עונה
שם:שיראל שם משפחה:חמי גיל:16 תאריך לידה:17.12.90 עיר:רכסים מזל:קשת חבר:יש שתיה:קולה מאכל:פיצה צבע:כתום ולבן צבע שער:בלונד שחור צבע עיניים:ירוק מתחלף מס' מזל:7 שם אבא שם אמא:משה ומלניה שם אח אחות:ליאור,אורן,אריאל,נתי,גבי,קובי,יואב ואחרון דניאל תוכניות:השיר שלנו וראש גדול מסטיק:מנטה מה תעשו כשתיהיו גדולים:אני רוצה ליהיות זמרת מפורסמת ועם לא יצליח לי אני רוצה ליהיות וטרינרית מה הרגע המאושר בחייך:כשהיתאהבתי ממבט ראשון =) מה היית משנה בך:הייתי משנה בי את האופי שלי באיזה ביטוי את משתמשת יותר מידי:שתיהי בריאה אמן מה עושה לך טוב:אממממ עושה לי טוב כשאני יוצאת לבלות עם החברות שלי מה עושה לך רע:אממממ כשאני רבה עם מישהו מהמשפחה שלי או שדברים שציפיתי להם מלא זמן פתאום לא מצליחים לי מה יש לך תמיד בכיס:מסטיק,מפתחות ופלאפון אתה מכין אוכל לבד:אני מכינה פעם בשבוע בערך ולא רק לעצמי אלא גם לאחים שלי =) מה מעצבן אותך: מעצבן אותי החברות שלי שמתחילות להיתווכח איתי על שטויות או שמוכיחים לי משהו וזה לא נכון איזה כישרון אתם רוצים שיהיה לכם:אני רוצה כשרון לרקוד יפה כי אני יודעת לזוז אבל קשה לי להמציאה ריקודים יפים מה הפריט הכי יקר לכם:לי יקר כל דבר שנישאר מסבתא שלי ז''ל במה הייתם רוצים ליהיות מוכשרים :בעיקר זה בשירה ובריקוד מה יש אצלכם תמיד במקרר:כל דבר אפשרי מה החיה שאהובה עליך:פנטר או נמר או פומה וכמובן חתולות וכלבים מה היית לוקחת לאי בודד:סירה בשביל לחזור הביתה =))) ספר אהוב:כל הספרי צמרמורת סרט אהוב:נאבדו בסן פרנציסקו איך אתה עכשיו לבוש: חולצה של TNT בצבע תכלת עם קשקושים ומכנס ג'ינס מה הדבר הכי יפה שנאמר עליך:שאני ילדה יפה ומצפה לי עתיד מוצלח איך את מיתגברת על הבאסה:או שאני רואה טלויזיה או שאני עושה פרינציפ על כולם ושמה מוזיקה על כל הווליום איפו היית רוצה לבקר בעולם:הייתי רוצה לבקר בלונדון עם מי תירצי לאכול ארוחת ערב:עם דניאל כאילו דהה איזה עונה אהובה עליך:חורף כי אז יוצא היום הולדת שלי ספורט אהוב:אין מקום אהוב:אין טעם אהוב:שוקולד האיש האחרון שהתקשר עליך:חברה שלי השיר האהוב עליך:השיר של דניאל אלייך השיר האחרון ששמעתה:הסוד שלי ממך של דנידין זמר זמרת חוץ מדניאל:דנידין מה הייתה עושה בשביל להיפגש עם דניאל:מתאבדת חחחח