טוב! אני נכנעת!

Ms. Potter

New member
וואה ! זה התרגום ???? lovely !

אני שומעת את השיר (זו מוסיקת דיסקו בהתחלה, אבל ללא ספק יפנית! איזו שפה יפה- רוצה גם ללמוד!). לימור. (דאם, זה נשמע קצת כמו צרפתית מפי הזמרת).

o.h

New member
נגיני, תגידי

אני יכולה לשלוח לך משהו לאימייל?

Nagini Potter

New member
בטח!

אם את לא יודעת, זה - [email protected] ותכתבי שזה ליעל, כי בעקרון זה אי מייל של אמא שלי..... Nagini Potter "כשכל שאר הדברים נכשלו - קרא את ההוראות."

LuNaTiC

New member
יעל!!!!!!!

זה היה פשוט מקסים!!!!!! ואפילו שכבר קצת מאוחר (מה זה קצת? אז רוב האנשים ישנים בשעה כזאת.. אוה וול...) סוף סוף היה לי זמן לקרוא והייתי מרותקת!!! זה היה ממש יפה!!! אמ.. איתרתי שגיאת כתיב קטנה כשכתבת טיק במקום תיק:) ו... אני חושבת שאני יודעת למה נטע התכוונה.. בקשר לאנימורפס.. נטע, את מדברת על ספר 10 נכון? אז יעל... זה היה ממש יפה ואני לא יכולה לחכות!! וכמובן.. ללונים שיגיעו בקרוב... (? בקרוב?) (גו לונים!).. -ענבל-

Nagini Potter

New member
תוווווודה!

הסיפור שלי? דומה לאנימורפס 10? פורקה? הלונים יחסית רחוקים, אבל אני אנסה להגביר את הקצב..... בקשר לתיק - אכן, הייתה לי דילמה גדולה בקשר לתיק, שאלתי את כל מי שאני מכירה, ואף אחד לא הצליח לענות על השאלה - תיק כותבים עם ט´ או אם ת´?!?! אז בסוף כתבתי עם ט´, שיהיה..... מבטיחה לתקן! Nagini Potter "יש שני דברים אינסופיים: היקום וטיפשותו של אח´שלי הקטן." -יעל איינשטיין.

LuNaTiC

New member
אז ככה...

הציטוט אדיר!!!! חחחחחח אמ.. אוקיי.. כי היה שם קטע עם חדר חשוך ואבן כזאת שצריך לגנוב ועטלפים!! זה למה.. ואני לא בדיוק זוכרת את הפרטים כי קראתי את זה ממש מזמן.. זה לא אחד מהספרים האהובים עליי למרות שהוא היה משריא קצת מהבחינה של רייצ´ל\מארקו.. כי זה היה ספר של מארקו ואז אני מחפשת רמזים והכל:))) אוףףף אני לא יכולה להאמין שהיא מתה ואני לא קראתי את זה ואוףףףף אני התעצבתי עכשיו.. אז.. אני אחשוב על מארקו ורייצ´ל... די אני הולכת לבכות למה עשיתי את זה לעצמי???? ריאליטי קולס! אמ.. בכל אופן יעל, יש לך שם משהו... והוא אדיר!!!!! ואני חושבת שבסוף נגיני תהיה עם... אחד התאומים האלה.. השקט הזה.. או שהוא יהיה גם בחבורה שלהן... או ש.. לא.. לא יודעת.. פשוט זה שהיא תהיה עם אדם זה קצת צפוי או.. לא יודעת.. החברים שלו מעצבנים אותי אז אני לא רוצה שהוא יהיה איתה.. אבל.. מי אני שאחליט??? אני בכלל לא מכירה את הבנאדם!! תמשיכי יעל!! *ענבל חוזרת לדיכי בגלל רייצ´ל* :((((((((((((((((((( -ענבל-

Nagini Potter

New member
^-^

האמת, מתוכנן משהו עם התאומים, אבל לא נראה לי שזה בנושא שאת מתכוונת אליו..... אני שמחה ששמת לב שהוא שקט, חשבתי שאולי לא עשיתי את הדמות שלו חזקה מספיק..... טוב, אניוואי, תודה תודה תודה על כל המחמאות, אין כמו ניפוח טוב לאגו כדי לתת השראה לסיפור
....... נגיני אכן תהיה עם מישהו, אבל זה מתוכנן רק לעתיד היותר מדי רחוק (כשהיא תגיע לגיל שש עשרה) ואני מתכננת לסיים את הסיפור עם נשיקה, אבל אני לא בטוחה שאני בכלל אגיע לסוף..... ואני לא מגלה מי זה, ויכול להיות שמתישהו יתחשק לי להוסיף לה איזה רומן קטן - לא יודעת. למה צפוי שהיא תהיה עם אדם? טוב, אני יכולה להגיד לך שכרגע אני לא מתכננת שהיא תתחיל לחבב אותו בצורה יוצאת דופן אבל.... מילא.... רק רמז קטן בקשר למי שהיא תתאהב בו: תזכרי שאת עוד לא מכירה אפילו חצי מהדמויות שאני מתכננת, ואני לא מכירה אפילו חצי מהדמויות שאני עוד לא מתכננת..... רציתי לשאול - ראית קשר בין מישהו לדמות מהארי פוטר? ´בקשה תגידי שלא..... ואל תהיי בדיכי בגלל רייצ´ל, היא לא תמות בסוף! תלמדי מזינה ומDS - גם אם מישהו מת, זה לא אומר שהוא הולך לשום מקום..... סתם אחת כאן כתבה שרייצ´ל מתה כדי לעצבן אותנו, או כי מישהו אמר לה את זה כדי לעצבן אותה. רייצ´ל וויל בי אולרייט, אנד שי אנד מרקו וויל ליב הפילי אבר אפטר..... Nagini Potter כל ההכללות אינן נכונות

LuNaTiC

New member
אוה אוקיי...

ו.. אמ.. כשהתחלת לתאר את חבר של אדם חשבתי על הארי..:) אבל רק לרגע.. טחחח היא כן תמות.. קראתי על זה כל מיני דברים.. ו.. נעמה לא כותבת דברים סתם בשביל לעצבן... ו.. אוייייייייייייי זה כל כך עצוב:((((((((

Nagini Potter

New member
אוף! איזה רעה!

אני ניסיתי לשכנע את עצמי שרייצ´ל לא מתה ואז את באת והרסת הכל! יופי, ענבל..... כשתיארתי את היצור השחור הקטן חשבת על הארי? חחחח.... מה הקשר? אני רוצה לראות אם אתם יודעים איזה דמויות דומות לאלה מהארי פוטר (כי אם אתם לא יודעים אז הצלחתי לעשות את הדמויות כמו שצריך! יש!) ומחר אני אגיד לכם על מי חשבתי...... Nagini Potter "כסף רב וחיים ארוכים כאוות נפשך - אלה שני דברים שמרבית בני האדם היו מבקשים לעצמם מעל לכל. הצרה היא, שאנשים נוטים לבקש לעצמם בדיוק את הדברים שמזיקים להם ביותר." -אם אתם לא יודעים כבר בעצמכם מי אמר את זה - בושו והיכלמו לכם! טפוי!

LuNaTiC

New member
אבל היא מתה.

היא מתה. היא מתה. היא מתה. היא מתה. היא מתה. היא מתה. היא מתה. =אנשים, איתכם הסליחה, יש לי קצת בעיות כרגע= רייצ´ל מתה. אין יותר רייצ´ל ומרקו. או רייצ´ל וטוביאס. כי אין יותר רייצ´ל. אין יותר רייצ´ל. היא מתה. -ענבל מתוסבכת- "יש אנשים עם משהו ממש דפוק בשכל" - ענבל בן יהודה.

o.h

New member
מי אמר שרייצ´ל תמות?

בכל מקרה היא לא תמות בקרוב. ולא נראה לי שאפילו יתרגמו את הספר שהיא תמות בו, אני מקירה אתר אחד שיש בו את כל התקצירים של כל הספרים, ועוד לא ראיתי איפה היא מתה. ד"א הספר האהוב עלי הוא 13, וחבל שהקטע שדיברתם עליו הוא ב10 כי אותו אני לא קראתי. או<פ>יר

PopPy

New member
תודה רבה לך אופיר,

עזרת לי מאוד לדלג על הדיון הזה כאילו כלום לא קרה, כי כתבת את הדבר שאני הכי שונאת לקרוא בטופיק, וכולכם טרחתם להזהיר אותי מראש. חמודים שכמותכם! פעם הבאה, תזכרו להזהיר מראש! |S| פופי |S|

PopPy

New member
לא לא לא לא לא!!!!!!!!!

לא רוצה כולם שוכחים מזכויות היוצרים שלי!!!!!! יותר נכון רום (Prof. Charly Weasly) שיחד איתו ועם עוד כמה אנשים נהגו לקשקש בצ´ט הזכיר לי את המשפט של אינשטיין "יש שני דברים אינסופיים - היקום והטיפשות של האדם" ואני הפכתי את זה ל"יש שני דברים אינסופיים - היקום והטיפשות של אתי כשהיא עייפה" ואת גנבת לי!!!!!!! לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה!!!!!!!! על הטופיקים שלי אין זכויות יוצרים (ניר משנה אותם עם הצבע שלו ועם השם שלו בסוף!) את האינפוליינים שלי כולם גונבים, את הכינוי לוקחים לי (מיקי.. לא חשוב..), זהו זה מעכשיו אחרי כל שטות תראו את הסימן ©כל הזכויות שמורות ל ™PopPy. חה! |S| פופי בהתפרצות ריגשית ובוידוי סוער. אל תיחסו..(כל הזכויות שמורות לPopPy™ (הזהרתי אתכם שאחרי כל שטות שאני אומרת אני יעשה את זה? אז תראו את זה עכשיו הרבה ^-^) |S|

Nagini Potter

New member
ווא!!

אה! את הקטע עם העטלפים בהודעה לא ראיתי משום מה...... אבל עכשיו ראיתי! אכן, שמתי לב לדמיון המדהים בין שתי המשימות, ובהתחלה נגיני היתה אמורה להציע משהו אחר, אבל שיניתי את זה לעטלף...... מאוחר יותר היא תתוודה בפני מישהו (לא מגלה מי!) שאת הפיתרון עם העטלף היא "לקחה מספר של ק. א. אפלגייט." או משהו כזה. עכשיו הבנתי!!!!!! נגולה אבן מעל ליבי!!!! (נגולה?! ככה אמורים להגיד?) Nagini Potter טוביאס ורייצ´ל לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז מה אם הוא נץ והיא בת אדם? זה לא יפריע להם להתאהב ולהתנשק ולהתחתן לעשות הרבה ילדים קטנים עם נוצות של נץ אדום זנב!!

LuNaTiC

New member
סו נוט!!!!

יעל... כאילו... טוביאס ורייצ´ל??? מרקי ורייצ´!!!!!!! וזהווווווו, זה סופי!! "אתה בטוח?" "בטוח" "זה סופי?" "סופי" אז אחרי שהבהרנו... אנחנו יכולים לחזור לשיגרה!!!! או שלא.... מרקו המסכן שלי!!! הוא איבד את שתי הנשים החשובות בחייו!!! *סוב סוב*

The Death

New member
SO NOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוביאס הוא שלי רוק שלי! בגלל זה אני כל כך אוהבת את ספר 13 ואתם ראיתם את טוביאס בסידרה? *העיינים של אופיר יוצאות מחוריהן והלב קופץ* הוא כזה חתיך!!!!!!!! "אופיר תשתקי!" "טוב" יש לי שני מלאכים כאלה כמו בקרטונס, אבל הם לו שדון ומלאך הם יותר... "אופיר, תפסיקי לשתות בירה" "בסדר" אני נדבקתי בפיצול אישיות של... למי עוד היה פיצול אישיות? "אופיר, תפסיקי לחתוך לעצמך ת´ורידים" "בסדר" "אופיר תלכי לישון" "בסדר" אוקיי עכשיו אופיר צריכה ללכת בשביל......................... לדפוק ת´ראש במשהו מכאיב. והיא לא צחזור מחר, כי היא תשכב כל היום על ספות לא נוחות ותדבר על הילדות הקשה שהיתה לה, ועל איך הכל באשמת אמא שלה וגם באשמת דניאל. כן דניאל אשם בכל, אני לא יודעת איך, אבל זה חייבת להיות אשמתו. אתם רואים מה חוסר שינה עושה לבני אדם? ולפני שאני הולכת, רציתי לשאול את סקיטר למה הוא כותב פנקייקים, במקום פאנפיקים. ואני צריכה להפסיק להשתמש בכינוי הזה, כי מחר אח שלי חוזר והוא יעשה לי משהו בסיגנון לירון. וסאות´ פארק רולז וגם בראד פיט, קיאנו ריבס, ווסטלייף, המומיה2, כוכב הקופים, בן אפלק, ג´וליה רוברטס, חברים, דוסון קריק, ברנדן פרייז´ר וכמובן הארי פוטר או<פ>יר שהולכת להשלים הרבה הרבה הרבה שעות שינה

The Death

New member
כמובן שרוק= רק

וכן אני עדיין פה כי קראתי ת´הודעה של יעל, שמעכשיו אני לא קוראת לה נגיני, כי נזכרתי מי זאת נגיני. או<פ>יר

למעלה