טוב, דיון!

טוב, דיון! ../images/Emo88.gif

כי ממש משעמם פה.. בחווה שלכם יש תחרותיות בין האנשים!? אם כן ואם לא..איך זה מתבטא?

MorH

New member
יווואווו פיג../images/Emo109.gifחתיכת שאלה../images/Emo174.gif

חחחח

DiMi DiMa

New member
../images/Emo121.gifאצלנו יש משו אחר...

יש קנאה!@!!!! אבל הילדה הקנאית פרשה... יש אלוהים!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בכלל לא!

כולם מפרגנים אחד לשני ועוזרים תומכים והכל.... רק בתחרויות יש תחרויות חחח מן הסתם

../images/Emo135.gifאממ לא הרבה =/

אבל לפני שנה שבאתי לחווה אז היו ילדים שכל הזמן רבו על מי רוכב יותר טוב, והם ירדו על ילדים אחרים בגלל שהם "רוכבים לא טובים" בגלל שהם נפלו מסוס
ואומרים על עצמם שהם רוכבים טובים כי יקנו להם ליומולדת סוס
זה מהמריבות האלה של הילדים שאומרים שיקנו להם את כל העולם והם הכי טובים
אבל אין הרבה כאלה בחווה

aloniguy

New member
יש...

יש תחרותיות יש קנאה אבל יש גם פרגון כשצריך.... אני מנסה להדחיק את התחרותיות המעצבנת הזאתי ע''י כך שפשוט כל פעם שאני שומע מישהו מהחברה משווה את עצמו למישהו אחר מהחווה פשוט גורם לו להפסיק עם זה, אפילו אם זו השוואה שתחמיא לי או לכל מישהו אחר, אני לא רוצה לשמוע, לדעתי כל אחד צריך להסתכל על עצמו ולא להתחיל להשוות...

לודמיר

New member
אין לנו תחרותיות! לפי דעתי אנחנו

מזה מפרגנים אחד לשני.. ואתה מתכוון להשוואות, זה לא כדי להתחרות במישו זה כדי להמחיש ודברים כאלה.. ואנחנו אף פעם לא מתווכחים על מי יותר טוב...

aloniguy

New member
לאו דווקא מתכווחים

תחרותיות יכולה להיות גם די נסתרת ולא הכי גלויה לעין.... נכון יש פירגונים והרבה אבל מצטער אבל אני רואה הרבה תחרותיות ולפעמים גם קנאה.... עכשיו פחות אבל עדיין.... ורגע שאני משווה אותי אל מישהו ואני אומר שאני רוכב יותר טוב ממנו זה לא נקרא תחרותיות? זו סתם הייתה דוגמא אבל שמעתי כל כך הרבה פעמים כל מיני דירוגים בחווה יש מקום ראשון מקום שני וזה מזה שטויות!

שירלי317

New member
לפי דעתי

אתה צודק, לפחות ממה שאני יודעת עד סוף החופש... לא היה ביננו הרבה פירגון אלא יותר קנאה והשוואות... גיא, דבר איתי... זה לא פשע...

horses23

New member
תשובה------>

אצלינו אין!! אבל בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!! אצלינו רק מפרגנים!! חח...

לדעתי..

יש בחווה שלנו את האנשים המסויימים שלא מפגרנים, ושהם תחרותיים ממש. אבל לעומת זאת יש מלא אנשים שדווקא כן מפרגנים וכן עוזרים..ובתכלס האנשים היחידים האלה שלא מפרגנים ממש לא משפיעים עליי..רק לעיתים רחוקות..אבל לומדים להתעלם לגמרי עם הזמן.

fliperit

New member
אני אענה עלח שתי חוות...

כי החווה שאני בה עכשיו ממש קטנה.. חווה 1: החווה שרכבתי בה עד לא מזמן (ואולי בחורף אני אעשה קאמבאק ללחודשיים)..לא הייתה המון תחרותיות...אבל הייתה המון יריבות...היחסי אנוש שם לא היו משהו (ובמפתיע הכל התחיל אחרי שהמאמנת שלנו עזבה...) חווה 2: החווה שאני בה עכשיו...אין הרבה אנשים ממש...רק אני, הבעלים של פליפ ועוד ילד אחד...אז ביני לבין הילד הזה אין ממש יריבות..אבל משום מה הוא מרגיש שהוא לא יהיה טוב אם פליפ גם יהיה טוב..אז הוא כל הזמן טורח להזכיר לי שפליפ מכוער בעיניו...ושפליפ לא כלכך מוכשר (טוב נו...רק 71 בתחרות האחרונה..)...ושהבעלים של פליפ רוצה להחזיק את פליפ לבד (מה שממש ממש לא נכון- שאלתי אותו!!!) והוא ממש מעצבן אותי הילד הזה...במיוחד שהוא הולך וקונה סוס באיזה 8 אלף דולר...ואת פליפ קנינו רק ב 3...אז מה הוא משווה בכלל (וגם...הוא לא רוכב כלכך טוב...סתם הוא מפוצץ בכסף)

reuti shiri1

New member
אנחנו ה-דוגמא לתחרותיות

פפפ זה עושה אוירה ממש מגעילה כבר לא כיף לי בחווה כמו פעם=/

אמממ

עד לפני שנה היה תקטעים האלו.. אבל יפתי התבגר ועכשיו הוא כבר עזב
אז בעקרון אין אנשים באמת מפרגנים אחד לשני עכשיו.. רק שימשיך ככה... אבל יש אנשים קנאיים שכן זה באמת מגעיל אבל זה יש בכל חווה..

כןןןןןן ../images/Emo10.gif

כזה חמודי מתגעגעת אליו.. חח איך הבאנו אותו אתמול לחווה..
וילדונת מה את עושה ערה בשעה הזאתי?! לכי לישון מיד!!! מחר בית ספר!

למעלה