טוב אמ

shmeksit

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היו אני מחלקת חיבוקים! יאייי ^^ חעע...

טלי :|

היית צריכה לדבר איתי. ולספר לי הכל, פשוט הכל. גם אם קצת השתפר כי ראית סרט. כשתראי את זה תתחברי, אני רוצה לשמוע הכל.
את יודעת, אני מקווה, שאני תמיד, אבל תמיד פה בשבילך. ומוכנה לשמוע כל בעיה הכי קטנה, וכל שטות וכל מילה ואות. ואת יודעת, אני מקווה, כמה אני אוהבת אותך

shooroo

New member
../images/Emo24.gif

דברי איתי. בעצם אם את לא רוצה אז לא. אבלאבל אם את כן, אז אני פה ואני אקשיב.
אוהבת אותך.

../images/Emo24.gif

באמת אשמח להקשיב לך, אם תרצי לספר לי. [את יודעת? הרבה אנשים יהיו מוכנים להשליך לעברך גלגל הצלה, כדי שתוכלי לעלות שוב למעלה.]

poohandme

New member
D:

אלאור אומר/ת: אוף להיות עייפה זה כל כך מעייף -_- I wish I was special אומר/ת: נכון I wish I was special אומר/ת: * אלאור אומר/ת: XD אלאור אומר/ת: אוף.. הפוורם כבר פועל לך -_- I wish I was special אומר/ת: ישנתי היום יותר מידי ואני יותר עייפה>< הממ...אני אבדוק-.- אבל סביר להניח שאם לך לא אז גם לי לא אלאור אומר/ת: כן.. לי עדיין לא אלאור אומר/ת: בא לי לנחות על המיטה ולהמשיך לישון (כאילו שישנתי היום אבל לא נורא) I wish I was special אומר/ת: יא>< אלאור אומר/ת: לישון *חולמת על לישון כמו מפגרת* I wish I was special אומר/ת: את עושה אותי עייפה יותר אלאור אומר/ת: לא נורא I wish I was special אומר/ת: אין לי כוח להקליד I wish I was special אומר/ת: סכייחץ אלאור אומר/ת: גם לי ..מחכה I wish I was special אומר/ת: ><; אלאור אומר/ת: עייפות בלתי מוגבלת. פיק ברכיים לא נגמר.. זו שעה שלא עוזבת.. לעולם אבל.. בלבך אתה יודע כו' וכולה I wish I was special אומר/ת: המ....מה? אלאור אומר/ת: זה שיר ששרנו היום בשירה בציבור קוראים לו "התחדשות" של נעמי שמר I wish I was special אומר/ת: אוקיי :_S אלאור אומר/ת: אני כותבת בלי לללראות מגניב (אני מתה על השולחן וכותבת) אלאור אומר/ת: XD I wish I was special אומר/ת: XDDD גם אניD: אלאור אומר/ת: הוו את גנבת!! I wish I was special אומר/ת: בטעות כתבתי גל I wish I was special אומר/ת: אז מה?D: אלאור אומר/ת: XF אלאור אומר/ת: *XD I wish I was special אומר/ת: XH חה. לא קשורD: אלאור אומר/ת: מזה אומר בכלל I wish I was special אומר/ת: זה לא אומר כלוםXFDDDDDD I wish I was special אומר/ת: אני גפיתXDDDDDDDDDD אלאור אומר/ת: בXD I wish I was special אומר/ת: כפית I wish I was special אומר/ת: מה זה XD? אלאור אומר/ת: XXD I wish I was special אומר/ת: בלהההה אלאור אומר/ת: בלעעעע I wish I was special אומר/ת: או יאאאאאאא דירטבאג I wish I was special אומר/ת: למה הים כחול?DDDD: אלאור אומר/ת: דירט מה I wish I was special אומר/ת: XDDDDDDDD אלאור אומר/ת: XXXXXXXXXX DDDDDDDDDD I wish I was special אומר/ת: XD I wish I was special אומר/ת: למה הים כחול?DDDDDDDDD: I wish I was special אומר/ת: אלאור אומר/ת: XX DD I wish I was special אומר/ת: I wish I was special אומר/ת: I wish I was special אומר/ת: I wish I was special אומר/ת: I wish I was special אומר/ת: אלאור אומר/ת: כי זה השתקפות אור אבל בעצם \המים כחולים.. מרוצה צוחקץ אלאור אומר/ת: *צוחקץ אלאור אומר/ת: *** I wish I was special אומר/ת: לא נווו I wish I was special אומר/ת: למה המים כחולים? I wish I was special אומר/ת: הים אלאור אומר/ת: כי הם לא באמת כחולים זו השתקפות אור >< I wish I was special אומר/ת: נווו את הורסת><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>> I wish I was special אומר/ת: חצ. I wish I was special אומר/ת: ים. I wish I was special אומר/ת: השת. I wish I was special אומר/ת: ק ת. אלאור אומר/ת: מטורפת I wish I was special אומר/ת: מטו. I wish I was special אומר/ת: רפת. אלאור אומר/ת: למה את כןתבת רק 3 מילים אלאור אומר/ת: *כותבת אלאור אומר/ת: *****אותיות I wish I was special אומר/ת: ככה יצא8-& I wish I was special אומר/ת: XDD חברה של אחותי התקשרהXDD אלאור אומר/ת: XD אלאור אומר/ת: '''''''''''''''KHHHHHHGHFSSSA I wish I was special אומר/ת: רגע אלאור אומר/ת: ףךלחיעכגדשזסבהנמצתץ.פםןוטארק'/ I wish I was special אומר/ת: לא שמעת את החלק המצחיקXD אלאור אומר/ת: ננו ו אלאור אומר/ת: מה קרה אלאור אומר/ת: הכל אלאור אומר/ת: בסד אלאור אומר/ת: ר I wish I was special אומר/ת: אני ידעתי שזאת היא, אני מגדת עתידות פתחתי את הטל ן ואמרתי לה "סיון לא פה" אלאור אומר/ת: וזו הייתה היא באמת < I wish I was special אומר/ת: כהXDDD והיא לא הבינה תמה רציתי ממנה וזה היה ממש מצחיקXDDDDDDDג אלאור אומר/ת: XD I wish I was special אומר/ת: כפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפית I wish I was special אומר/ת: כפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפית אלאור אומר/ת: >< אלאור אומר/ת: טוב לילה טוב נכנעתי I wish I was special אומר/ת: לא:=00000 I wish I was special אומר/ת: משעמם פה><;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;; I wish I was special אומר/ת: ;;;;; I wish I was special אומר/ת: יש לו שפםXDD I wish I was special אומר/ת: כפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפיתכפית I wish I was special אומר/ת: את פה?:0000000000000000000000000000000000000000000000 I wish I was special אומר/ת: זה המון פרצופים שמסתכלים עלייךD: I wish I was special אומר/ת: אני מזהירה אותך I wish I was special אומר/ת: אני אעלה את זה לאוף אלאור אומר/ת: מה את רוצה. -_- אני מנסה לישון פה וכל הזמן יש רעשים מהמס' I wish I was special אומר/ת: XDDDDD אני אעלה את זה לאוףDDDDDD: אלאור אומר/ת: ליל"ט I wish I was special אומר/ת: 0.00.0.0.0.0.0.0.0.00..00.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0 I wish I was special אומר/ת: רעשששששששששששששששש I wish I was special אומר/ת: אגב,עירית סיפרה לי על התוכניות הזדוניות שלה עלייך I wish I was special אומר/ת: אופס I wish I was special אומר/ת: ת ז פשטו את הרגל I wish I was special אומר/ת: הוא חיי:000000000000

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifלמה את אומרת לכולם?

היא אמרה לי במסנג'ר.
לדעתי תלדי אותו, ראיתי נעליים באודם שיתאימו לו שיגדל.
טוב אני לא מצחיקה, מקווה שתתגברי.:)

אנבלייי

New member
זה לא מצחיק ../images/Emo4.gif

טוב. אני לא ידעתי אם לכתוב את זה פה, וכתבתי אתזה בצחוק כי לא ידעתי מה לעשות. זה הדבר הכי מפחיד שקרה לי בחיים... אני לא יודעת אם זה נכון לכתוב על זה פה. אוליי לא. אבל זה מפחיד ומרגש בבת אחת. אני כל כך רוצה תינוק.. אבל אני בטוח לא יכולה לשמור אותו. אני לא מסוגלת לזה. ואני מרגישה פשוט, רע. אני הולכת לעשות הפלה, עם אחותי. ואני נגד הפלות. זה ממש קשה. ואני לא מתכוונת לספר להורים שלי. גם אם תגידו שכדאי לי. אני לא ממש סיפרתי שום דבר לאף אחד חוץ מלאחותי.. אבל אני פשוט חייבת להשתחרר מזה, א אני כותבת פה. אני לא מספרת בבית הספר, וגל ומאיה, אם אתן קוראות את זה, ואני לא יודעת מה עומד לקרות עכשיו, באמת שלא, החיים שלי פשוט בבלגן אחד ענק, בבקשה, מאיה וגל, אל תדברו איתי על זה. אני יודעת שזה יהיה קשה ומצב פשוט לא הגיוני, אבל פשוט, קשה לי מידי.

למעלה