טוב מי גאה בי...

טוב מי גאה בי... ../images/Emo9.gif

תנחשו מה... עוד לא... עוד ניחוש אחד... יאלה לא נמתח אתכם. מגזין "מנטרה" של הולמס פלייס ושייפ שפירסמו כבר חלק מהמאמר על מיתוסים בתזונה וספורט, רוצה לפרסם עוד כתבות שלי! הייתה הצלחה די טובה לכתבה הקודמת...
מי נותנת לי חיבוקי?

smartblonda

New member
אני הכי גאה בך ../images/Emo24.gif

מגיע לך ובגדול עם כל המקצועיות שלך וההבנה בכל התחום . את

shanyz

New member
יאייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גאה בך מאוד מאוד מאוד מאוד!!!
כל הכבוד מיכלי!

כל הכבוווווווווווווווווד../images/Emo172.gif

כיפק היי כיפק היי כיפק היי היי היייייייייייייייי ידעתי שאת גאון!!

bumpymus

New member
מיכל כל הכבוד לך ../images/Emo45.gif

אני ממש שמח בשבילך
מעכשיו אני מתכוון לשים עין על העיתון!

bumpymus

New member
הייי קליאו! היה לי יום ממש מיוחד!

שלומי נחמד! היום בצהריים הלכתי עם אח שלי לאכול במסעדה הודית בראשון לציון והתכוונתי לאכול כף מכל דבר עד שהצלחת שלי תתמלא... כך עשיתי, בסוף הגעתי למצב שהאוכל היה כל כך טעים ונשאר עוד הרבה ואח שלי התמלא, אז בסוף אני סיימתי את מנת הבשר, אבל קטן עלי החלטתי לוותר על הקינוח!
בדרך הבייתה אח שלי החליט ללכת מראשון לציון לרחובות ברגל וגם לא "ישר" אלה דרך השדות לאורך תוואי הרכבת
אז אחרי בערך 3 שעות (אם לא יותר) הגעתי הבייתה, זה היה טוב כי לא נעים להכנס לתחבורה ציבורים עם בטן מלאה
ההליכה עצמה הייתה בערך כ10 קילומטר... חוץ מזה אני עשיתי היום תמונת פספורט, לא יצאתי כל כך טב אבל אני חושב שאין לי את מי להאשים מלבד את חנות הצילום, כי יש לי תמונה הרבה יותר טובה כשהייתי בן 16 ועשיתי אותה הבאת פנים! עכשיו אני חושב על ארוחת הערב... מחר אני נשקל, אני חושב שאני הורדתי את 3 הקילו שהעלתי אבל אני לא רוצה לפתוח פה לשטן
בכל מיקרה שמיכל לא תשמע אותי, אני חושב שאני יותר ויותר מצליח לשלוט באכילה שלי ולעצור אחרי העוגיה ה5
מה שלומך, יקירתי?
תודה על המנתה

../images/Emo41.gif אח שלי../images/Emo70.gif

אני שמחה שעבר עליך יום נחמד... איזה כיף זה נשמע - ללכת ככה בשדות
כתבתי באתר של "שומרי משקל" לא מזמן את הפרטים שלי כדי שיישלחו גיליון של העיתון שלהם הבייתה והיום הוא הגיע
נורא שמחתי.. נקודת אור
שהייתה לי היום
קראתי שם קצת, יש כל מיני עיצות ודברים נחמדים...

bumpymus

New member
אוייי!!! איזה יופי!!! ../images/Emo6.gif

המדריכה שלי אמרה לי שבגליון הבא אני יופיע בתור צ'יפור הצלחה!!! אין לי מושג מה יכתבו עלי, כי אף אחד לא שאל אותי מה אני רוצה לומר וחבל כי יש לי המון מה לומר
!!!! בכל מיקרה אני שמח שקבלת את הגליון הזה ותדאגי שישלחו לך גם את הגליון הבא גם החדשה... או רגע, אולי זה החוברת החדשה, תבדקי אם אני מופיע?!!!!! בכל מיקרה אני מצרף כאן תמונת פספורט שלי מהיום... אני מאשים את החנות צילום שלא יודעים איך לצלם אותי ככה שאני אצא פוטוגני בתמונה של היום...

push

New member
שי!אני חייבת להגיד לך

שאתה ממש מותק [גם בגיל 16.כן כן!]

bumpymus

New member
בגיל 16 למרות שהייתי עגבניה...

זאת התמונה שאני הכי אוהב...
תודה!

../images/Emo41.gif זה לא גיליון חדש

מספר 60 נראה לי... חנויות צילום אף פעם לא יודעות לצלם...
אבל התמונה שלך דווקא בסדר גמור

jenngirl

New member
אאאאא חתיךךךך../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

תמונות ממש יפות באמת!

jenngirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

איזה חמוד!! תגיד איך הלך לך עם שיר?

bumpymus

New member
איך הולך עם שיר? ../images/Emo6.gif לא הולך

התנצלתי ומאז היא לא התקשרה... טוב לא צריך, כניראה שזה לא נועד להיות....עברתי התגברתי קטן עלי!

למעלה