כןןן ראיתי שכתבת במקום אחר חח מצחיקול
ה הבחורה של וורונסקי New member 19/5/04 #13 ../images/Emo24.gif מיכלי, מדהימה אחת.. כל הכבוד לך.. שיהיה המון בהצלחה בהמשך מי יודע, אולי תהפכי להיות כתבת מן המניין?
../images/Emo24.gif מיכלי, מדהימה אחת.. כל הכבוד לך.. שיהיה המון בהצלחה בהמשך מי יודע, אולי תהפכי להיות כתבת מן המניין?
ל לב לב לב New member 19/5/04 #15 מיכל,את ראויה לכל מחמאה בתחום,אפילו בלי קשר לכתבות. מקווה שזה ישמש לך מנוף לעתידך בתחום. ישר כח,כל הכבוד. אני גאה בך מיכל. עוזי
מיכל,את ראויה לכל מחמאה בתחום,אפילו בלי קשר לכתבות. מקווה שזה ישמש לך מנוף לעתידך בתחום. ישר כח,כל הכבוד. אני גאה בך מיכל. עוזי
M miniyou New member 19/5/04 #18 מיכלו'ששששששששש מזל טוב מתוקהההה!!!! אני הכי גאה שיש בך בעולם!! בהצלחה!! ואני לא מתפלאת!! את משהו את!!! חח לוב יו!! לילך
מיכלו'ששששששששש מזל טוב מתוקהההה!!!! אני הכי גאה שיש בך בעולם!! בהצלחה!! ואני לא מתפלאת!! את משהו את!!! חח לוב יו!! לילך
B B A N A N I T New member 19/5/04 #21 מיכלי גאה בך מאוד מאוד!!!!!../images/Emo140.gif עזבתי את הלימודים בצד כי אני פשוט חייבת לכתוב לך!!! אני גאה בך מאוד!!!! טוב ת'אמת זה היה די ברור.... יש לך המון ידע וניסיון ומי לא ירצה שתחלקי איתו את הידע העצום שלך?! בהצלחה!!!!
מיכלי גאה בך מאוד מאוד!!!!!../images/Emo140.gif עזבתי את הלימודים בצד כי אני פשוט חייבת לכתוב לך!!! אני גאה בך מאוד!!!! טוב ת'אמת זה היה די ברור.... יש לך המון ידע וניסיון ומי לא ירצה שתחלקי איתו את הידע העצום שלך?! בהצלחה!!!!
S shanyz New member 19/5/04 #52 ../images/Emo24.gif אסור לך לאבד תקווה!!! תמיד המצב יכול להשתפר, ותראי שאת תצליחי ויהיה לך בסדר!!