טוב, הרשמה לצילומים.

Testicles

New member
ותני לי להבין, איך זה הולך?

אני +1 ( שהוא, אגב אנ די וי... נדב שכתב פה כמה פעמים) באים לצילומים ואיך אנחנו נכנסים? ודבר שני, תזכירי לי איפה זה?

mati88

New member
מצטרפת לשאלה+

אני יודעת שזה במימד...אני צריכה כתובת עניינים..רמת החייל, רחוב הברזל...מה? 7?

~*~gaL

New member
:)

אוקיי. אז מגיעים לאולפנים, שהם אולפני מימד - ברחוב הברזל 3 ברמת החיל. עוברים בדיקה בטחונית, ואז מחכים איזה שמונה שעות בערך (סתם, לא, האמת שבפעם הקודמת נכנסו יחסית מוקדם, אני מהמרת שנכנס גג שעה באיחור), עד שליד הכניסה למבנה יהיה מישהו עם דף, שישאל אחד אחד עם מי הוא בא, ונכנס גם בקצב הזה, בהתאם. מכניסים אותנו למבנה, שם שוב - מחכים ליד דלת הכניסה לאולפן עצמו, ואז נכנסים.

יחבוקית

New member
יותר נכון...

מחכים ליד דלת הכניס ואז דופקים את הריצה של החיים כדי לתפוז מקום טוב
וגל.. כשאת הלכת לצילומים שבוע שעבר לבשת במקרה שחור

~*~gaL

New member
../images/Emo6.gif

אז זהו, שמקום טוב לא יהיה לנו, כי נראה לי שמתכוונים להושיב אותנו או בסוף או בצד. מה שגם, תמיד המקומות הטובים שמורים. אני לא מה הקטע של להיות כ"כ אנטי וכ"כ קשוחים, סה"כ קהל.. שיקחו את זה יותר בקלות, אפשר לחשוב שזה עניין של חיים או מוות או משהו, זו כבר דיי הגזמה. ו... ייפ, אכן אכן.

יחבוקית

New member
אז ראיתי אותך../images/Emo70.gif

*מתלהבת* שמעתי שטל בא אליכם ושאל אם אתם מהפורום אז ישר הסתכלתי וראיתי אותך...

~*~gaL

New member
;)

כן, אני דיי בטוחה שגם ראיתי אותך, היו 2 בנות שהיו מולי... אז - חשבתי לעצמי. ;) וכן... אכן אכן, זה פשוט טל, בגלל זה אנחנו אוהבים אותו כ"כ. ;) אגב, גם קיציס מזהה - ולכן - גם אותו אנחנו אוהבים כ"כ. ;)

יחבוקית

New member
../images/Emo12.gif

בכל מקרה אני מקווה שתראי אותי ביום חמישי ואז תיהי בטוחה

greeneye

New member
אז שניה,

ספיר, אולי תבטלי את החברה שלך? כי יש כאן אנשים שאסור להם לבוא לבד... גם כה אנחנו באות ביחד. מה את אומרת?

פIלי

New member
למישהו משעמם בחיים?

והוא רוצה להגיע יותר מוקדם כדי לבדר אותי? כי באמת שאין לי כח לחזור לצור הדסה ואז לירושלים .. ואני מסיים ב 2 וחצי. זתומרת אני בערך 4-4 וחצי בתל אביב, זתומרת 5 - 6 באולפנים, זה אם אני לא ייסתבך באמצע תל אביב. חשבתי להביא איתי את בץ חברי הטוב, אבל זה מעצבן להיסחב איתו, ולא ייתנו לי להיכנס איתו, ואנשי הרחוב החביבים בטח לא יהיהו *כל כך* מאושרים שאני נוסע שם. למרות שיש שם אחלה דברים אם אני זוכר נכון... בקיצור, מישהו מעוניין לבדר איתי?

greeneye

New member
התוכי האחר יבדר אותך!

בטח גם לו קוראים פולי! (נו, זה מהספריית די וי די...)

Testicles

New member
יש בעיה קטנטנה.

הרכבת האחרונה מת"א, שאותה אני אקח אחרי הצילומים, היא ב-23:23. זה אומר שהיא תגיע לחיפה ב-24:33, ובשעה כזאת אין תחבורה ציבורית מחיפה לכרמיאל (שזה בערך 50 דק' נסיעה). מחר אני אברר עם חבר שלי, אולי אחד ההורים שלו יוכל לאסוף אותנו (לי אין אוטו
).
אם לא, "חוששני" שאני לא אוכל להגיע.
אם למישהו יש רעיון, אז פותחת תיק בָּקשה... בכל אופן, מחר אני אמסור תשובה סופית.

למעלה