טוב, הרשמה לצילומים.

~*~gaL

New member
טוב, הרשמה לצילומים.

קודם כל, נשבעת לכם שאני מתגעגעת לחטא ועונשו. שם הכל הלך חלק. שיהיה. :\ נקווה שבהמשך הכל יסתדר. סולמית - אני צריכה לדבר איתך. אז ככה: צילומים הבאים, מגיעים: -גל + 1 -רבית (את מביאה עוד מישהי, כן?) -גל -ספיר + 1 מתי? מתן? יער? יובל - אתה בינתיים - תזמין לבד, אם אפשר. :\

lishhhh

New member
ומה אני?

סביון מצוי? כרטיס לי ולאחותי

~*~gaL

New member
../images/Emo6.gif

בדיוק באתי לבדוק אם כתבתי אותך או לא, כי היה נדמה לי שלא, אבל, טוב נו
בכיף בכיף בכיף. -גל + 1 -רבית (+1?) -גל -ספיר + 1 -ליהי + 1

kfm

New member
כנראה שלא../images/Emo4.gif

יש בעיה שביום חמישי אני גומרת ללמוד ב4....ואני צכה לקום בשישי ממש מוקדם כי יש לי איזה קורס דפוק כזה.... אז עד חנוכה אנלא ממש יכולה לבוא ////: אני מתגעגעת.....אליהם ואל כולם..... אולי בחנוכה נעשה עוד צילומים עם נוכחות מלאה?

פIלי

New member
יער כאן, ויאללא בלאגן

תרשמי אותי בינתיים... ואם יש מקום לעוד חברים אני ישמח, אבל זה לא עקרוני בשבילי.

mati88

New member
אמממממ....ככה..

אני+ חברה (רותי)- בטוח! ואם יש אפשרות אז גם את יסמין (*מכחישה כל קשר אליה*) ועוד חברה...סהכ 4 אם אפשר...אבל אם זה הרבה מידי אז רק אני ורותי. טוף?

יחבוקית

New member
שכחת אותי../images/Emo7.gif

לא נורא אני יוותר לך
נראה לי שאני יבוא... אני עדיין לא יודעת אם אני באה מפה או מפורום רב"י אתם נראים לי יותר נחמדים אבל שששששששש....

PopPy

New member
../images/Emo13.gif

גם פורום רב"י יהיה השבוע, נפגש שם (אני סומכת על זה ששני פורומים בצילומים יהיו מספיק בולטים ונדע לזהות רב"נים/קיציסטים (?)
).

greeneye

New member
זה רבנים וכת....

טחחחח רגע.... אתם רבנים ואנחנו חוטאים! חוטאים בעונשו.

~*~gaL

New member
אתייייייי...

שמחה שתבואו :)) אולי לא נהיה בולטים (אני חושבת שאנחנו תמיד האנשים הכי שקטים שם, וזה לא בצחוק!) מבחינת רעש, אבל סביר להניח שאולי נזהה את עצמנו לפי גיל, מכיוון שבהפקה אומרים שכל שאר האנשים מעל גיל 25 (ואם מישהו בן 24?? אז רגע, פתאום אחרי שנה הוא נהיה מתאים?... לפי הגיל הזה אפילו אחותי לא יכולה להכנס...). אז, כן, נפגש שם. :) נקווה שלא בפעם האחרונה. אני לא מרגישה כ"כ שרוצים אותנו שם.

PopPy

New member
כן נכון..

גמני. אבל בעז אמר לי בטלפון שזו בערך כמות המקומות שהוא יקצה לנו (רב"י + אנ"ה) כל שבוע, או משהו בסגנון, אז אני פחות מודאגת ^-^ שבוע שעבר התבאסתי כי למרות שניסיתי לתפוס אותו לפחות שלוש פעמים הוא לא חזר אלי ולא הגענו לצילומים, וכבר חשבתי שהנה הלכה לה מסורת של חודשים ארוכים של מפגש שבועי של הפורום בצילומים. אבל היי - מי אמר שאין ניסים בעולם?

~*~gaL

New member
אוקיי, אז ככה

-גל + 1 -רבית + 1 -גל -ספיר + 1 -ליהי + 1 -יער -מתי + 1 -שני + 1 -מעין + 1 שזה נותן לנו..16. הבעיה, שאין לנו 16. כל מי שביקש יותר מ-2 כרטיסים, זו די בעיה. אבל עדיין הבאתי לכם 2 (אלא אם כן אמרתם שלא אכפת לכם, כי זה דיי עוזר...), ואם עוד מישהו פה ירצה כרטיס... אז אולי נהיה חייבים לקצץ קצת. אז אני באמת מצטערת בשביל מי שרצה להביא עוד אנשים... אם מי שאתם רוצים להביא כבר דיי "מבוגר" יותר, אתם מוזמנים להגיד לו שינסה להזמין לעצמו...

~*~gaL

New member
אבל למה שני?!

טווווב... חשבתי לרגע על שני שיובל צריך להזמין לה.. יהיה טוב איתי... נכון? אז שלי + 1

למעלה