טוב בא לי שאלון

Dawson girl

New member
טוב בא לי שאלון ../images/Emo6.gif

תתמודדו
אממ הפעם זה משמיניסטים :$ וכן גם החדשים מחויבים לענות
תעודת זהות שם- גיל- עיר- צבע עיניים- צבע שיער- גובה- סימני זיהוי מיוחדים- "רק על עצמי ידעתי לספר..." התחביב הכי גדול שלי הוא- עוד כמה דברים שאני אוהב/ת לעשות- לעולם,אבל לעולם,לא תמצאו אותי בלי- הבן אדם הכי קרוב אליי הוא- הבת אדם הכי קרובה אליי היא- הדבר שהכי משמח אותי הוא- טוב לי כשאני שומע/ת את [לא בהכרח מוזיקה ;)]- גם בעד מיליון דולר לא הייתי מתפשר/ת על- בעד מיליון דולר הייתי מתפשר/ת על- סוד אפל שלא ידעתם עליי- הרגל מגונה שלי- כשאף אחד לא רואה,אני- אני לא מסוגל/ת לראות- אני לא מסוגל/ת לשמוע- אני לא מסוגל/ת לעשות- הסרט שאני הכי אוהב/ת הוא- הסרט הכי גרוע שראיתי הוא- לו הייתי רוטשילד,מה הייתי עושה עם כל הכסף?- אני הכי פוחד/ת מ- החלום שלי הוא- בתור ילד/ה... אהבתי את המשחק- הייתי מכור/ה לתוכנית- הייתי אוסף/ת- שיר הילדים האהוב עליי ביותר היה- מושא ההערצה שלי היה- רציתי להיות בעתיד- הדמות המצויירת החביבה עליי הייתה- משהו שאני הכי זוכר/ת מהגיל הזה הוא- הכי נידנדתי להורים שיקנו לי- הכי פחדתי מ-

shira245

New member
^__^

תעודת זהות שם- שירע גיל- 17 לנצח. עיר- מושב
. צבע עיניים- חום. צבע שיער- חום כהה. גובה- טוב טוב. סימני זיהוי מיוחדים- מגלגלת שיער. "רק על עצמי ידעתי לספר..." התחביב הכי גדול שלי הוא- למלא שאלונים. עוד כמה דברים שאני אוהב/ת לעשות- למלא סקרים. לעולם,אבל לעולם,לא תמצאו אותי בלי- שיער? הבן אדם הכי קרוב אליי הוא- אנאעארף. הבת אדם הכי קרובה אליי היא- ^^ הדבר שהכי משמח אותי הוא- כסף
. סתם
המוווווווווווווווווווון דברים שחלקם ניתן להשיג עם כסף וחלק לא
. טוב לי כשאני שומע/ת את [לא בהכרח מוזיקה ;)]- גם בעד מיליון דולר לא הייתי מתפשר/ת על- בנזוג. בעד מיליון דולר הייתי מתפשר/ת על- עבודה
. סוד אפל שלא ידעתם עליי- קקטוססססס. הרגל מגונה שלי- לגלגל שיער. כשאף אחד לא רואה,אני- מחטטת באף? אני לא מסוגל/ת לראות- כוכב נולד? אני לא מסוגל/ת לשמוע- ^^ אני לא מסוגל/ת לעשות- לתפור
לבשל
. הסרט שאני הכי אוהב/ת הוא- חומות של תקווה. הסרט הכי גרוע שראיתי הוא- קייט וליאופלד.נרדמתי באמצע. לו הייתי רוטשילד,מה הייתי עושה עם כל הכסף?- been there,done that
. אני הכי פוחד/ת מ- עכברים. החלום שלי הוא- בתור ילד/ה... אהבתי את המשחק- מחבואים. הייתי מכור/ה לתוכנית- בולייי. הייתי אוסף/ת- כלום. שיר הילדים האהוב עליי ביותר היה- הכבש השישה עשר. מושא ההערצה שלי היה- ווסטליייף. רציתי להיות בעתיד- רופאה. הדמות המצויירת החביבה עליי הייתה- אפריל. משהו שאני הכי זוכר/ת מהגיל הזה הוא- בוץ,מחבואים,אופניים,פרחים,חלזונות. הכי נידנדתי להורים שיקנו לי- לא זוכרת
יצאתי דפוקה בשאלון.לא להתייחס הכי פחדתי מ-

יודעת מה? גמלי בא!../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

תעודת זהות שם-טל גיל-19 עיר-יבנה (חור) צבע עיניים-חום צבע שיער-חום גובה-167 סימני זיהוי מיוחדים-לא נראה לי שיש..אולי קוקו..חחחח "רק על עצמי ידעתי לספר..." (צר עולמי כעולם נמלה??) התחביב הכי גדול שלי הוא-טלויזיה עוד כמה דברים שאני אוהב/ת לעשות-לבשל,לגלוש באינטרנט לעולם,אבל לעולם,לא תמצאו אותי בלי-פלאפון? הבן אדם הכי קרוב אליי הוא-נראה לי אמא הבת אדם הכי קרובה אליי היא-אהה..זה היה אמור להיות בן מקודם? טוב אז תחליפו בין השאלות והבן אדם הכי קרוב אלי נראה לי אחי הגדול הדבר שהכי משמח אותי הוא-סופ"ש טוב לי כשאני שומע/ת את [לא בהכרח מוזיקה ;)]- האנשים שאני אוהבת מאושרים גם בעד מיליון דולר לא הייתי מתפשר/ת על- התה הורוד היומי שלי בעד מיליון דולר הייתי מתפשר/ת על-החדר שלי סוד אפל שלא ידעתם עליי- אני גרועה בלזרוק חיצים למטרה(אבל ממש גרועה!!) הרגל מגונה שלי- לקום כל יום רבע שעה לפני כדי להישאר לישון עוד רבע שעה(שריטה..) כשאף אחד לא רואה,אני- רואה השמינייה אני לא מסוגל/ת לראות-ספורט אני לא מסוגל/ת לשמוע-מזרחית אני לא מסוגל/ת לעשות-זריקות הסרט שאני הכי אוהב/ת הוא-יש הרבה הסרט הכי גרוע שראיתי הוא-רעש לבן...לא יודעת אם הוא גרוע..אבל הוא מפחייידדד! לו הייתי רוטשילד,מה הייתי עושה עם כל הכסף?-קונה אוטו,נוסעת לחו"ל,תורמת וקונה מלא מתנות למשפחה ולחברים אני הכי פוחד/ת מ-זריקות/בדיקות דם וכו החלום שלי הוא-שיהיה טוב בתור ילד/ה... אהבתי את המשחק-ברביות הייתי מכור/ה לתוכנית-דוסון
הייתי אוסף/ת-מכתביות,בולים,גוגואים,פוגים,סבונים,גולות ועוד ועוד שיר הילדים האהוב עליי ביותר היה-וואי..לא זוכרת.. מושא ההערצה שלי היה-שחקי דוסון..ויותר מוקדם הייתה מיכל ינאי רציתי להיות בעתיד-גננת..פחחח הדמות המצויירת החביבה עליי הייתה- בימבה! ובבר! וואי..אהבתי מלאאא משהו שאני הכי זוכר/ת מהגיל הזה הוא-רק דברים שמוקלטים בוידאו..אין לי זכרון משו...חחחח הכי נידנדתי להורים שיקנו לי- בית ברביות! הכי פחדתי מ-זריקות/בדיקות דם וכו (לא עבר לי..הא?) זה הכול?? אני רגילה ל90217430212 שאלות!

Dawson girl

New member
השמיניה?../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif

איך נפלו גיבורים
איזה תה ורוד?

חחחח..../images/Emo105.gif

תה פירות יער!! מעולה!! התמכרתי לאחרונה לתה בטעמים! זה פשוט מדהים!!!

E u t e r p e

New member
יההה../images/Emo42.gif

גם לי יש את הקטע של לכוון את השעון לרבע שעה קודם כדי לחזור לישון
אבל אח''כ אני פשוט מכבה אותו ולא באמת מתעוררת
.

M r s J o n e s

New member
גמני ככה עם הפלאפון../images/Emo6.gif

יותר נכון-אני מתעוררת מחליטה שאני עייפה מכוונת את השעון מעורר 3 דקות קדימה,הוא מצלצל,עוד 5 דקות קדימה ואז פתאום אני קולטת שתוך 10 דקות אני צריכה להיות מאורגנת
. תה עם טעמים
.

Dawson girl

New member
^__^

תעודת זהות שם- נעמי גיל- 18 ו-10 עיר- כרמיאל זה לא עיר
צבע עיניים- חום ירוק צבע שיער- חום בהיר גובה- 1.70? סימני זיהוי מיוחדים- משקפיים? תסרוקת אנה פרנק?
"רק על עצמי ידעתי לספר..." התחביב הכי גדול שלי הוא- לקרוא עוד כמה דברים שאני אוהב/ת לעשות- לנהל פורומים
לראות טלויזיה לעולם,אבל לעולם,לא תמצאו אותי בלי- משקפיים? פלאפון? הבן אדם הכי קרוב אליי הוא- הכלב :$ הבת אדם הכי קרובה אליי היא- אנערף הדבר שהכי משמח אותי הוא- לשמוע חדשות טובות לשם שינוי
טוב לי כשאני שומע/ת את [לא בהכרח מוזיקה ;)]- קול של מישהו אהוב בטלפון גם בעד מיליון דולר לא הייתי מתפשר/ת על- פחות מהטוב ביותר בעד מיליון דולר הייתי מתפשר/ת על- אנערף. סוד אפל שלא ידעתם עליי- אני גרוזינית!
סתם לא
אממ אממ.. מוצאי, הרבה דורות אחורה אמנם, הוא מרוסיה
הרגל מגונה שלי- לשחק עם הגומיות
כשאף אחד לא רואה,אני- משחקת עם הגומיות אני לא מסוגל/ת לראות- אלימות אני לא מסוגל/ת לשמוע- מזרחית? אני לא מסוגל/ת לעשות- לקרוא עד הסוף ספר לא מעניין^_^ הסרט שאני הכי אוהב/ת הוא- אנערף. יש הרבה הסרט הכי גרוע שראיתי הוא- 40 יום בלי :S לו הייתי רוטשילד,מה הייתי עושה עם כל הכסף?- כתבתי את זה בבת''צ
אני הכי פוחד/ת מ- מוות החלום שלי הוא- להגשים את החלומות שלי
בתור ילד/ה... אהבתי את המשחק- מונופול
הייתי מכור/ה לתוכנית- אנערף? הייתי אוסף/ת- בולים שיר הילדים האהוב עליי ביותר היה- כאן נולדתי, כאן נולדו לי ילדיי, כאן בניתי את ביתי בשתי ידיי
מושא ההערצה שלי היה- קייטי הולמס בימיה היפים :$ רציתי להיות בעתיד- אמנית
סופרת
הדמות המצויירת החביבה עליי הייתה- פיטר פן הגבר גבר
משהו שאני הכי זוכר/ת מהגיל הזה הוא- שהייתי חמודה
ואז זה נעלם
הכי נידנדתי להורים שיקנו לי- כלב
הכי פחדתי מ- אנערף.

E u t e r p e

New member
אוי../images/Emo42.gif

40 יום בלי
איזה סרט הזוי
בחיים אני לא אשכח את המכונת כביסה המתפרצת הזו בסוף
. הזוי לחלוטין. כפרעליך

טוב בגלל שאני נחשבת ל"צעירה"

חח לא חובבת גדולה של שאלונים אבל שהיה תעודת זהות שם-שרון כהן גיל- 20 ( חדשה בתחום עדין הכחשה ! ) עיר-אשדוד ( לא ואני לא ערסית! ) צבע עיניים-חום קולה ( חחח כן זאת ההגדרה) צבע שיער-חום גובה- 160 ( לעומת כל הגבוהות פה! ) סימני זיהוי מיוחדים- מסטיק אורביט ירוק ושמיכי! "רק על עצמי ידעתי לספר..." התחביב הכי גדול שלי הוא-כל מה שקשור בתקשורת ( תסריטאות, בימוי, צילום וכו...) עוד כמה דברים שאני אוהב/ת לעשות- חח שטויות עם חברים :) לעולם,אבל לעולם,לא תמצאו אותי בלי-שמיכי ובושם הבן אדם הכי קרוב אליי הוא-יוחאי ( החבר הכי הכי טוב שלי!) הבת אדם הכי קרובה אליי היא-יוחאי ( ואל תשאלו למה) הדבר שהכי משמח אותי הוא-אמממ.. שאני מקבלת פידבקים חיוביים על הכתיבה שלי .. טוב לי כשאני שומע/ת את [לא בהכרח מוזיקה ;)]-חברים שלי . גם בעד מיליון דולר לא הייתי מתפשר/ת על- אהבה בעד מיליון דולר הייתי מתפשר/ת על-פורנו סוד אפל שלא ידעתם עליי-אני ריגשי ברמות -על הרגל מגונה שלי-נס :) ( בכל מצב בכל מקום!) כשאף אחד לא רואה,אני-מדברת עם עצמי ( ולא סתם! ברבים!) אני לא מסוגל/ת לראות-סרטים אכות ג' ( כל הסירטי אבי ביתר למינהם) אני לא מסוגל/ת לשמוע-מזרחית ורוק כבד! אני לא מסוגל/ת לעשות- לגעת למישהו בנקודות שכואבות לו ( חח לא פיזית רגשית) הסרט שאני הכי אוהב/ת הוא- אמ יש מלא.. הסרט הכי גרוע שראיתי הוא-חח יש עוד יותר מלא! לו הייתי רוטשילד,מה הייתי עושה עם כל הכסף?-אה תורמת והרבה וכמובן שמפיקה סדרות סטייל דוסון ! אני הכי פוחד/ת מ-חושך ורוחות ( כן אני יודעת ) החלום שלי הוא-לעשות סרט/סידרה שתיגע במישהו (מספיק לי בנאדם אחד) בתור ילד/ה... אהבתי את המשחק-חח הכל הכי הייתי טום -בוי ( בגלל זה התחברתי לג'ואי) הייתי מכור/ה לתוכנית-דוסון ( כאילו זה לברור זה הכי הפורום) הייתי אוסף/ת-אמ.. מחקים האלה שהינו מקבלים בימי הולדת... שיר הילדים האהוב עליי ביותר היה-"אבא סיפור" מושא ההערצה שלי היה-אממ.. מייקל ג'קסון בתקופה הרעה שלי, לאונרדו די גם בתקופה הרעה שלי ואחרי זה קייטי בתקופה היפה שלה.. רציתי להיות בעתיד-במאית ( לא לא כמו דוסון!) או תסריטאית. הדמות המצויירת החביבה עליי הייתה-מוש השור! ואבא בונה! ונעלולי פלא ובוב-ספונג' כן אני מכורה למצויירים! וסימבה ממלך האריות! משהו שאני הכי זוכר/ת מהגיל הזה הוא-את שמיכי! הכי נידנדתי להורים שיקנו לי-כלב אבל זה עד היום!

חח שמיכי זאת השמיכה שלי

וחברים שלי החליטו שיש לה אישיות משל עצמה והיא סוג של פ'רחה .. חח עזבו לא תבינו..

E u t e r p e

New member
if you ever leave..../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

והרי משפט הזוי: הנשף היום
אעאעאעאעאעאעאעא
אני מתרגשת כמו טמבלית אמריקאית טיפוסית:] אבל קניתי בגדים סלאטי-שקסיים ביותר:] ויהיה כיף
קיצר שאלון
תעודת זהות שם-סינדראלה
גיל-17 וחצי ויומיים
עיר- זה אחלה? צבע עיניים-חום צבע שיער-כנ''ל גובה-, אבל זה משתנה
168 סימני זיהוי מיוחדים-אמ. יש שיגידו גבוהה ורזה? אבל אני לא באמת גבוהה, והרזון איז פיידינג אוואי
. "רק על עצמי ידעתי לספר..." התחביב הכי גדול שלי הוא-אמנות? מוזיקה? לא יודעת. עוד כמה דברים שאני אוהב/ת לעשות-^+ לאפות:] ולהסתובב עם החברות:], וכדורסל:] לעולם,אבל לעולם,לא תמצאו אותי בלי-ממ אופטלגין/אקמול/נורפן
הבן אדם הכי קרוב אליי הוא-אין הכי. יש המון אנשים שקרובים אליי...אבל אין מישהו שיודע עליי הכל:] הבת אדם הכי קרובה אליי היא-נו כנ''ל הדבר שהכי משמח אותי הוא-סבתא החמודה
טוב לי כשאני שומע/ת את [לא בהכרח מוזיקה ;)]-גיטרות
גם בעד מיליון דולר לא הייתי מתפשר/ת על-המשפחה שלי? בעד מיליון דולר הייתי מתפשר/ת על-עזבו אותי באמשכם סוד אפל שלא ידעתם עליי-אני הולכת היום לנשף חורף
הרגל מגונה שלי-לשמוע בקסטריט בויז לאחרונה
כשאף אחד לא רואה,אני-שומעת בקסטריט בויזXD אני לא מסוגל/ת לראות-נחשים
אני לא מסוגל/ת לשמוע-נחשים
ואנשים שמפהקים בקול! שונאת את זה! אני לא מסוגל/ת לעשות-שפגט?ועמידת ידים! הסרט שאני הכי אוהב/ת הוא-שקספיר מאוהב:] הסרט הכי גרוע שראיתי הוא-אהבה זה כך הסיפור לו הייתי רוטשילד,מה הייתי עושה עם כל הכסף?-מפיקה את כנר על הגג מחדש
. סתם. אמ.. קונה כמה להקות.. ונוסעת לארה''ב לחרוש אותה לכל אורכה ורוחבה. ומניחה שתורמת חלק מזה. אני הכי פוחד/ת מ-נחשים החלום שלי הוא-נקסט בתור ילד/ה... אהבתי את המשחק-ברביות
.הא ותץמיד חלמתי על ג'יפ קטן כזה.. כמו שתמיד היה לילדים העשירים והמסובסדים
הייתי מכור/ה לתוכנית-הופה היי שליטההה
הייתי אוסף/ת-פפסלי חרסינה...כמו רוסיה קטנה
שיר הילדים האהוב עליי ביותר היה-נפגשנו בתוך המחשב.. אז למה אני מתאההההב.. ווהו יה-יה טודו דו דו יה!. תתמודדו עם זה:] מושא ההערצה שלי היה-יגאל בשן/אדם רציתי להיות בעתיד-דוגמנית.וכשהבנתי שזה לא מציאותי אז רקדנית בטן
. הדמות המצויירת החביבה עליי הייתה-אודט
משהו שאני הכי זוכר/ת מהגיל הזה הוא-כמעט הכל
הכי נידנדתי להורים שיקנו לי-כלב הכי פחדתי מ-בהתחלה כלבים, ואז התאהבתי בהם. זהו? היה קצר. יומטוב

Dawson girl

New member
נשף חורף ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אממ כפרעלייך תהני
אמן ותכבשי את זה-שאין-לנקוב-בשמו (
), ולא תגמרי בסוף הערב כמו סמרטוטה שמישהו מחזיק לה את השיער כשהיא מקיאה. כאילו נשף והכל אבל עדיין:|

למעלה