SO NOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוביאס הוא שלי רוק שלי! בגלל זה אני כל כך אוהבת את ספר 13 ואתם ראיתם את טוביאס בסידרה? *העיינים של אופיר יוצאות מחוריהן והלב קופץ* הוא כזה חתיך!!!!!!!! "אופיר תשתקי!" "טוב" יש לי שני מלאכים כאלה כמו בקרטונס, אבל הם לו שדון ומלאך הם יותר... "אופיר, תפסיקי לשתות בירה" "בסדר" אני נדבקתי בפיצול אישיות של... למי עוד היה פיצול אישיות? "אופיר, תפסיקי לחתוך לעצמך ת´ורידים" "בסדר" "אופיר תלכי לישון" "בסדר" אוקיי עכשיו אופיר צריכה ללכת בשביל......................... לדפוק ת´ראש במשהו מכאיב. והיא לא צחזור מחר, כי היא תשכב כל היום על ספות לא נוחות ותדבר על הילדות הקשה שהיתה לה, ועל איך הכל באשמת אמא שלה וגם באשמת דניאל. כן דניאל אשם בכל, אני לא יודעת איך, אבל זה חייבת להיות אשמתו. אתם רואים מה חוסר שינה עושה לבני אדם? ולפני שאני הולכת, רציתי לשאול את סקיטר למה הוא כותב פנקייקים, במקום פאנפיקים. ואני צריכה להפסיק להשתמש בכינוי הזה, כי מחר אח שלי חוזר והוא יעשה לי משהו בסיגנון לירון. וסאות´ פארק רולז וגם בראד פיט, קיאנו ריבס, ווסטלייף, המומיה2, כוכב הקופים, בן אפלק, ג´וליה רוברטס, חברים, דוסון קריק, ברנדן פרייז´ר וכמובן הארי פוטר או<פ>יר שהולכת להשלים הרבה הרבה הרבה שעות שינה