טוב שאלון

מיתרוש12

New member
טוב שאלון

נלקח מהפורום של רוני.. שם: משפחה: גיל: תאריך לידה: עיר: מזל: חבר: שתיה: מאכל: צבע: צבע שער: צבע עיניים: מס' מזל: שם אבא: שם אמא: שם אח\אחות: תוכניות: מסטיק: מה תעשו כשתיהיו גדולים: מה הרגע המאושר בחייך: מה היית משנה בך? באיזה ביטוי את מישתמשת יותר מידי: מה עושה לך טוב: מה עושה לך רע: מה יש לך תמיד בכיס: אתה מכין אוכל לבד: מה מעצבן אותך? איזה כישרון אתם רוצים שיהייה לכם: מה הפריט הכי יקר לכם: במה הייתם רוצים להיות מוכשרים: מה יש אצלכם תמיד במקרר: מה החיה שאהובה עליך: מה היית לוקחת לאי בודד: ספר אהוב: סרט אהוב: איך אתה עכשיו לבוש: מה הדבר הכי יפה שאין פעם נאמר עליך: איך את מיתגברת על הבאסה: איפו הייתם רוצים לבקר בעולם: עם מי תירצי לאכול ארוחת ערב: איזו עונה אהובה עליך בשנה: ספורט אהוב: מקום אהוב: טעם אהוב : האיש האחרון שהיתקשר אלייך: השיר האהוב עלייך: השיר האחרון ששמעתה: זמר\זמרת חוץ מדניאל: מההייתה עושה בשביל לפגוש את דניאל? תהנו מיתר..

-עונה-זה מעניין כנסו-כולל דניאל

אוהבת שאלונים כאלו.. לא שמישהו יפתח את ההודעה כדי לראות אבל לא משנה חח שם: סהר משפחה: דביר גיל: 15 תאריך לידה: 25 לאוגוסט (8) עיר: קריית שמונה מזל: בתולה (משתי הבחינות) חבר: אין- בנים נא לשלוח לי קורות חיים ותמונה שתיה: ענבים, קולה מאכל: קצת מכל דבר צבע: כחול וכתום צבע שער: שטני צבע עיניים: ירוקות מס' מזל: 4 שם אבא: שי שם אמא: יוהאנה שם אח\אחות: שחר (שחרולייייי- היא בפורום)- הפתעה!!! תוכניות: כל התוכניות המצחיקות מסטיק: בננה , מנטה מה תעשו כשתיהיו גדולים: יש עוד זמן מה הרגע המאושר בחייך: היו הרבה מי שרוצה לשמוע על חיי שיכתוב בפרטי חעחע סתם סתם מה היית משנה בך? את האף והפה באיזה ביטוי את מישתמשת יותר מידי: ממ ביטוי? אתן מילה: מאמי .. באמת אני צריכה להגמל מ "מאמי" מה עושה לך טוב: לראות מישהו מחייך מה עושה לך רע: אנשים צבועים- ולראות מישהו בוכה מה יש לך תמיד בכיס: כלום אתה מכין אוכל לבד: ברור - בשלנית חבל על הזמן מה מעצבן אותך? צביעות, שקר, בגידה, דרמתיות איזה כישרון אתם רוצים שיהייה לכם: לשיר יפה
מה הפריט הכי יקר לכם: זכרונות מכל מיני אנשים שלא ראיתי המון זמן במה הייתם רוצים להיות מוכשרים: לשיר - שאלתם משו דומה כבר לא? מה יש אצלכם תמיד במקרר: חלב מה החיה שאהובה עליך: כל מה שיש לו פרווה והוא לא קטן מידי מה היית לוקחת לאי בודד: חברים- כדי שהאי לא יהיה בודד ספר אהוב: "סוף הקיץ"- שכחתי מה שמה סרט אהוב: "סיפור אהבה בלתי נשכח" איך אתה עכשיו לבוש: מכנס שחור וחולצה כתומה מה הדבר הכי יפה שאי פעם נאמר עליך: ממ.. "סהר עשית לי את היום" קיצר שגרמתי למישהו להיות שמח איך את מיתגברת על הבאסה: הזמן מעביר הכל איפה הייתם רוצים לבקר בעולם: ארה"ב עם מי תירצי לאכול ארוחת ערב: דניאל זילברשטיין- נשבעת לכם זה מה שבא לי עכשיו איזו עונה אהובה עליך בשנה: בקית אני אוהבת את החורף- ובחורף אני אוהבת את הקיץ ספורט אהוב: לנוח חחח- זה ספורט? אמ.. כדור מעל הרשת (ככה קוראים לזה אצלנו) מקום אהוב: תל אביב טעם אהוב : פעם מתוק פעם מלוח האיש האחרון שהיתקשר אלייך: החברה הכי טובה שלי השיר האהוב עלייך: יש הרבה- אני לא אהיה מהמתחנפים פה ואגיד "אליך" כי אין לי שיר הכי אהוב השיר האחרון ששמעתה: "אלייך" - טוב זה באמת נכון זמר\זמרת חוץ מדניאל: חעחע חכמה.. אמ- חננאל (חלק מכירים פה) מההייתה עושה בשביל לפגוש את דניאל? ה-כ-ל אם זה אומר- קרחת בשידור היישר לבית של דניאל אם זה לגעת בג'וק (שזה יקח לי המון זמן) אמ.. הכל הכל אני אומרת לכם דניאל אם אתה קורא את ההודעה הזאת רק תגיד לי מה אני צריכה לעשות כדי לפגוש אותך ואעשה חחחח יאלה בה ביי חברה מי שקרא שיגיב שאדע שמישהו לפחות התאמץ לפתוח את ההודעה הזאת

בדקתי - חעחע סתם

הוא כולה בן 12 שחר הוא לא כמוך.. *מצונזר* זה הזמן להגיד: נה נה נה נה נההההההההההההההההההההההה

אה אוקי אז אתה לא בתול

בצחוק מאמי סורי לא ידעתי אמרת לי 12 חיחייייייייייייייייייייייייייי מצטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעערת

ומה עם הקרחת?

עד שהארכתי שיער בעעעעעעעעעעעעעעע והייתי רצינית שאעשה את זה אבל לראות אותו יותר משעה אחרת זה לא שווה אם זה כמה דקות

hagarshtar

New member
היה לי קטצוץ ונגעתי בגו'ק../images/Emo118.gif

אני יכולה לפגוש אותו?

נו בשביל לפגוש את דניאל זה כלום עוד

תאמיני לי יש עוד מלא אבל את תקיאי אז אני אחסוך ממך את זה בקיצור יש הרבה דברים- רק שיבחר חחח אבל בעיקרון אף פעם לא נגעתי בג'וק ואני נגעלת מהם רצח... ומפחדת רצח אבל תאמיני לי שלפגוש את דניאל זה דבר מאוד חשוב ככה שג'וק זה ממש כלום לעומת מה שאני מסוגלת

מה?

בתור אחת שגרה באיזה חור ששמו: קריית שמונה אז תאמיני לי שמאוד קשה לפגוש את דניאל רגע... רגע... זה בן או בת? כי טעיתי פעמים כבר בפורום הזה חחח

ואם אני אבוא מה אז?

נניח אני באה לרעננה איך אני בדיוק אפגוש אותו?? זה קשה מאמי בסה"כ הוא בנאדם עסוק כמו כל סלבס

hagarshtar

New member
עסוק עסוק אבל אני רואה../images/Emo118.gif

אותו פעם בחודש בערך..

למעלה