ואני מקווה שאני משרשרת במקום הנכון...... אז מה הולך להיות בתוכנית הבאה ? מתחילים עם השלישיות או שעושים עוד ניפוי מתוך ה-29 ? ושל כמה ומי קובע ה-SMSים או השופטים ? (יש כמה שעלו בין ה-26 הראשונים שהייתי מתה להעיף ..
ישר עם השלישיות ? לא תיהיה תוכנית כזאת של כל הבנים יחד וכל הבנות יחד ? כמו בעונה הקודמת (התוכניות שניפו את מעודה והשניה ואת ארז ויגאל) אלו היו תוכניות כאלה טובות . נראה לי שהעונה הזאת הולכת להיות מבאסת ופחות טובה , יותר ממוסחרת כזאת. איזה בעסה .
ידעו לתקן לו קצת את השפה הוא כשרון מטאורי כמו נינט טייב ההבדל מנינט שאלו הכשרון מעטיותר מופנם אבל כחומר גלם הוא הכי מרגש הוא בכל מקרה יהלום שנתגלה בערת הטרוף הזו מי שיודע לראות כשרונות זהה כי הבחור פשוט מכיל סוג של יהלום פנימי כל השאר נחמדים אבל ללא הרמה הגולמית הזו מצד שני טכניקה הסתגלות ובחירת שירים זה כבר נראה קצת מורכב נינט היתה מוכשרת לבתע לפעמים כשרון ביצוע חשוב מהאיכות הראשונית למרות שבלעדיה קזה בכל אופן הוא ההימור שלי
למה את מזלזלת בנטלי מרציאנו? את מנהלת את הפורום של כוכב נולד ואסור לך להסיט אנשים נגדה ולהגיד עליה שהיא לא זמרת וכל מיני דברים כאלה. היא זמרת והשופטים שבחרו אותה הם לא היו בוחרים אותה עם היא לא הייתה זמרת את ממש מחלילה בין נטלי לשאר.!!!
היא מראשון.... וזה אחלה, כי אני מראשון... והיא קורנת מאישיות... פשוט חמודה מצחיקה ולדעתי גם נראית טוב (למרות שצביקה הדר חולק עליי, "היא גם לא נראית מדהים"!).... אבל מבחינת שירה??? הקול שלה בינוני לאללה... לא הסטרי... אין לה הרבה גוונים או קול חזק מרגש... אז כן, כתופסת לרשימה של "כוכב נולד 2" היא אחלה, כי היא מכניסה הרבה צבע לקאסט... אבל כמנצחת - ממש לא!
אני לא יודעת אם שמתם לב ללירון, אבל הוא שר פשוט מהמם!!! ואני לא מבינה איך אין לו עוד אתר!!! הוא שר מעולה גם שירים קצבי'ים, נראה סבבה, והוא גם לא מתלהב מעצמו... קיצר, אני בעדו, ואני ב-ט-ו-ח-ה שהוא הוא הולך להיות הכוכב הבא....