טוב שאלה חשובה..

נמרה20

New member
חובה לקרוא -הפתרון

המחשבה שלפתח קשר עם אדם חילוני,זה משהוא חדש בשבילה ומפחיד אותה כנראה,היא לא יודעת מהם ציפיותך ממנה ומה תתדרוש ממנה בשונה מידיד שלה מהחברה הדתית שיודע עם מי יש לו עסק,היא מפחדת לאכזב אותך ולא לענות לדרשותייך כיוון שהיא יודעת שלא תעמוד בהם,אני מתכוונת לעניין המיני,כנראה שהיא בחורה סגורה ובתולית וזה מה שגורם תקשרות הלקוייה בניכם,ולכן אם לא מפריע לך להתעסק עם מריה הקדושה אז לך על זה,והדרך שלך להתקרב אלייה צריכה להיות מתוחכמת עם רעיון של איך לגרום לה לחשוב שלא מפריע לך השמרנות שלה.

תות15

New member
תקשיב טוב...

היא שרופה עליך רצח.. פשוט חולה עליך.. זה הכל בידיים שלך- אתה יכול להמשיך ליזום איתה ובסוף היא תשבר.. או שפשוט תעזוב אותה כי היא מפחדת להיות איתך בקשר בגלל זה שאתה חילוני והיא דתייה.. אם אתה באמת בטוח בקשר לזה שאתה דלוק עליה- אל תוותר, בסוף יילך לך.. אם אתה לא בטוח- תעזוב אותה לנפשה..

תות15

New member
אוף עכשיו קראתי את ה"הבהרה"

טוב אז ככה.. אם אתה רוצה אותה רק בתור ידידה- פשוט רד ממנה.. לא כדאי לך להמשיך עם זה כי אתה גורם לה סבל, במילא היא סובלת כי היא רוצה אותך אבל היא מבולבלת, ועכשיו אתה מבלבל אותה עוד יותר.. אם אתה לא דלוק עליה- תוותר עליה גם בתור ידידה.. או שלא תעשה לגביה כלום והקשר ידעך לאט לאט..

תות15

New member
רוצה עצה אחרת?

אבל אתה יוצא מניאק.. תלחץ עליה.. כל הזמן תציע לה לצאת בלי הפסקה.. ותהיה הכי חמוד בעולם למרות שהיא כל הזמן תסרב.. בסוף היא תשבר ותהיו ביחד.. אבל אתה לא בטוח לגביה נכון??? אז למה לגרום לה לסבול? וברצינות.. אם אתה מחפש בנאדם אופטימי אז אני המקום.. מרוב שאני אופטימי אני נאיבי..

למעלה