-----המשך-----
מאחר והחבר'ה שלי די צעירים, ומאחר ואני לא מאמינה שלשבת מול חוברות החשבון שקניתי לפני שנה זה הדבר הכי חשוב, אני נותנת להם את הזמן שלהם במשחקים.
שבוע שעבר הם התעסקו שלוש שעות בליצור מהפליימוביל שלהם את דמויות הספר "הסיפור המושלם" ואח"כ שיחקו איתם, תו"כ שהם מוודאים פרטים ומדקדקים בקטנות מול הספר.
בימים האחרונים הגדול החליט שהוא רוצה להכין המון דמויות פלסטלינה, והמדף כבר עמוס לעייפה.
הצעיר, אחרי תקופה ארוכה שבה ניסה לצייר ולא הצליח, צמצם את הפער ועכשיו הוא פתאום מצייר ציורים עמוסי פרטים: פרחים ודשא, שמש ובתים. הוא גם התחיל לכתוב את המספרים והתחביב החדש שלו הוא להוכיח לכולם שהוא יודע לספור לבד עד 100.
הייתה תקופה שהגדול החל בחקר החלל, כולל איזה כוכב נמצא איפה, ומי יותר גדול וממה כל אחד מורכב
בשבוע שעבר הוא פירק (עוד) מכשיר חשמלי עם אבא שלי, והם התחילו לפרק את הקבלים עם מלחם. הוא שומר את כל החלקים כדי שיוכל לבנות מכונה שמכבה לבד את האור
הגדול התחיל לקרא די שוטף, עם ניקוד וגם בלעדיו. הוא כותב מאוד יפה, חצי בדפוס חצי בכתב יד.
כל זה מתוך השגרה היומיומית שלהם, ואני בטוחה שיש עוד מליון דברים שפשוט שכחתי, כי הכל פשוט קורה באופן טבעי וזורם, מבלי שאצטרך לשים את האצבע על יעד כלשהו ולהגיד "עכשיו לומדים את זה"