טוב למי שלא יודע

oren456

New member
טוב למי שלא יודע

השיר נדחה , סוני הגרמני פירסמו שהוא נדחה לעוד חודש די אני אבי וליאת בדיכאון נוראי :( למה זה היה צריך לקרות דווקא ביום הזה:(

itay is back

New member
כןן זה רשמי../images/Emo10.gif

אני עכשיו אצל חבר וראיתי את הראיוווןןן איזה מושלמממתתתתת ולפחות אישרו שזה יהיה עם ראפר, גם משהו
וגם אני בדכאון כבד תאמינו לי, לפחות אני שמח שראיתי את הראיון.. טוב אנחנו יוצאים אז ביי לכםםם

Lopezit

New member
השיר הושמע ברדיו בספרד

לפי מעריצה שאומרת: This is from the Spanish Board, from a Spanish Girl: _______________________________ Friends right now I just heard "Get Right" on the Fanclub section of LOS 40 station, I have sent about 4 emails so they could play it again, but they havent replied back to me, but one person named Sylvia has replied to me and they played it for me. OMG, wat a single!!! It's so good, adding that its not short, with a mix of saxophone and trumpet with a danceable beat thats great, and her voice has really evolutionized, and for the good, what a voice she has, it's just that you cannot tell its her, you have notice really closely to tell its her. It's very danceable, and she sings by herself. It starts off with the saxophone and the chorus comes afterwards starting off with "Get Right" and soon she starts to sing; it's a spectacular single. There's a moment in song, before the song finishes, where it sounds like the song is skipping and scratching, as if the cd was scratched for a few seconds, its the best part as well as the rest of the song lol. Please reply to me if you have heard the song or whoever has heard it tell me wat u think of it!!!!

Get Right

New member
היא שקרנית../images/Emo4.gif

השיר לא הושמע בשום מקוםםם כי סוני לא שלחה לרדיו, ועד שאין ברדיו אי אפשר לשמוע

Lopezit

New member
רשמו עכשיו ששמעו תשיר בניו יורק

והוא הושמע בניו יורק תיכנס לפורום ההוא

Get Right

New member
אוקיי../images/Emo13.gif

אני ישבתי וחשבתי, והגעתי למזקנה שהכל לטובה
ג'ניפר צריכה לחזור עם קאמבק ע-נ-ק, ועכשיו יש הרבה שירים שייקשו עליה את התחרות
יש את lovers and friend של אשר, לודהקריס וליל ג'ון
יש את סולידר של דסטניז צ'ילד שהולך להגיע גבוהה
יש את 1'2 step של סיירה שמצליח מאוד וסיירה נחשבת מאוד בארה"ב אחרי הלהיט הענק שלה שם
וכמובן שאת 50 סנט
ג'ניפר לא צריכה את כל התחרות הזאת, אני מעדיף שהיא תוציא במועד יותר רגוע
עם פחות שישירים
וההכייי חשוב, היא לא תצטרך ליהיות עם 50 סנט

Lopezit

New member
תמיד יהיו שירים בתחרות!!!!!!!!1

לא משנה מתייייייי

תפסיק לנסות

לשכנע את עצמך עם תירוצים מפגרים... ליאת צודקת, תמיד תהיה תחרות לא משנה מתי.... מצידי שג'ניפר תוציא היום את השיר ושלא תיכנס למצעד אפילו, לא אכפת לי מזה בכלל....

Get Right

New member
יאווו אתם לא מבינים....

נכון שתמיד תיהיה תחרות... אבל יש פעמים שג'ניפר תיהיה מעל המתחרים, במקרה שלנו היא מתחת ל5 0 סנט
50 סנט מכר 900,000 עותקים על השבוע הראשון
זאת סתם תחרות מיותרת, ועכשיו יש שירים למקום ראשון בטוח, יש תקופות רגועות, כמו שג'ניפר הוציאה את j.lo בתקופה רגועה ונכנסה למקום ראשון

Lopezit

New member
יאוווו אתה לא מביןןןן

אם ג'ניפר עשתה אלבום כל כך שונה ושיר פאנק והיא כל כך מצליחה למה לה לדחות?!?!?!?!?!?!?!!?!?!? ואת מי מעניין תמכירות?! רק אותך וכמו שאבי אמר מצידי שתוציא תשיר היום ולא תיכנס בכלל למצעד!

Get Right

New member
אבל רוב המעריצים רוצים שהיא תיהיה

מקום ראשון
אני לא רוצה שפיפטי סנט הזה יחסום אותה

אני שונא אותם

לא יודע מי בדיוק אחראי לדחייה הזאת, אבל מי שזה- אני שונא אותו. בלי טיפת התחשבות ואחריות הם דוחים ככה שיר שאנשים מחכים לו שנתיים ועוד בלי הודעה מוקדמת... מצטער לומר, אבל כנראה שלג'ניפר ולכל התעשייה שהולכת מסביבה (אחראים, מפיקים, עורכים וכ"ו) לא אכפת מכל המעריצים שלה.

Lopezit

New member
תיקון קטן

לג'ניפר כן אכפת אבל לכל התעשייה שמסתובבת סביבה לא אכפת היא לא אחראית לזה שדחו הפעם

Get Right

New member
לכם לא אכפת מג'ניפר../images/Emo70.gif

ג'ניפר אולי גם הסכימה לדחייה כי היא רוצה להצליח
אתם יודעים מה ייקרה לה אם חס וחלילה האלבום ייכשל? איזה השפלה היא תקבל? אולי כי היא לא מרגישה טוב
אולי היא רוצה לסיים כמה דברים
אני מעדיף שלג'ניפר יהיה טוב מאשר שהיא תוציא את השיר עכשיו ולא תקדם אותו
חוץ מזה, שלתעשייה לא אכפת מהמעריצים, בפעם ה-1000000 ג'ניפר לא מחליטה על דחייה, היא בחרה את ה-8 וסוני דחו, מה ג'ניפר אשמה
היא תתוכח איתם
לא, כי בחוזה רשום שהיא חייבת להקשיב למחלקת ההפצה שלהם

Lopezit

New member
נו ומה רשמנו?!

לפחות אני מה קשור לא אכפת מג'ניפר?! אם היא הייתה דוחה את זה.. הייתי עוד איכשהו מבינה שיש סיבה טובה לזה אבל זה שסוני דחו כי הם יוצאים להפסקה עד שנה הבאה זה מממממממשששששששש מעצבן!!!!!!! ואם ג'ניפר הייתה דוחה היא לא הייתה מסתובבת כל יום במדינה אחרת כמו משוגעת יום לפני שהשיר יוצא!

oren456

New member
גם אני שונא אותם ה כאלו זונות

ובקשר שאמרת שלג'ניפר לא אכפת אני בהחלט מסכים איתך, העיקר היא אמרה שהיא רוצה להוציא את השיר ביום שבו נולדה מריה הבתולה, ומה קרה פתאום?

Get Right

New member
אולי סוני אמרו לדחות../images/Emo35.gif

אתם לא מבינים שיש בינה לבין סוני הסכם בכתב
זה לא בית זונות שג'ניפר מחליטה מה היא עושה, אם אומרים לה לדחות היא תדחה, מה אתם רוצים שהיא תעשה בדיוק
תסרב לדחות
ואז אתם יודעים מה ייקרה
פיטורים
וג'ניפר לא רוצה שזה ייקרה כי זה אומר שהאלבום שהיא עשתה יילך לזבל
וככה גם אחנו היינו סובלים כי היינו רק יכולים לחלום על אלבום בשנה הקרובה
אתם כבר מגיעים לרמות שאפילו ג'ן תמות אתם רוצים את השיר
ג'ניפר יותר חשובה לי מהשיר
ואם דחו את זה סוני יודעים למה
אל תשכחו שמבחינת יחצנות הם מעולים
הם יודעים טוב מאוד לפרסם את ג'ן

Lopezit

New member
זה רק סוני../images/Emo70.gif

ג'ניפר לא דחתה אחרת היא לא הייתה עכשיו בגרמניה!!

למעלה