אח\אחות:אח הכי גדול ליאם אח בינוני אילאי אני קרין ואחותי התינוקת טוהר תוכניות:יש מלאא|!! מסטיק:בטעם ענבים פטל תות בננה וההובה בובה הכוחל החדש=] מה תעשו כשתיהיו גדולים:יש לי כמה חלומות אבל פרטיםצ שלי! מה הרגע המאושר בחייך:יש מלאאא מה היית משנה בך? באיזה ביטוי את מישתמשת יותר מידי: מה עושה לך טוב:לשמוע שירים לרקוד.. מה עושה לך רע:לא ידועת מה יש לך תמיד בכיס:יש לי תיק ובתיק יש פון מראה מסטיקים גלוס טישו ולק..אדום=]ופלסטירם איך שכחתי=] אתה מכין אוכל לבד:לא יש את אמא מה מעצבן אותךאנשים שקרנים ורכלנים1 איזה כישרון אתם רוצים שיהייה לכם:כל מה שאני רוצה יש לי! מה הפריט הכי יקר לכם:השרשרת והעגילים שסבתא שלי זכרונה לברכה נתנה לי|! במה הייתם רוצים להיות מוכשרים:? מה יש אצלכם תמיד במקרר: מה החיה שאהובה עליך:דולפין וכלבב מה היית לוקחת לאי בודד:פון צידנית עם אוכל בגדים ואת נולי[רק אני או כמה בנות יבינו מי זה נולי] ספר אהוב:אין סרט אהוב:של המורדים המסע אל החלום וטיטאניקק איך אתה עכשיו לבוש:פיג'מהה מה הדבר הכי יפה שאין פעם נאמר עליך:שאלוהים בכה כי הוא איבד את המלאך הכי יפה שלו=] איך את מיתגברת על הבאסה:לא יודעת מדברת עם חברה טובה טובה שללי איפו הייתם רוצים לבקר בעולם:ב...שוב בניו יוקרק עם מי תירצי לאכול ארוחת ערב:נוליי איזו עונה אהובה עליך בשנה:קיץ ספורט אהוב:ריקוד ושחיה מקום אהוב:נמנממ קניון ומסעדה=] טעם אהוב :מתוק האיש האחרון שהיתקשר אלייך:אמאא השיר האהוב עלייך: של ג'סי מקרטני ושל הגיים בויז ושל הראל מויאלללל וסקעת קצת וגם של רוני כפרוטי שול דניאל השיר האחרון ששמעתה:אלייך זמר\זמרת חוץ מדניאל:ג'סי מקרטני רוני מויאל סקעת מעט גיים בוייייייייזזז מההייתה עושה בשביל לפגוש את דניאל?פגשתי אותו אז לא הייתי עודשה כלום:S

hagarshtar

New member
עונהההנהנה../images/Emo118.gif

שם:הגר משפחה:נחשוו גיל:13 תאריך לידה:5.8.93 עיר:רעננה (כמו דניאללל) מזל:אריה חבר: שתיה:נסטי מאכל:איטלקי צבע:טורקיז צבע שער:חום צבע עיניים:חום מס' מזל:40 שם אבא:אברם שם אמא:שרי חחח סתם שם אח\אחות:ניצן ואורן תוכניות:יש פולל מסטיק:מנגו מה תעשו כשתיהיו גדולים:יעובר להולנד לכמה שינים,או יעסוק במוסיקה מה הרגע המאושר בחייך: מה היית משנה בך?עניים באיזה ביטוי את מישתמשת יותר מידי:לא יודעת מה עושה לך טוב:אהבה מה עושה לך רע:שנאה מה יש לך תמיד בכיס:מפתחות? אתה מכין אוכל לבד:לפעמים מה מעצבן אותך?אנשים מעצבנים ומסיקה מזרחית איזה כישרון אתם רוצים שיהייה לכם?ריקוד מה הפריט הכי יקר לכם:הגיטרה במה הייתם רוצים להיות מוכשרים:בקצב מה יש אצלכם תמיד במקרר:קטשופ? חחח מה החיה שאהובה עליך:טפיר וצ'ינצ'ילה מה היית לוקחת לאי בודד:גיטרה ספר אהוב:פומי (סיפור על טפיר),המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה סרט אהוב:בקול גדול,מצבע סבתא ווכו'.. איך אתה עכשיו לבוש:תחתונים וחולצה של המחנה קיץ 2004 מה הדבר הכי יפה שאין פעם נאמר עליך:יש כל מיני איך את מיתגברת על הבאסה:שמועת מוסיקה ומדברת עם אנשים שאני אוהבת איפו הייתם רוצים לבקר בעולם:ברזיל עם מי תירצי לאכול ארוחת ערב:אמיר אטיאס איזו עונה אהובה עליך בשנה:חורףף ספורט אהוב:קפוארה מקום אהוב:ים והולנד טעם אהוב:אממ.. האיש האחרון שהיתקשר אלייך:לא זוכרת השיר האהוב עלייך:יש כל כך הרבהה השיר האחרון ששמעתה:טורו (בעע,היה ברדיו) זמר\זמרת חוץ מדניאל:המון המון מההייתה עושה בשביל לפגוש את דניאל?אני כבר פוגשת אותו לפעמים P:

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo39.gifאני ני ני ני ../images/Emo3.gif

שם:לורןן
משפחה:חסויייי
תאריך לידה:11/02[11 לפברואקק][
]
עיר:איפושהו בצפוןן..[חעעח גם זה חסוי]
מזל:דלי רולזזזזזזזז
חבר:מזתומרת?!אם יש לי חבר?!אממ.לאא...
שתיה:מיץ תפוזים
מאכל:פיצה
צבע:אממ.כחול, תכלת, משהו בסגנוןן--|>
צבע שער:חום כהה
צבע עיניים:חום כהה
מס' מזל:8..לא יודעת למהה
שם אבא:חסוי
שם אמא:חסוי
שם אח\אחות:חסוי
תוכניות:השיר שלנו
, כוכב נולד
, ופלוריסיינטה
מסטיק:אורביט ירוק
מה תעשו כשתיהיו גדולים:אין לי שמץץ..
מה הרגע המאושר בחייך:נקסטט..
מה היית משנה בך?כלום
באיזה ביטוי את מישתמשת יותר מידי:אמממ..אניוואי[מהשיר שלנו]
מה עושה לך טוב:להיות עם כל המשפוחה ביחדדד
מה עושה לך רע:אנשים מגעילים
מה יש לך תמיד בכיס:פלא
אתה מכין אוכל לבד:אם זה סלט סנדוויץ' או טוסט בלבדד
מה מעצבן אותך?כמעט הכולל
איזה כישרון אתם רוצים שיהייה לכם:חח שירה..אני מזייפת ברמות היסטריותת
מה הפריט הכי יקר לכם:אמממ....לא יודעתת
במה הייתם רוצים להיות מוכשרים:זה הייתה השאלה הלפני קודמת לא?!
מה יש אצלכם תמיד במקרר:לא יודעתת
מה החיה שאהובה עליך:כלבלבים[אבל רק כשהם קטנים]
מה היית לוקחת לאי בודד:פלאפון ואמפיייי
ספר אהוב:כל מיני..
סרט אהוב:שרק..פחח זה קורעע
איך אתה עכשיו לבוש:ג'ינס וגופיה וורודהה
מה הדבר הכי יפה שאי פעם נאמר עליך:לא יודעתת..
איך את מיתגברת על הבאסה:שומעת מיוזיקקק
איפו הייתם רוצים לבקר בעולם:בפריזז
עם מי תירצי לאכול ארוחת ערב:דניאלי, הראל סקעת, ורן דנקר..
=לשלושתםםם
איזו עונה אהובה עליך בשנה:אהביב-שלא קר ולא חםם..
ספורט אהוב:כדורשתתת
מקום אהוב:החדש שליי
טעם אהוב :מתוק
האיש האחרון שהיתקשר אלייך:אמא שליי
השיר האהוב עלייך:"אלייך", ו-"ואת","כמה עוד אפשר","משהו ממני"של הראל סקעת..
אהה ו"כשאת איתי"של רני דנקרר
השיר האחרון ששמעת:עכשיו אני שומעת את נרדם על החולות של ג'קו אייזנברג מכוכב נולד..שיר פצצתיייי
זמר\זמרת חוץ מדניאל:הראל סקעת, רן דנקר, שירי מימון, וקלי קלארקסון
מה היית עושה בשביל לפגוש את דניאל? ה כ ו ל ! נחמדד
♥לורן♥חח קבלו תמונה קורעתתתתת

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo39.gifפחח כמה טעויות..

פברואר*חדר*אביב* איתכם הסליחהה
[פעע מה עובר עליי]?!

למעלה