טוב, לא אכפת לי!

©big smile©

New member
טוב, לא אכפת לי!

אני רוצה מפגש, ואני אדאג לכך שהוא יתקיים. אז אני מוסיפה את תאריכי חודש אוגוסט, ואתן צריכות למחוק את התאיריכים שאתן לא יכולות להגיע בהם. בסופו של דבר אאסוף את כל האפשרויות, ואגיע לתאריך בו הרב יוכלו להפגש. וכן, לא כולן יכולו להפגש בתאריך מסויים, זה לא יקרה אףפעם [ואם כן - מה טוב, אבל שכחו מזה]. אז בלי להתעצבן וכל השטויות, כי לא נגיע ככה לשום מקום. ולגבי מקום המפגש - את זה נחליט כשיהיה תאריך, מסובך מידי בשביל כ"כ הרבה בנות להחליט על הכל ביחד
אז בהצלחה, ושתפו פעולה! זה פשוט מאד.

Tin Doll

New member
תבורכי!

סוף סוף מישהו עושה עם זה משהו. אני נורא אשמח לבוא, מפגש ראשון... ויש המון בנות שאני צריכה לראות :) מה שמסומן באדום - תאריכים שאני לא יכולה בהם

©big smile©

New member
בנות, תמנעו מההודעות האלה, אוקיי?

אני מסמנת את התאריכים שהרב יכולות, לא את אלה שאתן לא יכולות [זה לא עוזר כ"כ]. בקיצור, תשתדלו לזמן בכ"ז בטבלה, למרות שזה יכול להיות לא יהיה נכון כשנגיע לתאריך עצמו. בכ"ז, שיהיה יותר נוח. תודה. [ואני לא באה בטענות או משהו]

יאללה.:)

(סימנתי עקום) מה שלא תקבעו, אני אעשה מאמצים להגיע כי אני נורא רוצה. גם אם סימנתי את זה אני יכולה להשיג מחליפים ושטויות, אז ענבר, בבקשה תודיעי כמה שיותר מהר כדי שאני אוכל להתארגן על זה. *קפוץ!*

©big smile©

New member
אני רוצה שכמה שיותר יסמנו...

אני מקווה שזה יקח מהר, שזה גם יוכל להיות קרוב.

Small talk

New member
תודה ענברי ../images/Emo13.gif

אממ לא כתבתי את הימים של ניצנים (שאגב יכולים להוות כמיני מפגש פורום) אבל בעיקרון בימים האלה אני יכולה בבוקר- צהריים כזה, אח"כ כבר לא מתאים (ואני מניחה שלא רק לי).

Small talk

New member
אהה וכמו אילאיל

וגם אם בסוף זה יהיה בתאריך שאני לא יכולה אני אעשה מאמצים גדולים מאוד להגיע, למרות שאת רוב התאריכים שסימנתי הם תאריכים שאני ממש לא יכולה בהם (אילת,פולין,צו ראשון,ושלושה ימיי הכנה לפולין, שבהם אולי אני אוכל לבוא אחרי או לפני).

©big smile©

New member
בנתיים - ה20 וה27 הכי נוחים :)

תמשיכו לסמן אבל! זה ממש ממש ממש לא מספיק. יאללה

למעלה