טוב, לא אכפת לי!

Small talk

New member
אם זה בן ה20 ל 27

אז אני מעדיפה את ה20 (ענבר את לא מתגייסת ב26?) כי אני טסה ב28 ב6 בבוקר לפולין אז אם יהיה מפגש והוא יהיה אחה"צ אז זה מעט בעייתי.

©big smile©

New member
כן, אבל אני לא קובעת לפי מה שנוח לי, יו נואו.

[כמובן שאני מעדיפה גם את ה20] המפגש יהיה בסביבות 12 ככה, לאו דווקא אחה"צ.

LimiMimi

New member
למה זה כלכך מאיים. ../images/Emo7.gif

בובה! פגשתי מישהו בקוס שהיה איתך במגמה.. P: [איתי שחר.. שנוזלי.. אנערף]

Immortality

New member
אוייייייייייייי הוא כזה חמוד

כולו מסטול ולא מבין מהחיים שלו אבל הוא אחד המצחיקים. מה היה ביניכם? :p [הוא שווה]

LimiMimi

New member
זו בדיוק ההגדרה

חחח לא היה כלום! פשוט הכרנו אותו ועוד כמה במלון.. ופגשתי אותו ביום שישי ופתאום גילינו ששנינו היינו בקולנוע אז שאלתי אותו עליך P: והוא אמר שהיית איתו במגמה וכו' וכו' הוא כ-ז-ה מסטול בחיי אחד האנשים המעופפים והמצחיקים..

אוקיי, מסתבר שהחודש הזה יותר עמוס ממה שחשבתי

OverSharing

New member
תודה ענבר!:)../images/Emo103.gif

כרגע זה נראה ככה סביר להניח שיהיו עוד הרבה דברים [ישיבות צוות נניח] אבל ניתן להתגמש/לא להגיע:) ושוב, באמת תודה על היוזמה והרצון והכל!

אני גם רוצה.. :]

אין לי עבודה אין לי לימודים, אני מתגייסת בספטמבר וכל החברים שלי גרים שעה מפה, אז כנראה שאני אוכל להגיע בכל תאריך שיהיה :]

AnGeL DoLlY

New member
לא עמוס משהו

בטח תהיה תיאוריה באמצע ושיעורי נהיגה אנד סטאף אבל בינתיים רק בתאריכים האלו אין מצב.

אממ בגלל ששנה הבאה אני מדריכה [!]

אז אני בטוחה שירדו עוד תאריכים אבל.....זה בטח יהיה בשעות אחר הצהריים ככה אז אני אוכל להגיע=]

adiss90

New member
מתי שבא לכן :)

רק יש איפשהו 3 ימים שבבוקר אני לא יכולה P:

LimiMimi

New member
הממ.

רוב התאריכים שסימנתי הם עבודה של בבייביסיטר שאני יכולה להתגמש ולבוא אחה"צ, או תאריכי גיוס וכאלה. (חוץ מה6-7 שזה אני לא יכולה לגמרי) זה בלי המשמרות שיקבעו לי בהמשך בבלוק.. אז תקבעו תאריך ואני אנסה להגיע P:

©big smile©

New member
../images/Emo41.gifטוב, זה המצב - ../images/Emo41.gif

התאריכים הכי נוחים הם - 6.8 14.8 20.8 22.8 23.8 26.8 27.8 28.8 בואו נתחיל לצמצם אפשרויות. שרשרו להודעה הזאת בלבד את התאריך שנוח לכן ביותר מרשימת התאריכים הנ"ל. רשמו רק את התאריך בנושא ההודעה, בתוכן תזיינו את השכל כמה שבא לכן
. מכיוון שה6.8 הוא חלק מהרשימה, והוא יוצא ביום שני הקרוב - אשתדל לתת את התוצאות כמה שיותר מוקדם, במידה ויהיו הרבה שיבחרו בתאריך הזה. מקסימום, אם זה יהיה מוקדם מידי, אפשר להתחיל לקבוע מה14.8 ואילך. תאריכי ה20-28 נראים לבנתיים הכי הגיוניים. לבחור בבקשה רק בתאריכים מהרשימת התאריכים שכתובה בהודעה הזאת, לא אתייחס להודעות שמתייחסות לתאריכים אחרים. תודה, והמשך יום טוב

למעלה