טוב מי גאה בי...

shanyz

New member
זה כן נכון!!!!!!!

יש כאן הרבה בנות שהצליחו להתגבר על זה. שהצליחו לצאת מזה! אם באמת רוצים, ובאמת מנסים, ופונים לעזרה, אין סיבה שלא תצליחי! את צריכה להאמין בעצמךש את מסוגלת, ולא לוותר לעצמך!!! לא להיכנע! להילחם!! הכי חזק שאת יכולה!!!!!!!!!! ואת יכולה!! אני ידועת שאת יכולה! את עוזרת כל כך הרבה לאחרים, תעזרי גם לעצמך!!!

shanyz

New member
מאמי../images/Emo25.gif

את לא שונה! את בת אדם בדיוק כמו כולם. ומגיע לך לחיות חיים מאושרים! אם את תרצי לצאת מזה, ותעשי את מירב המאמצים לכך, ולא תכנעי, ותלחמי הכי שאת יכולה, אז את תצליחי!! כי זה לא משהו שבלתי ניתן להשגה. כי זה כן ניתן להשגה וגן ניתן לתיקון אם רק תשתדלי הכי שאפשר. ואולי רק השתדלות לא מספיקה אולי את צריכה עזרה מבחוץ. אבל מה שלא יהיה- את צריכה לרצות להחלים. אף אחד לא יכול להחלים בשבילך. את צריכה עם עצמך להחליט שזהו. את שמה לזה סוף. שאת יוצאת מזה. ותאזרי את כ-ל הכוחות שיש לך וצאי לדרך! לאט לאט.. ואל תאבדי אמונה!!!! חייבת להיות לך אמונה! אני מאמינה בך! אני יודעת שאת תצליחי!!!!!!!! אני פה אם את צריכה עזרה! וגם כולם פה בשבילך!!

האאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גו מיכלושה!![= חבל שאני לא יכולה לרואת תעיתון כל כך מאושרת לשמוע מיכלוש
מדהימונת!!!! זה היה ברור!! הם בטח עוד ירצו שתיהיה כתבת ראשית[=

../images/Emo23.gifמיכליייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל הכבוד את מ-ש-ה-ו וקראתי גם את מה שכתבת על מרמלייט
אני בדיוק כמוך בדקתי בסופר וגיליתי ה-מ-ו-ן קלוריות בחטיפים המאוסים האלה... ולא קניתי...

../images/Emo20.gifאין הם פשוט רמאים../images/Emo70.gif

תמיד רציתי לקנות בסופר "פסק זמן ללא סוכר" או כל מיני כאלה וההורים שלי תמיד אמרו לי שזה סתם שטויות ואני כעסתי עליהם. איך אני
אותם עכשיו.

עזבי את הרמאות המגעילה ../images/Emo46.gif

השימוש הציני בבחורות כוסיות כל כך עיצבן אותי... הרי אין להם למי לשווק את התוצרת! הרבה ממוצרי מרמולייט לא עומדים בתקן של האגודה הישראלית לסוכרת! כלומר, הסכרתיים לא יכולים להנות מזה מפני שגם תחליף הסוכר הזה דורש אינסולין... אז נשאלת השאלה למה לכל הרוחות והשדים מתעקשת מרמולייט להמשיך לייצר את מוצריה אם הם לא טובים לא לדיאטה ולא לסכרת?!

כי עובדה שאנשים קונים...

הפרסומת משכנעת - עובדה. גם אני השתכנעתי. גם אני הלכתי לסופר וזכרתי את שם החברה ואפילו חיפשתי את מוצריה על המדפים. רק שאני, לעומת הרבה אחרים,בודקת את הערך התזונתי של המוצר
הם מצליחים לעבוד על אנשים שלא מבינים בנושא תזונה ושחושבים שבגלל שאין סוכר זה לא משמין.

jenngirl

New member
יייייייייאאאאא../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif

אני שמחה בשבילך! באמת מגיע לך על המאמצים [:

לב לב לב

New member
מיכלו'ש,קראתי את "אלמנטים נפשיים

בתהליך ההרזיה" רואים שהשקעת שם המון מחשבה,אהבה,ואכפתיות,ולמרות שזה היה ארוך,כי לעיתים אני מתעצל,מאד נהניתי והכי חשוב הפנמתי והתחזקתי,וחשו שתדעי! מאד חשוב לקרוא את זה מדי פעם,מאד חשוב שכל אחד ידע,לפחות בהתחלה, שדיאטה לא נגמרת אלא רק כשמוקנים ההרגלים,וכאשר הם משתרשים. שם,בנקודה הזו,נגמרת ה"דיאטה",ומתחילים חיים חדשים וטובים,שהמושג דיאטה לא מתאים להם כלל..... תודה,ולילה טוב. עוזי.

למעלה