איתי אני פשוט לא מאמין
עכשיו אתה מעודד את סוני על מה שהם עשו?????? אני מצטער מאוד אבל אני סיימתי איתם! אני פשוט שונא אותם ואת כל מה שקשור אליהם הם הרסו לי את החופש, ונותנים לי עכשיו עוד שלושה חודשיים של כסיסת ציפורניים עד שאני אשמע את האלבום!!!!! הם פשוט מתנהגים בצורה מפגרת שאני לא מצליח להבין!!!!!! לדחות שיר 4 פעמים?????. מי שמע על כזה דבר אי פעם???????? אני מרגיש כאילו מדובר בשיר של הזמרת של המתנ"ס השכונתי שלי ולא של כוכבת בינלאומית עם מעריצים בכל העולם!!!!!!!!! התירוץ על התחרות זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים, כל פעם תהיה תחרות ולא צריך בגלל זה לדחות שיר כל הזמן!!!!!!! הסוני האלה- שימותו, ביחד עם בני מדינה וטומי מוטולה וכל מי שמקשור לאלבום של ג'ניפר!!!! וגם ג'ניפר מעצבנת אותי, אז נכון שברמה העקרונית היא לא האחראית לזה, אבל עדיין- אם זה היה חשוב לה, אם אנחנו היינו חשובים לה- היא הייתה עושה משהו כדי שלא ידחו את האלבום ארבעה פעמים. בכל זאת- האלבום הזה שלה, ואני בטוח שיש לה מילה מול המנג'רים שלה. בקיצור, אני שונא וכועס על כולם! ואני פשוט הולך לנתק את עצמי טיפה מהאלבום, שיר (אני אשתדל לפחות) כדי שלא להתאכזב שוב. מה שהסוני האלה עשו לי ביום רביעי זאת פשוט אחת האכזבות הכי גדולות שהיו לי בחיים!!!!!!