טוב ועכשיו לעיקר....

A R TA M I S S

New member
אני אומרת ככה..../images/Emo80.gif

איזה כייף יהיה אם מיכל תהיה עם לירון בגמר?? וואו כאלה יפים!!
תארו איך יראו הילדים שלהם? (חחח מגזימה מעט...) אהה ואלון ליטבק.. כי הוא ממש חמוד
אהה והשנה בטוח! זוכה בן. לדעתי סקעת קצת יעלם ותרד ממנו האהדה שניתנה לו באודישנים.. אני ראיתי כמעט את כל המתרתון. (עד 6..) והאודישן שלו לא היה מרגש מעבר לשיר הטוב שבחר. רואים שהעריכה של האודישן הוסיפה הרבה לתמיכה הציבורית שלו... לדעתי זה לא יחזיק כל כך הרבה זמן וכך גם סשה.. ממש טובה עם זאת היא לא כוכבת!

Flendy

New member
בנים לא זוכים-פשוט לא

יש מעט בנים שיודעים לשיר וראינו זאת באודישנים. הרבה בנות מצוינות ומעט בנים מצוינים.

תות15

New member
זה לא נכון..

זה הקטע שכל ילדה שנייה בארץ רוצה להשתתף בכוכב נולד..אז הסבירות שיהיו יותר בנות בכוכב נולד היא יותר גבוהה..

תות15

New member
וחוצמזה..

כוכב נולד זאת תוכנית שמתפחת זמרי פופ ואם שמת לב רוב הזמרים הגברים הם ל-א זמרי פופ..

Flendy

New member
ומה זה משנה בדיוק?

האודישנים הם מדגם מייצג לכמה זמרים טובים יש וכמה זמרות טובות יש. ציון דהן ויניב ביטון למשל-זמרים מאוד בינוניים. ציון אולי טוב יותר-אבל יאיר ביטון בינוני ומטה. הוא גם קצת צווח. והוא עבר-אצל הבנות-לא עברו זמרות מעולות! כל הבנות מההצלה היו יותר טובות מכל הבנים מההצלה. וגם היו יותר בנו כך ש... בכל אופן-בנים שיודעים לשיר יש פחות. אתן לך דוגמא אמרחת-תסתכלי במרוכז פעם באירוויזיון ותראי כמה נשים וכמה גברים יש-שיודעים לשיר כמו שצריך. השנה באירוויזיון יש גברים מעטים שהם זמרים מצוינים-אבל הזמרות כמעט כולן טובות. ויש הרבה יותר זמרים השנה באירוויזיון מזמרות.

perrinat

New member
אני לא אתפלא...../images/Emo103.gif

החודש- אוגוסט היום- חמישי השעה- 21:00 המקום- חוץ ניצנים הסיטואציה- השלישיה של הגמר כבר עומדת על הבמה..... ואז צביקה מכריז "ההפקה החליטה לעשות מחווה לגיא שרפי ולהחזיר אותו לתוכנית"....

שירלי לילו המלכה!!!

אני לא יודעת כמה סיכוי יש לה אבל היא מ-ד-ה-י-מ-ה ושרה מדהים ויש לה בחירות עם אופי אני עם לילו עד הסוף!!!!

love amor

New member
אני לא חושבת שאפשר לקבוע עכשיו

כי אחד המתמודדים יכול עוד להפתיע כמו נינט עם "מקיץ אל חלום" שאני הייתי בטוחה ששירי לוקחת...ואחרי זה כבר לא
חוץ מזה שצפויות הפתעות בעונה הזאת
ושינו דברים..

push

New member
אני חותמת לכם שחנה ונטלי יהו בגמר

על חנה כולם ירחמו ואת נטלי ההפקה כל הזמן תחזיר

למעלה