טוב שאלה חשובה..

asaf1834

New member
תשובה ל"פשוט אני 17"

ילדון חמוד! קוראים לי מיה, אני מקווה שאעזור לך בדבריי:האמת לא כל כך הסברת מה הבעיה שלך איתה ומה אתה רוצה להגיד לה אחרי הכל, אבל אני יכולה להגיד לך מספר דברים שאני בטוחה בהם, באחריות!!!!! ראשית תהיתי למה אתה צריך להיות כ"כ בשוק מזה שהיא סירבה לך?! למה אתה צריך לחשוב שאתה הלא בסדר כאן ולחפש ניחומים בכך שאולי אתה בכל זאת אחלה בנאדם?! אני חושבת שאם אתה רוצה להיות איתה או להתקרב אליה יותר, אתה צריך להתקדם קצת במעשים (אבל לא להיות פזיז) במקום בהירהורים, אתה לא חושב?! מלבד זאת אין לך מה לחשוש מהיותה דתיה, אני יכולה להגיד לך שאני דתיה עם חבר חילוני וזה כיף ויש אהבה וברוך השם הכל טוב! עם קצת הרבה רצון להיות ביחד או משהו כזה והבנה והבהרת ציפיות אחד של השני, הכל יכול להסתדר! גם אם אתה לא חושב להיות איתה בכלל או פשוט לא עכשיו, אני חושבת שכדאי שתעשה משהו שנתון לשיקל דעתך בהתאם לרצונותיך. שיהיה לך בהצלחה ואל תחשוש!

אממ..

תראי, לא הצאתי לה לצאת ולכן אני בשוק. כאילו אם הייתי אומר לה בואי לדייט, והיא הייתה אומרת לא, אז סבבה אני לא התיפוס שלה אין מה לבכות על זה. אבל אם בתור ידיד היא אומרת לי לא.. אז איזה בנדם זה עושה אותי.. אין תיפוסים, אין מגבלות לידידים.. ובכל זאת להגיד לי לא על מפגש של ידידות. זה לא נשמע מוזר? תגידי, ההורים או החברים שלך עשו לך בעיות כשרק התחלתם לצאת.. כי אולי זה הקטע שלה (את לא חייבת לענות) כי מה שאני חושב זה שהבעיה פה היא שהיא כלכך בטוחה שאני הולך להציע לה, ומשהו כנראה לא מתאים לה בזה ולכן היא כלכך קרה אליי.. ואני גם לא יודע איך לגרום לה להפסיק לחשוב ככה.. (ד"א דיברתי איתה, את יכולה לקרוא בהודעה "כמה הבהרות והמשך הסיפור")

אל תפחד פשוט תשאל אותה....!!!!

תקשיב לי ותקשיב לי טוב.... אני לא חושבת שבגלל שאתה חילוני היא דתייה זה משנה...העיקר האהבה...לפי מה שאתה מספר ....אתה נשמע לי בן אדם טוב מאודדדדדדדד ובקשר אלייה היא נשמעת לי מאוהבת בך אלב ממש... לפי דעתי אתה צריך לתפוס איתה שיחההההההההההה..... בהצלחה מתוק...ואל תפחד תמיד לשאול...אם לא תשאל לא יצא לך כלום... תדבר איתה עצה שלי!!!!!!!!!!!!!!!

בתור דתייה...

אם היא לא דתייה מדי (ינת'ו כיפה סרוגה לא דוסית) אז לפי דעתי תבוא אליה תכלס ותגיד לה- צ'מעי מה הקטע שלך???????? וזהו! זה לא פייר שתישאר תקוע וזה לא קשור בכלל אם היא דתיה או לא. וזאת שכתבה בחתימה את השיר מבטים נפגשים..... זה משפט שלי....

אני עשיתי משהו.. גם הסיפור הזה תריא

מהשבוע האחרון.. תסתקלו בהודעה "כמה הבהרות והמשך הסיפור" ד"א מבצע סבתא סרט שולט, קיבוצניקית..

כן.. ראיתי את זה אח"כ

ויש לי 2 דברים לומר: או שהיא פוסטמה או שהיא מאוהבת בך לגמריי אז : או שתברר עם החברות שלה או שתעזוב אותה יש עוד מילון חמודות דתיות ולא דתיות!!!!

סנדי10

New member
גם יש לי מה לומר

גם אני הייתי במצב די דומה אבל ההפך אני חילונית והוא מסורתי יצאנו שלושה חודשים וזה נגמר בלחץ המשפחה שלו... הצעתי חפש ידידה ברמה החברתית שלך , מניסיוני זה כואב שמתרגלים ויודעים שאין סיכוי שווה

yarev1

New member
סתם דגובה...

המצב הוא שהיא דתייה ואתה לא... נכון? בכל הכתבה הזו כתבתה "היא דתייה ואני חילוני. עכשיו פרט לקרובים רחוקים דתיים אני ועולם הדתי לא ממש נפגשנו." בסדר איך אתה יכול להיות בטוח שזה מה שמפריד בינכם? ועם היא דתייה ואתה בעוניין להיות ידיד שלה או חבר שלה אתה צריך לשאול אותה עם עיניין החילוניות שלך מפריעה לה ? וחוצ מי זה אתה לא חייב להיות דתי אבל לשמור על ערכים מסויימים איתה שלא יפגעו בהיותה דתייה. ולהיות ישר איתה לגבי כל הנושאים כלומר לשאול אותה עם מפריעה לה שאתה חילוני או משהו אחר?

טוב אז ככה....

אני לא יכולה להגיד לך למה היא אמרה לא אבל מה לעשות אני כן יכולה.... פשוטו כמשמעו לך תדבר איתה.... זה הכל.. מלחיץ? קשה??? חבל!!!!!!!!!!! לך תעשה את זה זה יענה על כ"כ הרבה שאלות.... בהצלחה

היי שלום לך....

שמתי לב שאתה כולכך מבולבל אני יסביר לך פחות או יותר מה אני חושבת , הכרת אותה ואת החברות שלך באקראי המשכתם קשר דרך העולם הורטואלי (מחשב , צ'ט , אי. סי. קיו, וכו'....) העולם הורטואלי גורם לנו בשיחה 1על1 להרגיש יותר קרובים , יותר רגישים , ואז מה שקרה כאן הכרת בחורה שכמו שאתה אומר אתה לא מהעולם שלה אתה לא מהדת זה קצת מסקרן אותך יותר נכון היא מסקרנת אותך ויש לך כאן אתגר .... אכן נדלקת עליה בן אדם וזה סבבה רק שאתה קצת מחוסר ביטחון בקטע כי אתה לא בטוח שאתה יכול להשיג אותה אז אתה כאילו מרים ידים ואומר אני רוצה אותה רק בתור ידידה .... תראה גם אני באותה צלחת שלך גם לי יש רגשות לאדם דתי והייתי אומרת שהוא ממשפחה חרדית גם לי יש לפעמיים היסוסים גם אנחנו "ידידים" מה יצא מזה ולאן זה יוביל אין לי מושג אבל אני יגיד לך רק דבר אחד אם יש לך מטרות לך אליהם ותשיג אותם ככה זה עובד בחיים. אח שלי בהצלחה אתה נשמע אחלה בן אדם אני ישמח להתכתב איתך במסרים ולעזור לך במה שאני יכולה בעיקר באיך לגשת לבחורה . בהצלחה ביי ביי בנתיים אורית.

מניסיון

שלום לך... החלטתי לכתוב כי הייתי בתוך סיפור דומה ואולי זה יעזור לך- אם כי כל סיפור הוא קצת אחר, אז אולי גם לא... אני בחורה דתיה והיה לי חבר חילוני. זה התחיל קצת דומה למה שאצלכם- נפגשנו במקרה והיתה משיכה הדדית, אחרי כמה שבועות של היסוסים ופחדים התחלנו בכל זאת לצאת, והיתה לנו חצי שנה מדהימה של המון אהבה שבסופה נפרדנו מיד אסביר למה. ממה שאתה מתאר נשמע לי שהבחורה מרגישה משהו כלפיך, וזו הסיבה שיש לה הרבה חששות מלהיות בקשר איתך, גם אם זה קשר ידידותי- אם שניכם בעצם מרגישים יותר מידידות, זה לא יישאר ברמה הזאת. ממה החששות? במקרה שלי ושל החבר שלי התחושה היתה שלמרות שאנחנו אוהבים מאוד, ההגדרה של כל אחד מאיתנו למערכת יחסים טובה ורצינית היא אחרת לגמרי- ולכן בסוף נפרדנו. בעולם הדתי, נכון, יש זוגות וחברויות, אבל המטרה היא תמיד "רצינית"- להגיע לחתונה. מכיוון שאתם רק בני 17 יכול מאוד להיות שהיא לא רוצה להיכנס לקשר עכשיו כי היא יודעת שזה לא יוביל לחתונה. בהמשך לכך, בחורות דתיות בדרך כלל לא יקיימו יחסי מין לפני החתונה. ולכן באופן כללי כל נושא החברויות נתפס רק כהקדמה לבניית משפחה. זה מן הסתם דבר שלא מתאים לבחורה כרגע בגיל 17. יש גם את הבעיה של ההסתכלות החברתית על קשר של בחורה דתיה עם חילוני- גם אם היא עצמה לא מחפשת להתחתן והיתה רוצה לצאת איתך, יש סיכוי טוב שהמשפחה שלה לא תאהב את העניין, וגם זה מפחיד. יש גם את הבעיות הקטנות והיומיומיות- לאן לצאת? מקומות הבילוי שלכם בטח שונים, צריך למצוא מקום כשר וכד'... האם היא יכולה לאכול אצלך בבית אם לא כשר שם... האם אתם יכולים לבלות סופי שבוע ביחד, וכל מיני שאלות כאלה. בשורה התחתונה... זה לא פשוט. ואני מציעה לך לחשוב אם אתה בעצמך מוכן להיכנס לסיפור כזה, לפני שאתה בודק את הרצון של הבחורה. בקשר ליחסים הידודתיים ביניכם כרגע, לי נראה שכשיש משיכה הדדית כמו אצלכם, בדרך כלל אין הרבה סיכוי לידידות טהורה- זה מין מצב של "הכל או כלום" ואולי עדיף שלא תהיו בקשר. אבל זה כבר לשיקולך... מקווה שעזרתי.

ואיי לא חשבתי על זה..

כאילו כשפגשתי אותה הייתי מזה אידוט יכול להיות שזה מה שהיא קלטה ממני.. תראי אני לא מחפש סקס אבל גם לא חתונה.. ומצד שני היא ילדה טובה כזאת אז בטח יש את העיניין עם המשפחה. טוב זה יכול להסביר את העניין... תודה רבה!

שמווליק

New member
אתה יכול רק להציע

אם היא לא באה היא מפסידה ואולי היא לא פתוחה כעת לאהבה...או שחוששת . דבר איתה גלוי . תגיד לה שמצאה חן בעינך ומה היא חושבת ? אם היא לא תענה היא תרמוז לך מה התשובה . אין טעם במשחקים . בהצלחה

doril

New member
רד מזה ...

רד מזה זה מתכון לכשלון ולבעיות , יש מספיק חילוניות בשטח שתוכל להגיע איתן למערכת חיובית . בהצלחה...

אנשים לקרוא כאן ../images/Emo36.gif ../images/Emo36.gif

הרבה מכם קוראים את ההודעה שלי וכותבים - תודה והכל. אבל יש הודעת המשך "כמה הבהרות והמשך הסיפור" אז תקראו גם את זה.. היא אמרה לי "לא" סופית, וגם שהיא עכשיו בקשר.. אז תודה על כל העצות, אני יותר בקטע עכשיו של סיבות למה היא אמרה לא.. תודה רבה! ד"א לא ידעתי שכלכך הרבה אנשים היו בסיטואציה הזאת.. כנראה משהו נפוץ..

וכמובן תודה רבה לסושי

ככה כותבים את זה? ששלחה לי את הקישור במסר.. כי אני לא יודע ממש איך עושים קישור להודעה..

למעלה