נו ווווואי!!
איך את יכולה שלא לשים לב שרייצ´ל דלוקה סופנית על טוביאס? איך את יכולה שלא לשים לב שטוביאס מאוהב ברייצ´ל נואשות??? ומרקו לא איבד את שתי הנשים החשובות בחייו - רייצ´ל לא תמות כי אני לא מרשה לה, ואמא שלו גם לא מתה - ועוד מעט יבואו האנדליטים ויכסחו ליירקים את הצורה, ואז ויסר שלוש ייברח וינסה להשתלט על העולם לבד, אבל ג´ייק יבוא ויגיד לו "הלו. מיי ניים איז ג´ייק ___. יו השתלטתם על מיי ברוד´ר. פריפר טו דיי." ואז הוא יחטיף לוויסר שלוש מכות רצח (הוא אפילו יישכח להפוך לטיגריס, וירביץ לו בגוף האנושי שלו) ואז אמא של מרקו תשתחרר, וגם צ´פמן ה***** (עדיין, הוא סגן המנהל.... חייבים לקלל אותו) ומרקו סוף סוף ימצא את אמא, וכולם יחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה. רק אלורן-סמיטור-קוראס יצטרך לעבור כמה וכמה טיפולים פסיכולוגיים (עדיין, להיות ויסר שלוש זה לא כזה קל) ואחרי כמה שנים גם יעברו לו כל הפצעים מהמכות שג´ייק החטיף לו קודם, ואז הכל יהיה בסדר! אה, וגם ההורק באג´יר שקוראים לו ג´רמי יחיה באושר עם אישתו בעמק שהאלימיסט נתן להם, ויהיו להם הרבה הורק-באג´ירונים קטנטנים וחמודים. הסוף! מה לא ככה? Nagini Potter "´חירות או מוות.´ אדם בשם פטריק הנרי אמר את זה. אני תוהה אם היירקים ידעו לפני שהם הגיעו לכדור הארץ שבני אדם אומרים דברים כאלה. אני תוהה אם היירקים ידעו במה הם מסתבכים." -מתוך יומן כדור הארך של אקסימילי אסגרות איסתיל(הספינה התרסקה! כשבאו לחלץ אותו הוא ברח כל עוד נפשו בו! הכל התפוצץ! וור דה הל דיד הי גט אה דיירי?!?!)