T The UnderGrouNd 86 New member 2/8/07 #63 ../images/Emo29.gif בתקווה שהמפגש יהיה בשעות אחה"צ, אחרת אני לא אוכל להגיע.
S Small talk New member 2/8/07 #67 ../images/Emo42.gif בבקשה ../images/Emo10.gif ב22.8 יש לי פעילות לפולין כל היום.
ח חולה על רונוש New member 3/8/07 #70 ../images/Emo29.gif אבל אני חוזרת מטיסה יום לפני זה, זה בבוקר אבל אם יבחר התאריך הזה אני אנסה להגיע בכל מקרה.. (ב-20.8 אני בחו"ל ככה שממש ממש אין מצב...)
../images/Emo29.gif אבל אני חוזרת מטיסה יום לפני זה, זה בבוקר אבל אם יבחר התאריך הזה אני אנסה להגיע בכל מקרה.. (ב-20.8 אני בחו"ל ככה שממש ממש אין מצב...)
O OverSharing New member 3/8/07 #71 אני כנראה בדרא"פ בשניהם.../images/Emo103.gif :[ טוב, תבלו איתי או בלעדיי!
D Dystopian fiction New member 3/8/07 #72 דווקא בא לי. חמישי (אחה"צ-ערב בלבד), שישי ושבת לא רלוונטיים, אני מניחה.
© ©big smile© New member 3/8/07 #77 טוב, אני רואה שכבר הגיע הזמן להחליט. תאריך המפגש הוא - 22.8.07, יום רביעי לגבי מקום המפגש ושאר הפרטים, אני אפתח הודעה חדשה יותר מאוחר או מחר. מקווה שזה באמת יצא לפועל ויהיו הרבה בנות שיבואו.
טוב, אני רואה שכבר הגיע הזמן להחליט. תאריך המפגש הוא - 22.8.07, יום רביעי לגבי מקום המפגש ושאר הפרטים, אני אפתח הודעה חדשה יותר מאוחר או מחר. מקווה שזה באמת יצא לפועל ויהיו הרבה בנות שיבואו.