טוב ועכשיו לעיקר....

יותם13

New member
אני אומר

הראל סקעת,הראל מויאל,וסשה גרישקוב או חנה גור,מיכל רשף,ליטל גבאי

advora1

New member
לירון לב הולך לקחת בגדול!!

חכו ותראו , עכשיו אתם שופטים לפי ה50 שניות שראיתם אותם באודישן, אבל ברגע שתראו אותו שר שיר מלא, כולם יסכימו שלירון הוא הכוכב החדש!!

שאלה חשובה

ואני מקווה שאני משרשרת במקום הנכון...... אז מה הולך להיות בתוכנית הבאה ? מתחילים עם השלישיות או שעושים עוד ניפוי מתוך ה-29 ? ושל כמה ומי קובע ה-SMSים או השופטים ? (יש כמה שעלו בין ה-26 הראשונים שהייתי מתה להעיף ..
) וכל כך חבל שיוכי וגלית לא ברשימה ...

אני מתכוונת

שחבל שיוכי וגלית לא עלו לתוכנית כי הן כל כך מוכשרות ואני פשוט לא מבינה איך הם לא שם. הייתי מעיפה בכיף כמה שעלו ומכניסה אותן. את מי אתם הייתם מעיפים?

love amor

New member
../images/Emo26.gif

הם עכשיו יוצאים לחופש שבועיים ואח"כ כנראה יתחילו עם השלישיות.. בערך חבל שגלית לא עלתה
והייתי מעיפה בערך חצי מאלה שעלו..

love amor

New member
באמת* חח

ושכחתי עוד משהו-ביום שישי 3 מתמודדים ישירו והשופטים יעיפו אחד ואז ביום שבת שניים יתחרו והקהל יצביע בSMS. בעע הם הולכים להרוויח מלא כסף

ז"א יתחילו

ישר עם השלישיות ? לא תיהיה תוכנית כזאת של כל הבנים יחד וכל הבנות יחד ? כמו בעונה הקודמת (התוכניות שניפו את מעודה והשניה ואת ארז ויגאל) אלו היו תוכניות כאלה טובות . נראה לי שהעונה הזאת הולכת להיות מבאסת ופחות טובה , יותר ממוסחרת כזאת. איזה בעסה .

perrinat

New member
נראה לי שבתוכנית הראשונה../images/Emo103.gif

כולם יהיו, תהיה מין תוכנית הכירות כזו, ואח"כ יתחילו לנפות. אין לי מושג עדיין איך זה יהיה...

shon86

New member
כן הם רוצים לגרור את זה ריטינג!!

בדיוק ככה רוצים לגרור את התוכנית לקיץץץץץץץץץץץץ עד אוגוסטטטטטטטטטט לניצינים כלומר פצצת ריטינג ומליונים

shon86

New member
המומעד לזכיה - הראל מויאל - רק אם

ידעו לתקן לו קצת את השפה הוא כשרון מטאורי כמו נינט טייב ההבדל מנינט שאלו הכשרון מעטיותר מופנם אבל כחומר גלם הוא הכי מרגש הוא בכל מקרה יהלום שנתגלה בערת הטרוף הזו מי שיודע לראות כשרונות זהה כי הבחור פשוט מכיל סוג של יהלום פנימי כל השאר נחמדים אבל ללא הרמה הגולמית הזו מצד שני טכניקה הסתגלות ובחירת שירים זה כבר נראה קצת מורכב נינט היתה מוכשרת לבתע לפעמים כשרון ביצוע חשוב מהאיכות הראשונית למרות שבלעדיה קזה בכל אופן הוא ההימור שלי

עם הכל הכבוד ויש כבוד למנהל/ת הפורו

למה את מזלזלת בנטלי מרציאנו? את מנהלת את הפורום של כוכב נולד ואסור לך להסיט אנשים נגדה ולהגיד עליה שהיא לא זמרת וכל מיני דברים כאלה. היא זמרת והשופטים שבחרו אותה הם לא היו בוחרים אותה עם היא לא הייתה זמרת את ממש מחלילה בין נטלי לשאר.!!!

morania

New member
שירי אלקבץ.. !

מה אתם חושבים עליה ?? יש לה סיכוי ? אני אישית אהבתי אותה !!!!

Mr Snufkin

New member
לא יודע...

היא מראשון.... וזה אחלה, כי אני מראשון... והיא קורנת מאישיות... פשוט חמודה מצחיקה ולדעתי גם נראית טוב (למרות שצביקה הדר חולק עליי, "היא גם לא נראית מדהים"!).... אבל מבחינת שירה??? הקול שלה בינוני לאללה... לא הסטרי... אין לה הרבה גוונים או קול חזק מרגש... אז כן, כתופסת לרשימה של "כוכב נולד 2" היא אחלה, כי היא מכניסה הרבה צבע לקאסט... אבל כמנצחת - ממש לא!

מ ל ב ס

New member
לירון לב

אני לא יודעת אם שמתם לב ללירון, אבל הוא שר פשוט מהמם!!! ואני לא מבינה איך אין לו עוד אתר!!! הוא שר מעולה גם שירים קצבי'ים, נראה סבבה, והוא גם לא מתלהב מעצמו... קיצר, אני בעדו, ואני ב-ט-ו-ח-ה שהוא הוא הולך להיות הכוכב הבא....

למעלה