טוב בא לי שאלון

elena20

New member
אל תתביישי בזה שאת שומעת../images/Emo6.gif

את בקסטריט זו לא בושה ,זו גאווה,את מוזמנת לפורום שלהם
נקבל אותך יפה

DAN1EL

New member
טוב, זה נראה קצר. ../images/Emo13.gif ../images/Emo97.gif

תעודת זהות שם- דניאל גיל- 17 (אז מה אם כמעט 18, אז מה?!
) עיר- לא בדיוק עיר
צבע עיניים- חום צבע שיער- חום גובה- מטר שמונים ומשהו... סימני זיהוי מיוחדים- גבוה.
"רק על עצמי ידעתי לספר..." התחביב הכי גדול שלי הוא- מוזיקה, קולנוע... עוד כמה דברים שאני אוהב/ת לעשות- לקרוא לעולם,אבל לעולם,לא תמצאו אותי בלי- מסטיקים. הבן אדם הכי קרוב אליי הוא- הבת אדם הכי קרובה אליי היא- הדבר שהכי משמח אותי הוא- לא ברור... טוב לי כשאני שומע/ת את [לא בהכרח מוזיקה ;)]- לא יודע גם בעד מיליון דולר לא הייתי מתפשר/ת על- הרבה דברים. בעד מיליון דולר הייתי מתפשר/ת על- לא יודע. סוד אפל שלא ידעתם עליי- זה הקטע של סודות. הם נסתרים ולא יודעים עליהם.
הרגל מגונה שלי- עושה "קנאקים" באצבעות. כשאף אחד לא רואה,אני- לא יודע אני לא מסוגל/ת לראות- סרט של ארנולד שוורצנגר\הילארי דאף אני לא מסוגל/ת לשמוע- בריטני ספירס\מזרחי\טראנסים אני לא מסוגל/ת לעשות- גלגלון...? הסרט שאני הכי אוהב/ת הוא- אין סרט אחד. יש הרבה. הסרט הכי גרוע שראיתי הוא- וואו. יש המון. לו הייתי רוטשילד,מה הייתי עושה עם כל הכסף?- בין השאר, מפיק לעצמי סרט קולנוע שאני אביים.
אני הכי פוחד/ת מ- העתיד, נראה לי. החלום שלי הוא- להיות במאי קולנוע מצליח ולהיות מאושר (אוווו...) בתור ילד/ה... אהבתי את המשחק- לא זוכר... הייתי מכור/ה לתוכנית- המומינים
הייתי אוסף/ת- כל דבררררר! שיר הילדים האהוב עליי ביותר היה- לא זוכר... מושא ההערצה שלי היה- הממ...המומינים?
והספייס גירלז...
רציתי להיות בעתיד- מה שאני רוצה עכשיו. הדמות המצויירת החביבה עליי הייתה- הגרוק
משהו שאני הכי זוכר/ת מהגיל הזה הוא- שנפצעתי הרבה... הכי נידנדתי להורים שיקנו לי- לא זוכר... הכי פחדתי מ- מטריות

למעלה