טוב! אני נכנעת!

Nagini Potter

New member
טוב! אני נכנעת!

נמאס לי להגיד "עוד כמה ימים" אז אני מפרסמת עכשיו! את הפרק השני! בסיפור שלי! על נגיני! כן כן שמעתם טוב! נכון שאתם מאושרים עד הגג? (תעברו כמה עמודים אחורה כדי להזכר על איזה סיפור אני מקשקשת לכם במוח) טוב.... יש כמה דמויות שיצאו לי.... טיפה דומות לדמויות מהארי פוטר.... ניסיתי להוריד את הדמיון בעריכה - אבל אני לא יודעת אם הצלחתי להוציא את זה. אז תגידו לי אם אתם מוצאים דמיון בין הדמויות שלי לאלה של הארי פוטר..... טוב.... אני מקווה שתאהבו את זה.... כי לא תאהבו את זה עוד הרבה זמן - עכשיו יש מדבר ענקי של שיעור אחד בכל פרק, ועד שלא עוברים כל השיעורים העלילה לא מתקדמת לשום מקום! מוווהאהאהאהא!!!!! נ.ב. סוף סוף התחלתי לקרוא את עולם הדיסק, ואני מתפוצצת מצחוק! חה חה! Nagini Potter כמו שפגסוס אמר כאן זה מכבר: "סופרים צריכים לשתוק כשהיצירות שלהם מדברות" -פרידריך ניטשה (זה למה לעזאזל אני מדברת כל כך הרבה? למה? למה?!?!)

Nagini Potter

New member
וואלה?!

טוב, אם את חושבת שאני כותבת כמו אנימורפס... מי אני שאתווכח..... ^_^ מה בדיוק דומה לאנימורפס? (בואה זה שם של נחש אבל יש לי הרגשה שזה מה שדומה....) Nagini Potter´ "אם תגיד לאדם שיש 1000 מליארד כוכבים ביקום, הוא יאמין לך. אם תאמר לו כי על הספסל צבע טרי, הוא ירגיש צורך לגעת בו כדי להיות בטוח." -חוקי מרפי

Nagini Potter

New member
תיקון.....

אני תמיד טועה במשהו... המפ... כתבתי "יש לי הרגשה שזה מה שדומה" וזה היה אמור להיות כמובן "יש לי הרגשה שזה לא מה שדומה".... Nagini Potter "אכול אוכל בריא, בצע התעמלות היטב, היוועץ ברופאים הטובים ביותר - בכל מקרה, בסוף תמות." -חוקי מרפי (אני חושבת)

Nagini Potter

New member
כן, אני זוכרת שזה זה עם האנדרואיד..

מה את חושבת לעצמך! אני מעריצה רצינית! את יכולה לקחת את עשר הספרים הראשונים (את אלה שבאים אחר כך אני כבר לא כל כך זוכרת) לקחת איזה ספר שאת רוצה ולפתוח באיזה עמוד שאת רוצה (בלי להגיד לי איזה) ואז לבחור איזו שורה שאת רוצה - ואני תוך שתיים-שלוש שורות יודעת איזה ספר זה ובאיזה קטע זה..... אז בטח שאני זוכרת שספר 10 זה זה עם האנדרואיד! אבל מה דומה בין הסיפור שלי לספר של אנימורפס? אני מקווה שזאת השפה, כי אם השפה שלי דומה לזאת של אנימורפס אז היא צריכה להיות טובה, לא? Nagini Potter "אהבה היא חכמתו של השוטה ושטותו של החכם."

פגעסוס

Well-known member
מה לא אמרתי....

על סגנון הכתיבה (זורם ויפהפה) כבר דיברתי. את השפה (גבוהה וומתאימה לדמויות) כבר הזכרתי. והדמויות (אמינות, וקלות להזדהות) הוזכרו כבר פעמיים. נותרה העלילה, שהיא מושכת ומעולה, את מצליחה לשלב בין המסתורין (חוסר הידע בנוגע למה שיקרה) עם דברים קטנים שבעצם יוצרים את העולם (המשחק של פרופסור X). המעבר בין העבר לעתיד באמצעות חלום הוא מצויין להבהרת נושאים שהתרחשו בעבר. והגדלת כמות הדמויות תמיד מועילה, וככל הנראה גם כאן לא קימצת (פרופסור X, כל התלמידים, בואה וכו´) במילה אחת - אהבתי בכמה מילים - אהבתי מאוד, המשיכי כך... GYXOIO " אין די בכישרון כדי להיות סופר. מאחורי הספר צריך לעמוד בן אדם" - ראלף ואלדו אמרסון

אההההה, אבל עליתי על משהו כן מקורי:

סטונהארט זה מלשון לב אבן, נכון
כל הכבוד לי...
s@me @ne

o.h

New member
ואוו.....

אבל, פיספסתי משהו בין הפרק הראשון לשני? לא משנה! הסיפור גדול! הוא עשה לי צמרמורת. ואנ י לא יודעת מה עוד לכתוב, שאנשים אחרים לא כתבו, אז אני אסיים פה. או<פ>יר

S.Riddle

New member
ללללאאאאאא!!!!! לללללאאאאא!!!!!

למה?!?!?! למה התחלת לקרוא את עולם הדיסק?!?! זהו, עכשיו את מוכתמת לכל חייך!!!!!!! *בורחת אל יוקיטו* -לירון שמתעבת בכל תוקף את עולם הדיסק-

Blackice

New member
Discworld Rules!!!!!!!!!!!!!!!!

how dare you insult the grand O´ll Discworld?!?!? you should be disemboweled and fed a rotten shoop! סתאאם אבל באמת, עולם הדיסק הוא בין הסדרות הכי הכי טובות שקראתי וכל הכבוד למי שמתחיל לקרוא אותו. רק המלצה אחת קטנה- לקרוא באנגלית. אפילו יותר מהספרים של הארי פוטר, בפרי עולם הדיסק מפסידים כמעט -הכל- כשהם מתורגמים. אבל עדיין הם ספרים אדירים בתור מתורגמים. (2+2 ... מה זה אומר על מה שאני חושב עליהם באנגלית?) Blackice שמתחיל לחשוב שאני שורץ פה יותר מדי

S.Riddle

New member
אתה יודע מה? אתה צודק!

איזה ספר נהדר ומקסים! הספרן באוניברסיטה הוא אורנגוטנג, מפקד משמר העיר הוא שיכור, ושלד בשם מוות מאמץ ילדה וחושב שהסיבה היחידה ששווה לחיות בשבילה היא חתולים! ממש נהדר!!!!
ולא, אני לא יודעת את כל זה בגלל שקראתי את זה, אני יודעת את זה כי ליאת מזבלת לי את השכל 24 שעות ביממה, ונמאס לי כבר!!!!!! אתם רוצים ספר טוב? ספר מעולה? תקראו את שר הטבעות, ועכשיו! -לירון, עצבנית ביותר ברגע זה-

Blackice

New member
אין מה לומר, רק התיאור שלך

מעלה לי חיוך על הפנים :) קשה לי להבין איך אפשר לכתוב את מה שכתבת ולא להנות מההומור השזור בפנטסיה. את יודעת מה- אולי אם לא דיסקוורלד אז דאגלס אדאמס. תקחי את "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" ותראי איך זה יכול להיות נהדר. כשלעצמי, אני קראתי קודם את דאגלס אדאמס לפני טרי פראצ´ט אז אולי זה הכין אותי לסוג ההומור המיוחד הזה. וקראתי את ההוביט ואהבתי, וניסיתי להתחיל את שר הטבעות והשתעממתי כל כך ב50 עמודים הראשונים שהנחתי בצד את הספר. Blackice מבקר בשעת לילה מאוחרת בגלל שהוא ראה עכשיו את "נערה בהפרעה" והוא לא יכול לשון.

Nagini Potter

New member
האמת, אני קוראת בעברית.....

אני לא חושבת שהאנגלית שלי מספיק טובה לעולם הדיסק..... ואני קוראת ספר כמו עולם הדיסק כדי לצחוק קצת, וכשאני קוראת באנגלית אני כל כך מרוכזת שאני לא מספיקה לצחוק....... אבל גם ככה אני בוכה מרוב צחוק, אז מה זה משנה. Nagini Potter "מי שנוחר חזק יותר הוא זה שנרדם ראשון." -ושוב, חוקי מרפי.

S.Riddle

New member
לי דווקא אין בעיה עם האנגלית...

יש לי בעיה עם הרעיונות המגוכחים והלא מתחיקים בעליל שקיימים בספר הזה, זה הכל. לונג ליב לורד אוף דה רינגס!!!

Ms. Potter

New member
רגע ! ../images/Emo22.gif

וואה ! מאיפה משיגים את כל הספרים האלה חוץ מלקנות ??? בספריות אצלינו אין כמעט ספרים מהסוג הזה !!! וואה ! ולירון, אם את יודעת טיפה יפנית אז: Aitai na Aenai na Setsunai na Kono kimochi Ienai no Iitai no Chansu nogashite bakari Datte Datte tsubasa hiroge futari de Sora wo marason Yume wo yunizon shitai *Hora Catch You Catch You Catch Me Catch Me Matte Kotchi wo muite suki da to itte Sou Nice to Meet You Good to See You Kitto Atashi no omoi anata no haato ni tonde tonde yuke Mayowanai Tama ni ne Nakunatchau Karada no batterii Anata no egao de itsu mo juuden mantan Pawaa bakuhatsu shichae O-negai O-negai Mazu wa o-tomodachi kara Waratte mitsumete tanoshii mainichi ni shitai **Hora Catch You Catch You Catch Me Catch Me Zettai Unmei datte O-niai datte Sou Nice to Meet You Good to See You Kitto Dare ni mo makenai Anata ni sekai de ichiban ichiban ichiban ichiban Koi shite ´ru חוץ מזה, שזה בטח מוכר לך! לימור.

S.Riddle

New member
טא דה!!!! זה בשבילך לימור

I want to see you, but I can´t see you. This feeling I have is so lonely I can´t tell you, but I want to tell you I keep missing my chance. But still, but still, I want to spread my wings with you Marathon across the skies with you And have dreams in unison with you. Now, catch you, catch you, catch me, catch me, wait for me. Look over her and tell me you love me. Yes, nice to meet you, good to see you, I´m sure of it. Let my feelings for you fly, fly, fly away to your heart. I´m in love!

למעלה