טוב נניח ו..

liore10

New member
אני ...

מתקשר לידידה הכי טובה שלי , נותן לה את הפרטים שלי ושהיא תבדוק לי ... מפה לשם אני אשאל שאלות עד שנגיע לציון : "אני אהיה מרוצה?" "יש 5 בהתחלה?" "יש פטור באנגלית?" "עברתי את ה 135 באחד הפרקים?" העיקר שלא לקבל את זה בבום ...

יש בזה משהו ../images/Emo45.gif

זה תופס כמעט לגבי כל מבחן ,זה פסיכולוגי נטו, אפילו סתם ככה:)

אני דוגל בשיטת הפלסטר

העיקר לסיים עם זה כמה שיותר מהר.. מה שכן, איטיות המחשב שלי, והעובדה שהוא כבר די בא בימים הוסיפה צד דרמטי משהו לצפייה בציון בפברואר. שעה שהפסים הירוקים באקספלורר נערמו לאט לאט, והציון בושש להגיע, ממש היה חסר איזה נעימה של היצ'קוק כדי לסגור את הסיפור, ולשלוח אותי לאיכילוב. שזה באופן אירוני המקום אליו קיויתי שהפסיכומטרי יקח אותי

olgazi

New member
נניח...

הראשונים שאני אספר להם זה ההורים וסבתא שמאוד דואגת (מקווה לא לאכזב) ואח שלי שמאוד עזר לי במשך כל הלמידה. החלטות ערות גורל אני מניחה שלא יהיו אני סגורה על מה שאני רוצה ללמוד, הפסיכומטרי הזה יקבע רק אם הוא היה האחרון או לא (נקווה שכן). נקווה גם שזה יהיה ציון שיתחשק לי לספר לכולם... בכל אופן בהצלחה לכולנו

akineret

New member
בהצלחה מאמי ../images/Emo140.gif

נתראה בירושלים... בעזרת השם טפו טפו טפו טפו טפו טפו

Hagai007

New member
אהה..

ראיתם את הציון - על סף ההתקף לב =] מה הדבר הראשון שתעשו אח"כ? - יש מצב שאצרח מאושר/מבאסה או שלאדע =] מי האדם הראשון שתגידו לו? - אמאבא והפורום איזו החלטה הרת גורל תעשו בהסתמך על הציון? - להמשיך להתמיין לעתודה (כנראה שזה יהיה ככה) או לנסות משו אחר של משרד הבטחון (אני לא יכול להתמיין לשניהם) האם תגידו לאנשים כמה קבלתם? - יאפ... שיבוא שיבוא שיבוא..... Hag-(o) <3-E

מגיבה

מה הדבר הראשון שתעשו אח"כ? ציון טוב = נשימה עמוקה ציון --- כמה דמעות מי האדם הראשון שתגידו לו? אבא -- איזו החלטה הרת גורל תעשו בהסתמך על הציון? חחח הציון הזה בשבילי לא כל כך גורלי (יש לי הרבה זמן כדי לשפר את הציון ) האם תגידו לאנשים כמה קבלתם? ממ לא אכפת לי אם האחרים ידעו את הציון שלי

זה בסה"כ ציון של מבחן אחד שעשית בחיים

אני מבין את ההתלהבות ההתרגשות והרגשת החשיבות, אבל ברגע שתתחילו ללמוד תראי שזה ממש לא מענין אף אחד מה ציון הפסיכומטרי שלהם או שלך.

rw12

New member
מגיבה...

תלוי בציון... דבר ראשון, כמו בכל פסיכומטרי אני אגיד לאדם הראשון שיש בקרבתי ואז אתחיל להריץ טלפונים, וכמו כולם גם ישווה עם עוד אנשים שעשו איתי (ויצביע מי שיגיד שהוא לא עושה את זה...חחח) וכמובן לפורום. ההחלטה ההרת גורל היא אם אני מתחילה ללמוד השנה (ציון גבוה מספיק) או עושה עוד פסיכומטרי ואז כבר שנה הבאה. אני אגיד לאנשים כי אין מה לעשות, זה הציון ועם זה ננצח. (או שלא..) התגובה שלי כמובן תלויה בציון. ציון מטורף, אני אהיה מאושרת ואקפוץ, ציון גבוה אבל לא מספיק להתקבל השנה אני אתמרמר על זה שאני צריכה לעשות עוד פסיכו אבל אשמח שהראיתי לעצמי שאני מסוגלת וכמובן ציון נמוך או קרוב לקודמים (שהיו מאוד ואפילו מידי קרובים אחד לשני) אני אבכה, כמו פעם קודמת ויחליט החלטות מטופשות, כמו בקודם שעזבתי את הלימודים באוניברסיטה כדי לשפר פסיכו ובגריות.. (והשארתי זוג הורים פולנים מתוסכלים מזה וחברים, שכבר מסיימים תואר, המומים ממני... :)) ). בהצלחה לכולם!!! נ.ב- בב"ש עוד לא עדכנו ציונים, או שקיבלתי ציון יותר נמוך מפעם קודמת חס וחלילה!!!

אני בדר"כ לא מהמר אבל-

אני מהמר הימור מחושב שתקבלי מה שאת צריכה ואפילו מעט יותר מזה + מאחל לך את זה, התמדה ודבקות במטרה זה מפתח לכל הצלחה בחיים לא?!

omer87

New member
אחד מהבאים,

במידה והציון יהיה גבוה מהציפיות, אתם תראו אותי רוקד ברחובות כפר סבא, ת"א והערים הסמוכות
אם אקבל ציון לו פחות או יותר ציפיתי, כנראה שאשמח ואספר להורים,חברים,אנשים מהמשרד... לא מצפה לציון בשמיים כי זמן הלמידה שלי היה קצר. אם אני אקבל ציון נמוך יחסית, כנראה שמיד אחר כך כבר אבלה במקרר עם פחממות פשוטות ושומנים, את הציון אדחיק במשך כמה ימים עד שתגיע ההודעה בדואר
לא יודע למי אספר חוץ מההורים,

למעלה