טוב, דיון!

Ride Or Die

New member
חחח

דרור היא קטלה אותך... והדר מה את עושה ערה בשעה אחת בלילה?

mindeffect

New member
../images/Emo9.gifוואיייי...בא לי...

פעםם...פיייי...היה רק תחרויות.. מי יותר טוב ממי?!?! מי רוכב טוב יותר על איזה סוס...למה כמה איך וכל מה שאתם לא רוציםם.. פפ..היינו נילדים קטנים שלא יודעים לפרגן...ב-כ-ל-ל-.. ואין מה לעשות..ראו את את בהרגשה בחווה....כל הזמן ריבים...כל הזמן צעקות..פפ..לא כיפ!.. אבל עכשיו...זה הכי לא ככה!!! כאילו...אנחנו ממש מפרגנים..עוזרים אחד לשני כשמישו רוכב..מיעצים..נותנים אפילו שיעורים מידי פעם...ממש...כל הזמן רק רוצים לעזור...עושים רעמות..חח..כל מיני דברים שמת מראים שאנחנו רוצים שיהיה טוב ונעים בחווה..ושלא נריב ושנכעס... טוב חפרתי...חח..

Vintage Queen

New member
נמנמנמנמ ~בוקר טובבבבבבבבבב~

טוב אז בחווה הקודמת שלי עוד איכשו היה והיו אנשים נלוזים שזרקו הערות לא במקום אומנם לי בקושי אבל זה היה יותר קטע של אווירה לוידעת עכשיו זה ממש לא ככה אנחנו מעט אנשים ואין טיפת תחרות אנחנו הכי תומכים... פפפפ =] טוב עפתי לביתספררר

arieledaho

New member
גמאני...../images/Emo176.gif

אצלנו נראה לי החווה הכי מפרגנת שיכולה להיות כולם עוזרים לכולם מפרגנים מעירים כשצריך.. אולי לפעמים יש ריבים קטנים אבל ככה זה בכל חווה..

horse 1212

New member
אצלנו ממש לאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין תחרות בכלל!! כולם בחווה כמו "משפחה"חחח..
אנחנו ממש מפרגנים אחד לשני כל הזמן ודואגים אחד לשני! התמונה מהמשחק בניר דוד,אני יצאתי עם כרס כי לילך הביאה לי חולצה במידה L! ובגלל זה כל החולצה התנפחה

חופששש

New member
אמממ

אצלנו בחווה ממש תומכים ועוזרים אחד לשני!! וגם בתחרויות..תמיד יש את אלה שבאים לעזור ולעודד!! אממ גם כשמישהו מבואס ויש לו תקופה לא טובה ברכיבה...פשוט עוזרים!! ואין בניננו תחרות בכלל!! והקטע הזה מעולהה בחווה ואצלנו וטוב שככה...כי לדעתי זה גרוע שאין פירוגון ועזרה מצד החברים בחווה ובכלל מהחווה ויש תחורותיות!!

עונה

טוב בחווה הקודמת היה ממש כיף ולא הייתה אווירה של תחרות... חוץ ממתי שעשינו תחרויות קטנות ביחד וזה היה כלכך כיףף
ואז גם צחקנו על זה וזה בכלל לא היה תחרותי... יותר לכיף למרות שנראה לי שרק אפורי היה תחרותי.. הוא תמיד אוהב להיות ראשוןןן חחחח בגלל זה הוא בגאלופ כשכל הקבוצה בקאנטר.. אוחח איזה חמוודד בא לי לנשק אותו עכשיו!
ובחווה החדשה... אממ לא יודעת. בין הקבוצה שלנו אין תחרות והכל בסדר אני לא מרגישה בתחרותיות

למעלה