טוב למי שלא יודע

Get Right

New member
נכון, סוני דחתה וכל הכבוד להם../images/Emo70.gif

אני שמח שהשיר ייצא בתקופה רגועה שאין הרבה שירים חדשים
אני רוצה שהשיר יצליח בשביל ג'ן
ותרגעו, לא דחו בהרבה זמן
האתר הרשמי דיווח שבקרוב תיהיה הבכורה
וגם תחנות רדיו בארה"ב דיווחו שהקליפ ישודר בקרוב מאוד

Lopezit

New member
הם דיווחו את זה לפני שאמרו שדוחים

ולמה בפורום האמריקאי רשום שהשיר הושמע בניו יורק?!

Get Right

New member
אנשים שקרנים../images/Emo70.gif

אל תאמינו
פשוט, השיר עכשיו לא קיים
אין שיר
הקובץ קיים רק אצל סוני ורק הם יודעים לפתוח אותו
אף תחנת רדיו לא קיבלה עוד את השיר, ואני מקווה שהאקרים לא הצליחו לפרוץ כי זה יזיק מאוד ההדלפה של השיר

Lopezit

New member
תראה מה כתבו בפולני עכשיו

J.Show J.Lo is prepping her as-yet-untitled next album for an early 2005 release. A video for the disc's first single, "Get Right," will premiere shortly. Hot97.com ו Hot97 זאת התחנה שרשמו בפורום ששידרו תשיר!

Get Right

New member
נו זה מה שבאתי להגיד../images/Emo70.gif

נכנסתי לאתר של hot97
וראיתי את זה שם

Lopezit

New member
אז מה זה אומר?!

אם אומרים שהקליפ ישודר בקרוב איך השיר נדחה בחודששששששש?

Get Right

New member
השיר לא נדחה בחודש.....

הוא נדחה בפחות מחודש... עוד 20 ימים נשמע אותו, ובמונחים של עולם המוזיקה זה נחשב קרוב

j e n n y lopez

New member
אוקי.....20 ימים גם טוב............

אווופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ אבל כל כך כל כך חיכיתי
אוווווופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

איתי אני פשוט לא מאמין

עכשיו אתה מעודד את סוני על מה שהם עשו?????? אני מצטער מאוד אבל אני סיימתי איתם! אני פשוט שונא אותם ואת כל מה שקשור אליהם הם הרסו לי את החופש, ונותנים לי עכשיו עוד שלושה חודשיים של כסיסת ציפורניים עד שאני אשמע את האלבום!!!!! הם פשוט מתנהגים בצורה מפגרת שאני לא מצליח להבין!!!!!! לדחות שיר 4 פעמים?????. מי שמע על כזה דבר אי פעם???????? אני מרגיש כאילו מדובר בשיר של הזמרת של המתנ"ס השכונתי שלי ולא של כוכבת בינלאומית עם מעריצים בכל העולם!!!!!!!!! התירוץ על התחרות זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים, כל פעם תהיה תחרות ולא צריך בגלל זה לדחות שיר כל הזמן!!!!!!! הסוני האלה- שימותו, ביחד עם בני מדינה וטומי מוטולה וכל מי שמקשור לאלבום של ג'ניפר!!!! וגם ג'ניפר מעצבנת אותי, אז נכון שברמה העקרונית היא לא האחראית לזה, אבל עדיין- אם זה היה חשוב לה, אם אנחנו היינו חשובים לה- היא הייתה עושה משהו כדי שלא ידחו את האלבום ארבעה פעמים. בכל זאת- האלבום הזה שלה, ואני בטוח שיש לה מילה מול המנג'רים שלה. בקיצור, אני שונא וכועס על כולם! ואני פשוט הולך לנתק את עצמי טיפה מהאלבום, שיר (אני אשתדל לפחות) כדי שלא להתאכזב שוב. מה שהסוני האלה עשו לי ביום רביעי זאת פשוט אחת האכזבות הכי גדולות שהיו לי בחיים!!!!!!

Get Right

New member
אתה עכשיו צודק../images/Emo70.gif

הסיבה שסוני דחו את האלבום: סוני רוצים להרוס את מאירה, כמו שלפני שנתיים ג'ניפר הביסה אותה, הם רוצים שזה ייקרה שוב, מוזר שהם דחו את האלבום בדיוק ליום של מראיה
וזה כבר הפעם הרביעית שמאריה דוחה וסוני מחליטים לדחות בדיוק לתאריך שלה
שונאאאאא אותםםם

Get Right

New member
תחשוב על זה....

זה לא נראה לך חשוד בטירוף
מאריה מכריזה על ה16 בנובמבר
גם סוני מכריזים על של ג'ן מאריה דוחה לפברואר
גם סוני דוחים לבפרואר מאריה דוחה למרץ
גם סוני דוחה למרץ... ועוד בדיוק ליום של מאירה, זה לא נראה לך חשוד

באמת חשוד

אבל עדיין, קשה לי להאמין לזה... זה נשמע לי הזוי לגמרי, שידחו אלבום שלם בגלל כזה דבר?!?! ממש לא נראה לי....

Get Right

New member
אני לא הייתי מאמין אם לו ולמאריה

לא הייתה היסטוריה כזאת כואבת... זה מה שהמעריצים של מראיה טוענים כבר הרבה זמן, ומוזר שגם טימט הוכרז בדיוק ביום של מראיה, רק שאז מאריה לא דחתה כי היא חשבה שהיא הולכת לעשות קאמבק

Get Right

New member
אז אנחנו נשמע את גט רייט בסביבות

ינואר-פברואר
אני מקווה שישחררו 6 שבועות לפני האלבום

למעלה