טוב ועכשיו לעיקר....

Mr Snufkin

New member
טוב ועכשיו לעיקר....

עכשיו כשאנחנו יודעים בדיוק מיהם 28 הזמרים (ואחת נטלי מרציאנו שאני לא רוצה לקרוא לה זמרת פשוט) שנכללים ברשימה הסופית... בואו נתחיל להמר... איך יראה הגמר שלנו???? והאם הכניסה של מיכל רשף עם תמיכה ניכרת מהבית מערערת את השליטה של הגברות סשה\משהיד??? - נקודה למחשבה... שהרי נקודת הזינוק של חנה ורשף הרבה יותר טובה משל כל האחרות - יותר הכרה, חשיפה ותמיכה ראשונית מהבית!!

14מתן

New member
אממממ התוכנית תהיה בנויה על שלישיות

כשביום שישי יש שלישיה ששרה ואז חבר השופטים בוחר להעיף אחד מהשלישיה ואחרי זה הקהל מצביע בעד מי הוא רוצה שישאר מבין השניים לדעתי, השופטים יעיפו את ה"ווילד קארד" (אלה שהעלנו עכשיו) ואין כל כך מה לעשות נגד זה...

Outlast

New member
הראל סקעת וסשה הכי טובים, אבל-

אם התכנית עובדת בשלישיות, יש איזשהו סיכוי שההפקה תהיה מספיק מטומטמת והם איכשהו יתקעו באותה שלישיה? הראל וסשה אני מתכוונת.. שאחד מהם יעוף לפני הגמר? זה כמו רבעי גמר בליגת באלופות.. שאחת המועמדות לגמר עפה בשלב מוקדם כי היא פוגשת מועמדת אחרת.. יש מצב שמשהו כזה יקרה?

moshavnikit

New member
לא נראה לי

אני לא חושבת שהבחירה בשלישיות תיעשה בלי מחשבה.. זאת עדיין תוכנית טלויזיה והיא עדיין מבויימת אפילו שהיא מבו00ת על המציאות

תלתלית

New member
מסכימה עם בחירתך.סשה+הראל+?

אולי ההוא ממכמורת אם הוא ישתפר קצת עם הלחץ.

OMERIQA

New member
גם לפי דעתי!

שניהם מעולים! הראל הוא השי גבסו החדש|(רק שהוא הרבה יותר טוב מגבסו!!)

push

New member
אני הייתי רוצה לראות את מיקה

ואלון ליטבק. אחרי היום אני מאמינה שזה לא יקרה.

הימור שלי..../images/Emo95.gif

בגמר.. מקומם של הראל סקעת ומיכל רשף מובטח לדעתי מי יצטרף? ממ..או סשה או ציפי או אחד מהבנים החתיכים חח האמת שהכל תלוי מאוד בצירופים שיבחרו ע"י ההפקה כי אם השלישיה שתבחר באחת התוכניות תהיה: ציפי , סשה ואלון ליטבק..ממ..זה דיי משנה דברים..כי אחד מהם יעוף ואחד מהשנים ימשיך.. בקיצור..אפשר להמהר..אבל הכל יכול לקרות

advora1

New member
מה קרה לכם?!?

זה ברור שסשה/ ציפי ולירון לב!!! עולים לגמר, גם אני חשבתי שהראל סקעת יותר טוב מלירון, אבל אתמול ראיתי את המרתונים מ12 בלילה(טוב נו.. לא עד הבוקר) וראיתי את האודישן הראשון של לירון שלא הראו בתוכנית(הוא שר שיר של שמוליק קראוס, לא זוכרת את השם) וזה היה ברור שלירון שר הרבה יותר יפה ומיוחד!! מהראל סקעת!! העניין הוא שהבחירה של השירים היא מאוד מאוד חשובה!!

Xantia2004

New member
גם אני לא

אני לא מבינה ממה כל ההתלהבות עלייה, בלי להעליב

Flendy

New member
הגמר יראה כך:

הראל סקעת-על משקל גבסו מיכל רשף (כולי תקווה)-על משקל שירי (למרות שממש לא דומות) וסשה על משקל נינט-והיא גם תזכה. ציפי משהיד יכולה להפסל אצל השופטים. היא לא עלתה הכי חלק הלאה כמו סשה נניח. דווקא מיכל שנפלה אצל השופטים תצליח אצלם-בגלל שהיא תשיר כל מיני סגנונות. וסשה-היא הנינט הבאה.

l i m l i

New member
מה פתאום! השנה זוכה בן!

אני מהמרת על שמעון המהמםעם הקול המדהים שלו!

למעלה